poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 317 .



Laura (partea a doua)
personale [ ]
Iubire, iubire, doar iubire

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-07-10  |     | 



Transmiteţi acest mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Laura, am înţeles din penultima ta postare pe facebook, cea în care ţi-am cerut să îmi spui ce să facem ca să ne căsătorim, că vrei să cântăm amândoi, ca să te măriţi cu mine.
Am crezut că eşti mai pretenţioasă, sunt tare bucuros că e aşa uşor, mai ales că e visul meu să cântăm amândoi, aş cânta milenii cu tine.
Despre asta voi vorbi acum, cum facem să cîntăm amîndoi, ca să te iau de soţie.
Deci pentru asta trebuie să ne întîlnim, oriunde, cînd vrei tu să cîntăm amîndoi.
Deci trebuie doar să îmi spui unde şi cînd vrei să ne întîlnim să cîntăm amîndoi, fie că vorbeşti sau nu cu mine.
Deci în prima ta postare, următoarea ta postare pe pagina ta principală de facebook scrie cuvîntul Edison, ca să ştiu că mă chemi să cîntăm amîndoi şi să începem să vorbim direct.
Laura, am o surpriză pentru tine, voi veni să cînt cu tine chiar dacă nu vorbeşti cu mine direct deci e deajuns să mă ajuţi să înţeleg cum, unde, cînd vrei să ne întîlnim să cîntăm, chiar fără să vorbeşti cu mine.
Adică spune-mi cum vrei, cu sau fără cuvinte dar clar data, ziua, locul în care vrei să vin să cîntăm amîndoi. Înţeleg că la acea întîlnire poate nu vei vorbi cu mine, dar te iert pentru asta şi voi cînta totuşi cu tine.
Deci în următoarea ta postare pe pagina ta principală de facebook, sau pe adresa mea de email sau unde vrei scrie-mi, spune-mi, dezvăluie-mi chiar şi fără cuvinte data, ziua, ora şi locul unde vrei să ne întîlnim să cîntăm amîndoi.
Dacă nu ţi-e greu şi nu cer prea mult scrie numele meu Edison în acest mesaj ca să înţeleg clar că pe mine mă chemi să cîntăm amîndoi.
Poţi scrie mesajul acesta: Edison, vino să cîntăm amîndoi în ziua de 1 august, în locul acela sau acela din localitatea z.
Dar spune-mi cum vrei tu, chiar şi cu altfel de mesaj cînd şi unde, în ce zi şi în ce loc vrei să ne întîlnim să cîntăm. O să îţi dau acum şi alte soluţii pentru asta, ca să nu încalci regula ta de a nu vorbi cu mine.
De exemplu spune-mi în mesajul tău: voi cînta în parcul Herăstrău sau la sala Dales cu băiatul pe care îl aleg eu, care ştie cel mai bine muzica din toţi băieţii de acolo, sau al cărui nume îmi place mie sau pe care îl aleg eu. Şi mă vei alege pe mine, iar dacă nu ghiceşti cine sunt eu, pentru că nu ştii cum arăt la faţă, te ajut eu să mă recunoşti.
Gata Laura, am rezolvat-o, vin la tine. Tu mă vei alege la locul întîlnirii pe mine dintre toţi băieţii aceia pentru că voi putea dirija melodia fără partitură, fără să o fi auzit mai înainte, aşa cum nici un alt băiat nu va putea, sau doar pentru că ţi-s drag.
Oricum tot cu mine vei cînta, pentru că dacă alegi alt băiat, eu voi cînta telepatic, miraculos cu tine acolo ca alte dăţi şi tot vei fi mulţumită.
Eu de obicei dirijez melodia ca un dirijor, cînt mai rar cu vocea, o să te învăţ să cînţi la pian mai bine, îţi dirijez orchestra şi dacă vrei neapărat cînt şi cu vocea, în duet cu tine, dar să nu rîzi de mine cum cînt cu vocea că mă intimidez.
Dar prefer să rîdem acolo, să facem farse să ne jucăm despre muzică şi cum vrei.
Laura, scrie mai multe cuvinte în postările tale şi pune mai multe postări în fiecare zi pe pagina ta principală de facebook dacă vrei să vorbim mai mult.
Dar Laura, anunţă-mă cu minim două săptămîni înainte despre întîlnirea noastră, ca să am timp să mă pregătesc şi să vin la tine, să nu întîrzii la întîlnire, pentru că sunt bolnav şi mă deplasez cu greu, lent, ca orice bolnav.
Iată o povestire despre prima noastră întîlnire, în care vom cînta amîndoi.
