poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 638 .



te indragostesti prea repede
personale [ Gânduri ]
deea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [dea92 ]

2009-10-10  |     | 



Dragostea...ce e dragostea?Un sentiment plăcut,care-ți oferă mii de emoții și fluturași în stomac.Însă nu pentru toți este la fel.De câte ori nu ne-a spus mama că"Dagostea nu ține de foame" sau că "Dragostea e trecătoare?" Nu prea ținem cont de aceste zicale și credem ă ne-am întâlnit marea dragoste.
De-abia așteptăm să plecăm de la școală pentru a vorbi cu prietenul pe messenger.Deja credem ca este iubirea vieții noastre doar dându-i web sau vazându-i poza de la avatar.Mult prea îndrăgostite,uităm de amici.Și ca să nu fim deranjați din frumoasa conversație cu prietenul,ne afișăm cu status-uri precum:DND! vorbesc cu iuby sau Nu deranjați!...sunt îndragostită!.Stăm ore în șir în fața calculatorului mângâind monitorul atunci când îi vedem poza!
Adormim și începem să visăm.El,îmbrăcat ca un Făt-Frumos,călare pe un cal alb,vine ne cere în căsătorie.Dimineața,când ne trezim,ne dăm seama că ținem strâns în brațe jucăria de pluș cu care dormim mereu.
Plecăm la școală cu gândul că visul va deveni realitate.Când ajungem în fața porți constatăm că băiatul de care suntem îndrăgostite se ține de mână cu altcineva,îți vine să te duci lângă el și să-i torni în cap toată sticla de suc.Ce mai conteză că ai dat o groază de bani pe el?Important e că la-i făcut de râs în fața noii sale cuceriri.
Dacă ai avea puteri magice,la-i transforma pe Făt-Frumos într-un broscoi,astfel încât nici o fată să nu se mai uite la el.
Pășești în clasă dezamăgită că ai fost înșelată și că iubirea ta a fost în zadar.Când ajungi o colegă vorbește la telefon cu prietenul ei.De fapt cu fostul ei prieten pentru că s-au despărțit.
Răsufli ușurată pentru că nu ești singura care suferă din dragoste.Și totuși te întrebi de ce te îndrăgostești prea repede?
Ajungi acasă și îi dai dreptate mamei tale când îți spunea că "dragostea e trecătoare".Te așezi în fața calculatorului...îl vezi pe el....Pentru tot ce ți-a făcut nu mai merită atenția ta,așa că...dă-i ignore!Te simți fericită și gata să te reîndrăgostești...Nu se știe niciodată de unde vine dragostea...mâine poate te vei îndrăgosti de colegul de clasă!:)

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!