poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 29 .



Despre puterea luminii spirituale
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-05-06  |     | 



Lumina spirituală este cea mai puternică energie existentă în univers, cu toate că ea are o structură subtilă, diafană produce minuni în sufletul și spiritul omului, este cu mult mai puternică decât lumina produsă de tehnologie.
Omul care trăiește în lumină dovedește că s-a eliberat de întuneric, că a ieșit din rătăcire, din decădere morală și spirituală.
Tehnica cea mai la îndemână oamenilor de rând este rugăciunea, cu adevărat rugăciunea face minuni în conștiința, sufletul și spiritul omului, rugăciunea spusă constant zi de zi, mai cu seamă seara, creează algoritmi energetici, creează energia iluminării, generează sănătate fizică și spirituală.
O altă tehnică posibil de realizat cu voință este meditația în profunzimea ființei, coborârea în adâncul conștiinței în timpul unei respirații profunde corecte, sănătoase, timp în care cu lumina produsă omul va scoate din adâncurile sale toate reziduurile decantate de-a lungul vieții ca dezamăgiri, regrete, eșecuri, dușmănii, rivalități, invidie, ură, neputință, slăbiciune, necredință, lipsă de voință și alte aspect urâte, negative din viața lui.
Omul care atinge nivelul superior al iubirii necondiționate de interes sau dorințe ascunse, produce lumină la cel mai înalt nivel spiritual, vibrațional, poate purifica cu ajutorul ei mediul natural în care trăiește, poate elibera pe cei din jur din întuneric.
Lumina spirituală este arhitectul vieții, al sufletului, al psihicului, construiește un miraculos sanctuar în interiorul ființei.
Dumnezeu a creat lumea și universul cu puterea luminii generate de cuvinte, pentru că da și cuvintele produc lumina, sunetele produse de cuvinte generează lumina.
Omul care trăiește în lumină este mântuit de puterea binefăcătoare a ei, dar trebuie știut că Lumina îi poate răni pe cei care aleg să trăiască în întunericul infernal.
Oamenii care trăiesc în lumina își pot rezolva toate problemele, toate necesitățile cu succes, poate crea situații și aspecte ale vieții durabile, indistructibile.
Lumina omului nu în ani ci în fapte se măsoară, cu cât sunt mai multe și mai bune, cu atât lumina devine sinonimă cu energia lui Dumnezeu, creatoare și salvatoare.
Lumina spirituală constă în tranziția de la purificarea la contemplația unitivă, iluminarea în budism se numește Nirvana, generează o stare minunată de relaxare, de liniște, de autocunoaștere., unirea cu Dumnezeu creatorul lumii și al universului.
Iluminarea este o experiență unică, măreață, de neuitat, care nu mai poate fi distrusă sau redusă la tăcere, omul iluminat trebuie să înmulțească și să răspândească lumina din interiorul lui, cu cât dăruiește mai mult că atât ea devine mai fertilă, mai prolifică.
Iluminarea reprezintă declanșarea unor funcții psihice și sufletești care produc permanent lumină, care operează schimbări radicale în viața omului dar și în viața familiei din care provine.
Iluminarea reprezintă schimbarea de optică asupra eliminării necazurilor și problemelor de viață, desăvârșește claritatea mintală pentru a evita capcanele existențiale.
Iluminații sunt adevărații învățători spirituali ai lumii , dacă doar 1 % dintre oameni ar fi iluminați planeta pământ ar deveni rai pentru întreaga omenire.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!