Sunt Edison, noul tău profesor de muzică de la Colegiul tău de muzică.
Vrei să te învăţ muzică dar şi să fii iubita mea, eu însă te învăţ doar muzica.
Cînd cînţi la pian te învăţ să modifici partitura ca să sune mai bine, dar nu îţi ofer nici o floare din buchetul meu de pe pian.
Te învăţ să îţi modifici vocea şi timbrul vocii ca să sune ideal, să obţii vocea ideală.
Dar nu aşez mîna întîmplător pe umerii tăi şi pe talia ta cum aştepţi tu.
Încerci să mă întîlneşti întîmplător prin colegiu, dar trec pe lîngă tine şi nu te observ.
Te învăţ să faci vocalize cu cele 7 vocale dar nu te invit la film.
Te învăţ noi tehnici muzicale necunoscute omenirii, dar nu mai vorbim nimic, vorbim doar despre muzică.
Te învăţ să foloseşti des melismele în melodie, ca să îmbunătăţeşti inventiv, drăgălaş melodia. Melismele sunt ondulaţii, răsuciri numeroase ale vocii atunci cînd cînţi o vocală în melodie.

Revoltată de atitudinea mea mă întrebi, Laura:
-De ce nu îmi dai atenţie, Edison şi te ocupi doar de muzica mea?
-Ai spus Laura că te măriţi cu mine doar dacă cînt cu tine, dacă am înţeles eu corect din postarea ta.
-Bine, dar tu nu te gîndeşti să mă iei de mînă, să mă duci la plimbare, să ne jucăm, şi altele, tu vrei doar să cînţi toată viaţa cu mine?
Auzind asta, te iau uşor de mînă, te scot la plimbare în parc, la joacă şi la jocuri, la fotbal american, la concert, în excursie, şi unde îţi place, adică încep să te cuceresc.
Nu uit să te ţin în braţe şi să te mîngîi pe păr.

Aş cînta cu tine ce îţi place Laura, aş cînta şi melodia ta „Adagio”, melodiile duioase din filmele Love Story şi Mihai Viteazul, valsul acela al lui Eugen Doga care era tot muzică de film, melodia „ Chi mai, le vent, le cri” a lui Ennio Moricone şi altele asemenea, dar şi muzică de operă, mai ales arii.
Dar ce n-aş cînta eu cu tine Laura, că nici nu mai aud melodiile privindu-te.
Iată ce îţi cer să îmi spui în următoarele şase postări ale tale pe pagina ta principală de facebook Laura:
În prima spune-mi cînd şi unde vrei să ne întîlnim să cîntăm, dar nu te grăbesc, cheamă-mă cînd simţi tu nevoia şi eşti fericită să mă întîlneşti.
În a doua spune-mi despre ce vrei să vorbim, ce vrei să mă întrebi.
În a treia spune-mi cu ce vrei să ne jucăm
În a patra spune-mi cu ce vrei să ne distrăm
În a cincea spune-mi ceva ce ai vrea să înveţi de la mine, eu te-aş învăţa cum să întinereşti, să nu mai îmbătrîneşti niciodată, că vezi că eu nu prea îmbătrînesc. Aşa vom trăi mult mai mult, mereu tineri, împreună.
În a şasea postare a ta spune-mi Laura ce altceva ai vrea să mai facem noi doi
Acum gîndindu-mă că nu m-ai întîlnit niciodată, înţeleg că eu fiind oarecum străin, deoarece sunt un necunoscut nu ai acceptat încă să vorbeşti cu mine, să mă întîlneşti şi asta e, fă cum vrei să fii fericită, voi aştepta cu răbdare să ne întîlnim, să vorbim cînd vrei.
După ce îmi vei spune în aceste 6 postări ce vrei să facem, eu îţi voi scrie mesaje, povestiri despre ce îmi propui sau mă întrebi în aceste 6 postări. Uneori se înţelege greu ce vrei să spui în postare, pentru că scrii puţine cuvinte, cu un sens neclar. Deci scrie mai mult, mai clar în postări, măcar zece, douăzeci de propoziţii ca să înţeleg corect ce vrei să spui. Poţi să scrii şi o carte întreagă, sute de pagini în postare, voi citi cu atenţie.
În a şaptea postare a ta de pe pagina ta principală de facebook spune-mi ce vrei să vorbim despre muzică, ce vrei să te învăţ despre muzică, Laura şi eu îţi voi spune, scrie răspunsul în acest text şi oriunde vrei.
Dragă Laura, deşi am ordonat să rămîi definitiv în România, totuşi după 2026, dacă va fi pace pe glob poate te voi duce eu cu vaporul la familia ta la Chicago, cînd şi cînd, să îi vezi.
