poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1539 .



Oare Basescu chiar nu merita un ...cum sa-i spun?
personale [ ]
Un branci?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Obsession ]

2007-05-01  |     | 




Eu sunt de parere ca nu-i vorba aici de ce merita sau nu merita Basescu. Ci de dispretuirea legii si a optiunii majoritatii exprimata prin vot.
Pai, daca e asa de slaba legea, cine ne mai apara sa nu ni se dea in cap la drumul mare, sa nu ni se sparga casa, sa ni se fure... praful de pe toba?
Dar... ia incearca tu, cetatean obisnuit sa incalci asa-zisa lege! Cita puscarie au luat cele doua batrine cu fasolea? Cita Ovidiu Vintu? Prin urmare, restructuram o nomenclatura careia i se permite orice si o gloata de "prosti da' multi" manipulabila prin scandaluri de proasta calitate.
Despre asta zic eu ca e vorba!
Daca Basescu e prost ca presedinte, perfect! Nu-l mai alegem data viitoare. Dar noi, astia "prosti si multi", nu ei care au diverse interese si nu dau voie sa se ridice candidati capabili. Apropos, stiti vreunul? La alegeri s-a structurat un partid tinar, erau niste minti brici acolo. Se chema URR. Aveau o deviza buna "Sunt Un Roman Revoltat". Ati auzit de el? Eu da, l-am votat. A murit, ca au avut grija greii sa moara. Da' daca ne-am fi uitat mai multi spre el, poate...
Insa noi suntem ocupati sa ne lamentam "vai, tinerii din ziua de azi sunt... " si nu gasim sa punem dupa puncte decit frustrarile noastre, uitind ca noi ii crestem, noi ii educam si, pina una alta, noi am creat si cream aceasta lume in care grosul nu atingem standardul de a avea o viata decenta, din punct de vedere a satisfacerii nevoilor de trai.
Fiecare pasare pe limba ei piere, sa nu uitam.
Iar limba criticii goale, fara a umple golul destructurarii, nu ne aduce nimic bun. Ce punem in locul lui Basescu? 322 de parlamentari cu competente si intentii deja definite? Pe Vacaroiu?
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim buni cu noi insine, ca sa putem fi buni cu copiii nostri, fiindca zicem toata ziua ca pentru ei traim!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!