poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6126 .



facilitate pentru webmasteri
articol [ Internet ]
si alti posesori de pagini web

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Editor ]

2002-05-20  |     | 



Probabil nu este chiar un editorial insa am vrut ca aceste informatii sa aiba o expunere cat mai mare in momentul afisarii lor.

Aceia dintre voi care vor sa aiba in pagina lor un mic modul de poezie pot face acest lucru prin includerea in sursa paginii principale a urmatoarelor linii de cod:




<iframe src=http://www.poezie.ro/mod/ultimapoezie.html height=220 width=150 id=poezie_ro marginwidth=0 marginheight=0 frameborder=0 scrolling=no></iframe>



Ceea ce va rezulta va fi aparitia in pagina dumneavoastra in locul in care ati introdus aceasta secventa de cod a unei casute ca cea de mai jos:



In cazul in care va place mai mult, sau in cazul in care prima varianta nu functioneaza, este disponibila ca alternativa o casuta ca si cea de pe bara din dreapta a site-ului folosind urmatorul cod:


<object type="text/x-scriptlet" width=100% height="250" data="http://www.poezie.ro/mod/exportcontent/newest.php"> </object>



Aceasta casuta va contine in acest moment cea mai recenta poezie care a avut peste 30 de vizionari si este actualizata automat in momentul in care o alta poezie trece de 30 de vizionari.

In curand va exista posibilitatea de a selecta mai precis ce text sa apara in casuta respectiva, de exemplu selectarea ultimului text al unui anumit autor, selectarea ultimului text introdus, selectarea ultimului editorial si asa mai departe.

Va rog sa trimiteti un email la [email protected] in cazul in care intampinati probleme cu aceasta facilitate.

radu
editor

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!