Şi cei din familia ta pot veni oricînd la tine în România să te vadă, chiar de acum începînd, cum vreţi voi, m-aş bucura să se mute şi ei în România.
Laura, dacă am înţeles corect din ultima postare a ta de pe pagina ta principală de facebook, vrei să ne întîlnim undeva la un concert al tău sau alt asemenea eveniment al tău să cîntăm amîndoi. Putem cînta amîndoi înainte şi după concert şi în timpul concertului cît vrei tu, Laura.
Hai să ne întîlnim să cîntăm amîndoi, spune-mi la ce concert al tău sau eveniment vrei să vin să vin să ne întîlnim.
Ca să fie mai bine, eu zic să faci, să alegi un concert, spectacol, eveniment cu puţini spectatori, oameni în jurul tău, la care pot ajunge uşor la tine urcînd pe scenă şi pot sta aproape de tine şi la care pot găsi bilet de intrare sau mai bine să fie intrarea liberă, fără bilet.
La Arenele Romane nu ştiu dacă mai găseam să cumpăr bilet la concertul tău, probabil s-au vîndut toate rapid şi nu aş fi putut intra fără bilet la concertul tău să te văd.
Acolo la concert vom cînta amîndoi cum vrei şi asta e.
Dacă nu pot urca pe scenă, că asta nu e voie uneori pentru spectatori, cum se întîmplă la unele concerte, atunci poţi coborî tu de pe scenă la mine în sală, Laura, căci mă vei simţi şi recunoaşte imediat în sală, de la distanţă.
Nu te-am lăsat singură la concertul de la Arenele Romane, am cîntat miraculos acolo cu tine în duet melodia Adagio şi mi-a rupt inima, deşi nu eram în sală.
Ţi-am cerut în ultimul mesaj să îmi faci 7 postări cu mesaje pentru mine în pagina ta principală de facebook, ai făcut una din aceste postări, mai ai şase postări şi le aştept cu mare interes.
Dar înainte de aceste 6 postări următoare, fă mai întîi acum în pagina ta principală de facebook o postare pentru mine în care îmi spui Laura la ce concert, eveniment, spectacol al tău vrei să ne întîlnim şi ce altceva vrei să îmi mai spui despre asta.
Laura, ştiu că cedezi greu, dar acum trebuie să cedezi dacă mă iubeşti, să faci un concert cu cît mai puţini spectatori pentru mine, ca să nu mă tulbure, încurce aglomeraţia, mulţimea şi să te pot vedea uşor. Ai făcut mai demult şi concert fără spectatori sau cu cîţiva spectatori undeva la o terasă, o scenă liniştită pe o stradă oarecare, aşa aş vrea să fie concertul tău unde o să ne întîlnim.
Laura, dacă mă tratezi distant, ca pe un străin şi ca şi cum nu mai cunoaşte cînd vin la tine la concert, eu datorită stîngăciei mele cu fetele nu voi putea să mă lipesc de tine, deci e bine să ne vorbim ca doi buni prieteni, familiar, prietenos de la început la întîlnirea noastră ca să spargem gheaţa, să nu fim cumva înstrăinaţi.
Ar fi bine să ne întîlnim la un concert al tău de exemplu la o sală mică de muzică, conferinţe, sau la o altă sală mică, sau la un alt loc liniştit, cu puţini oameni, spectatori, care poate fi orice fel de loc vrei, preferi, nu doar o sală, o terasă, o scenă neapărat.
Laura, ştiu că nu cedezi şi nu ai cedat niciodată cu mine, dar acum trebuie să cedezi ca să ne întîlnim, făcînd concert cu puţini spectatori, doar pentru că te iubesc infinit, dacă vrei să ne putem împrieteni.
Eu chiar nu ştiu şi nu pot să ajung la tine într-o sală cu mii de spectatori, cu paznici şi alte dificultăţi de astea, dacă am fi amîndoi în sală, la concertul tău Laura, nu pentru că nu vreau ci pentru că nu pot şi sunt stîngaci şi mă blochează aglomeraţia, mulţimea, dar chiar şi acolo tot aş încerca să ajung la tine, să cîntăm amîndoi.
Laura ca să salvezi iubirea şi prietenia noastră, te rog, cedează o singură dată în viaţa ta, pentru un singur om, pentru mine şi ca să ne putem întîlni, să cîntăm amîndoi, fă concertul tău cu puţini spectatori sau dacă poţi, mai bine fă concertul fără spectatori, cum era concertul tău la terasa sau scena aceea mică de pe marginea străzii, pe care l-am văzut în un videoclip pe youtube.
