poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1052 .



Dimensiuni
personale [ ]
maxime si reflectii

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rockyr ]

2014-01-31  |     | 



1.Viața e un simulacru pe care nu îl trăim ci îl imităm, cu dimensiunea finită a efemerului întinsă peste temporal, împărțit în mod egal în existențe imaginare, suprapusă peste existența reală, pe care le trăim pe toate în același timp.

2.Imităm nefiindul învățând puterea liniștii supreme, ce umple un 0 și ne strecurăm – corpusculi de finitudine – în dimensiunea infinită a nimicului.

3.Când dragostea devine prin ritual simulacru de emoții dezechilibrate, o imităm, și asta înseamnă rugăciune de conveniență către principiul suprem feminin, cu ideea de femeie ideală așezată ca un panaceu în fantezii ireale.

4.Între entitatea sublimului și cea a extazului stă femeia decojită de artificialitate, minciună, ipocrizie și falsitate, ca o punte șubredă peste abisul discordiei.

5.Când rațiunea și sentimentul se racordează într-o simbioză completă, simulacrul dragostei se preschimbă într-un absolut erotic ce energizează și încarcă o viață letargică cu o nouă dimensiune.

6.Ne imităm pe noi înșine printr-o coagulare a ființei umblând bezmetic și împleticit printre umbrele crescute imens din seva angoaselor și anxietăților, cădem și ne ridicăm într-un ciclu nesfârșit într-o lume cu realul interferând cu spiritualul.

7.Din idei se scurg esențele cu care acoperim găurile create de acizii corozivi ai deprimării.

8.O categorie specială de oameni privesc viața ieșită din crisalidă și participă la sărbătoarea ei cu un suflet mimetic.

9.Pendul de netimp – nefiindul oscilează când înspre pozitiv, când înspre negativ, când crește, alimentat de angoase, anxietăți și ipohondrii, când scade, micșorat de entuziasmuri, avânturi și optimism.

10.Imanența creează energii ce purifică organismul.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!