poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2819 .



Azi nu
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Achtelyon ]

2009-08-29  |     | 



Azi nu te iubesc si totusi… Am cateva lucruri sa iti spun despre tine pe care tu nu le-ai putut observa.
Imi place la tine cum te trezesti dimineata si ma privesti in ochi razand pentru ca am stat la vorbe toata noaptea si oboseala te cuprinde ..Imi place sarcastmul tau, cum tii tigara intre degete sorbind fumul din ea pasional desi tu pari sa nu mai termini de fumat niciodata,cum bei cafeaua absorbind aburii sa vezi daca am pregatit-o gandindu-ma doar la tine..
Imi place rasul tau de copil, sa iti fur ciocolata din ascunzatorile tale,sa ascult muzica pe care o asculti si tu doar pentru ca urechile tale au auzit-o.. sa te ascult de parca vocea ta ar fi singurul lucru ce ma tine in viata.
Imi place ca imi spui “te iubesc “ chiar si in zilele in care stim ca nu e asa ..Pentru ca noi avem zile speciale in care ne iubim. Imi place cum iti dai cu mana prin par si privesti nestingherita infruntand fiecare apus de soare , ca mirosi mereu a flori.. a flori ce nu exista decat in pielea ta .
Imi plac certurile noastre …Am avut unele extraordinare, te ascultam cu aceasi placere cand imi soptesti vorbe dulci si ma atingi,cum ma saruti fugar sa imi inchizi gura daca primesti vreo critica din partea mea…Imi place cum ma rogi sa te las sa dai primele urme de pensula din tablouri si desene..acum nu mai e nevoie sa ma rogi,tu stii ca tabloul meu astepta cu nerabdare sa ii acorzi atentie.
Imi place ca imi citesti poeziile asteptandu-te sa te gasesti pe acolo...cum spui macar o data pe saptmana ca iti vei schimba culoarea parului..desi tu stii ca ai un par minunat ..dar zici asta doar ca te asiguri ca eu te plac asa cum esti. Te ador pentru ca tu ma iubesti asa cum sunt si nu cum par sau cum as putea fi.
Imi place ca in acest moment tu stai in patul meu,fumezi iarasi incet din tigara aia umeda la capat ..ascultam muzica si te privesc ..asa frumoasa cum esti in noaptea asta. Si astepti sa iti pregatesc o cafea dulce
Ma incanta faptul ca nu se stie de noi iar eu te ascund in brate ca nimeni sa nu te mai afle vreodata ..si faptul ca tu traiesti in lumea mea,ai ales sa pastrezi misterul..

Azi nu te iubesc ..gandeste-te doar ce as fi putut sa scriu in locul cuvintelor de mai sus daca te iubeam. Maine..

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!