poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1102 .



Scrisori pentru nimeni
personale [ ]
Scrisori pentru nimeni

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Stejar ]

2007-04-24  |     | 



Nu există sens în crearea unor impresii într-o rațiune în continuă schimbare și într-un corp în putrefacție latentă. Scrisori pentru nimeni fiindcă nimicul lor nu poate lăsa amprente în vid și chiar de ar putea, urmele din lut sunt spălăte ușor de ploile unei noi dimineți.
Unica esență a vieții e însăși existența, dar toate valorile edificate de noi în timp ni se par piramide, sau poate nu putem vedea în mișcarea spre moarte decât poate eclipsa fricii de a nu fi doar umbră. Timpul este o manifestare a vidului, în mișcarea sa veșnică distruge și edifică lăsând doar lipsa, el face faptele amintiri iar memoria nimic. Ceea ce e în el nu este decât o parte din conținutul său, suntem doar fragmente într-un mozaic ce a început fără noi și va continua cu aceleași reguli, când vom fi tăcere.
Totul pulsează în ritmul nimicului și fiece întreg moare parte cu parte dizolvat în trecut. Adevărat, amintirile sunt un cimitir cu o sublimă liniște și morminte șterse, cineva și-a găsit aici apusul, iar alții azilul în care i-a îngropat prezentul.
Scriu trecut, fiindcă ceea ce va fi, va muri curând pe cuprinsul acestor pagini. Am căutat prea mult filosofia inutilului uitând să privim în sine, dar toate trec pe cât de mult nu am vrea, timpul rămâne unicul demiurg iar religia sa e uitarea. O să ne urmeze mulți și o să existe ei pentru sine, cum am fost și noi, nimic n-o să importe decât poate mâine, restul va fi doar ieri.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!