poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2352 .



Jurnal
personale [ ]
(in speranta ca nimeni nu va citii aberatiile unei copile)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [zahnatika ]

2004-10-19  |     | 



Si lumea toata trage de mine in toate colturile ,poate da de ma voi sfasia odata,nu mai pot...Eu care credeam ca omul este bun din nastere si doar societatea il corupe in rautatea ce o caracterizeaza,pan' la urma imi dovedeste,el Omul,ca ma inselam amarnic...Si atunci de unde vine raul?Sper sa nu ajung la concluzia ca ne nastem cu el,asa cum credeam pana acum ca e cu binele...si sa imi pierd si ultima farama de optimism ramasa in mine.Poate raul este o entitate dezamagita la randul ei de altele care i-au tinut locul inaintea ei ...un cerc vicios al entitatiilor iubitoare de urat... si totusi este ceva cert,ne inconjoara si ne atrage .
Nu mai pot sa spun nimic bun din suflet,eu care spuneam "te iubesc" de fericire,oricarei persoane...poate si aceste cuvinte si-au schimbat sensul.Acum "te iubesc" poate insemna "te vreau in posesia mea"...si nu-l mai spun nici macar cand ar trebui...sau nu mai trebuie ?
Si lumea tot trage de mine in toate partile sperand ca voi mai rezista fara sa ma rup in bucati, ca altfel de cine va mai trage?


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!