poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 502 .



Fluturi de noapte
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Giokko ]

2006-02-11  |     | 



Am sarit peste tot. Au fost imbratisari, plimbari, buze, maini si haine imprastiate prin tot apartamentul...asa-s indragostitii astia, dezordonati, lasa tot din jurul lor in paragina, dar inimele le pastreaza ca pe niste temple de marmura calda, albe, pure, imaculate. De mult ma gandesc la o noapte de asta speciala, de asta am cumparat lumanarile astea parfumate, desigur ca le-am luat roșii, nu suport rozul! Roșul e culoarea mea preferata, cand port o bluza, un hanorac roșu simt ca mi se contopeste cu trupul, am impresia ca sangele imi curge prin haine, ma incalzste, ma face mai rosu la fata, imi "imbraca sufletul.".
Stau si ma uit la tavan, sunt absent, refac plimbarea noastra, imi aduc aminte toate gesturile ei, trag concluzii si nu regret nici un cuvant spus, ce bine ca sunt implinit! Stiu ce va urma, deabea astept sa o vad langa mine, intinsa in patutul asta al nostru. Cand sta langa mine nu are stare deloc, se invarte, se ridica, se suceste...numai locului nu sta. Imi place asta la ea, pot sa-i vad fiecare linie fina a corpului, o sorb cu ochii inimii, nu ma mai satur de ea, are un par asa de frumos! Imi place cand parul ei nu o asculta si imi pun eu mana pe el si il imblanzesc, imi este dor de ea...oare ce dureaza atat timp sa vina...se pregateste, asta e, vrea sa-mi faca o surpriza, sa ma lase cu gura cascata. Adevarul e ca oricum ar fi imbracata, fie ca ar aparea in boxerii mei si si-ar acoperii sanii cu mainile, fie ar purta o lenjerie rosie si ar fi data cu un parfum rupt din Soare, are acelasi efect asupra mea...ma lasa lat, pentru o secunda deabea pot sa schitez un zambet si simt un fior rece pe sira spinarii. Dar uite-o ca vine...sa vedem introducerea in Paradis.
....Ãăăă...mi-e frica sa nu-mi vada inima cum se zbate aici. Stai micuto, nu mai bate asa ca poate raman fara tine, poate te gasesc sub calorifer. Ce frumoasa e!
- Ce frumoasa esti iubito, iti sta bine in boxerii astia.
Ce sutien are, se vete totul prin tricoul asta...fluturasi...seamana cu cei pe care-i vedeam eu vara la bunici, "ochi de vulpe" le ziceeam. Esti o adevarata vulpita mamy. Nu ma asteptam la surpriza asta, de unde stie ca-mi plac fetele ce poarta boxeri? Acum nu mai conteaza, o sa-i zic maine sa poarte mai des boxeri, ma inebuneste!
Imi sopteste la ureche: - Vreau sa plutim pe nori iubitule, hai sa-ti arat ce inseamna fericire.
M-am ridicat si ma sprijin in coate, nu ma satur de imaginea ei, e divina! Se aseaza peste mine si ma saruta usor, incep sa-mi revin. Imi plimb o mana pe spatele ei, o mangai usor iar cu cealalta mana îi dezmierd parul cret. Sunt la portile fericirii, ea mi le va deschide si amandoi vom patrunde adanc in pasiunea ce ne topeste. Are niste buze asa de moi, ma lasa sa ma joc cu ele, le ating cu frica sa nu le ranesc dar ea le apasa de buzele mele, ma sufoc in dragoste. Nu ma pot opri din mangaieri, simt cum imi cade in brate, parca mi-ar spune "ia-ma, sunt toata a ta". O imping usor langa mine si ma pun deasupra ei, acum mana imi aluneca pe sub tricou, degetele mi se plimba in jurul buricului ca intr-un vartej, avem cateva minute de cand nu ne-am dezlipit buzele, cateva minute de cand nu i-am vazut chipul. Tin ochii inchisi, mi-e frica sa nu-i deschid si ea sa-mi zboare din brate...dace totul e doar un vis? Dar nu e vis, e mai reala decat un trandafir roșu. O sarut pe obraz, cobor pe barbie si ma pierd pe gâtul ei, simt cum se onduleaza sub mine, simt cum trupurile noastre vor sa se uneasca, este asa de calda, arde sub mine, jarul inimii ei ma face s-o doresc mai mult, nu o pot lasa sa se dezlipeasca de mine, vreau sa fie langa mine pentru totdeauna! O iubesc, o dezmierd cu buzele, incerc s-o duc pe piscurile placerii. Ce bine-mi pare acum ca am cazut de acord sa nu facem sex, nu suntem destul de copti pentru treapta asta, suntem niste copii indragostiti, nedespartiti, ce descopera lumea impreuna. Deschid ochii incet, o strang de mana sa nu poata fugi ca o fantasma, da ea nu fuge, se lipeste de mine, respira asa de frumos, incet si ferm, imi arata ca ceea ce fac îi place, ma priveste si ma implora sa nu ma opresc, imi zice doar prin gesturi. Mana ei se plimba pe pieptul meu, ma mangaie si-mi doresc ca mainile ei sa ramana pentru totdeauna aici langa inima mea, sa-mi arate iubirea ei prin atingeri plapande, ca si cum un fluture si-ar plimba aripile pe mine.


...nu mai are rost sa continui, continuarea va fi stiuta doar de mine si de ea, toata magia s-a revarsat in noi si ne-a facut sa fim un singur suflet, o singura simtire. Te iubesc!

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!