Noi ne împăcăm acolo cîntînd, pentru că muzica, şi mai ales melodia ta Adagio ne rupe inima în lacrimi şi nu pot să îţi rezist, nu îmi rezişti cînd cîntăm, şi astfel ne împrietenim, iar cînd vorbim sunt stîngaci în vorbire, şi mă lipesc greu de tine, Laura. De aceea ai făcut bine că ai refuzat să vorbeşti cu mine pînă acum, pentru că ai salvat relaţia noastră, evitînd stîngăcia vorbirii mele, cu care mă împrietenesc greu cu fetele.
Laura, m-ai uimit cu isteţimea şi tăria cu care ai refuzat să vorbeşti cu mine, bunătatea şi iubirea, isteţimea cu care ai acceptat să vii la mine în România imediat ce te-am chemat şi ai cîştigat astfel prietenia cu mine, m-ai convins că eşti femeia ideală.
De aceea, de acum încolo nu îţi voi mai refuza nimic, nu mai opun rezistenţă relaţiei noastre şi lucrurilor dintre noi, nu îţi mai fac greutăţi şi nu te mai las să mă aştepţi ca pînă acum, ci îţi voi oferi imediat şi uşor orice, inclusiv întîlniri cu mine, adică ne vom înţelege uşor, liber, prietenos, direct aşa cum faci tu cu cei din familia ta.
Laura, noi doi am glumit şi ne-am jucat deseori, minunat, ca cei mai buni prieteni la întîlnirile noastre anterioare, telepatice, miraculoase, cînd veneam invizibil lîngă tine.
Aşa ne putem împrieteni uşor acum cînd ne întîlnim să cîntăm, dacă glumim şi ne jucăm, ca doi vechi prieteni, ca doi copii, simplu.
Îmi amintesc că mi-ai spus că ai învăţat chitara pentru mine şi m-ai invitat să vin la un concert anterior al tău la Buzău, aceste lucruri m-au înmuiat şi înduioşat, mi-au alinat inima, şi fac mai mult decît mii de fapte prietenoase între noi, şi mii de cadouri oferite.
Laura, cînd îţi scriu mesaje, prima dată le scriu în textul meu intitulat „Laura”, afişat la poezie.ro, pe blogul meu edison50.blogspot. com şi pe paginile de facebook ale televiziunii române, la secţiunile „Postările vizitatorilor” şi „Comunitate”, mai ales pe canalul Tvr1 întîi şi ulterior pe canalul Tvr Hd.
Laura, dacă pot, voi scrie noi versuri pentru melodia ta Adagio, o voi cînta şi o voi posta pe youtube, să mă vezi şi să mă auzi cîntînd.
Vei fi uimită că ştiu să plîng, să fiu romantic, să rup inima fetelor cu vocea, să iubesc ca u vulcan dezlănţuit şi acoperit de lacrimi în melodia Adagio şi îţi mai spun un mare secret Laura.
Dacă vrei să mă cucereşti, să mă seduci, să mă înebuneşti de iubire, să mă faci să plîng, să mă îndrăgostesc cu lacrimi de tine, e deajuns să îmi cînţi melodia Adagio, Laura, ea e slăbiciunea mea şi eşti seducătoare, ameţitoare în melodia asta, ca şi mine.
Aşa că dacă îmi cînţi Adagio cînd ne întîlnim, sau o cîntăm împreună, mă termini sufleteşte, şi mă poţi lua de soţ atunci, pe loc, fără comentarii.
Acum nu uita să mă anunţi cu două săptămîni înainte despre concertul la care vrei să ne întîlnim, ca să ajung din timp, că sunt bolnav şi mă deplasez greu şi poate trebuie să iau din timp bilet la concert, înainte să se epuizeze biletele.
Laura, marea problemă, singura problemă dintre noi este stîngăcia mea cu fetele, să îţi aminteşti mereu asta, să nu uiţi, ca să mă înveţi tu cum să înving stîngăcia mea, ca pe un copil mic, neştiutor, să putem să ne împrietenim.
Ca să fiu sincer, nu m-aş simţi deloc stîngaci şi încurcat dacă am cînta amîndoi, dacă ne-am bate cu frişcă şi bulgări de zăpadă, dacă ne tragem de urechi, ne jucăm de-a v-aţi ascunselea, dacă te fac să greşeşti melodia caraghios şi comic şi ne umflă rîsul, dacă ne jucăm cum ne-am jucat noi doi uneori.
Deci aştept răspunsul tău despre ce concert, eveniment alegi tu ca să cîntăm amîndoi, în prima ta postare pe pagina ta principală de facebook, Laura. De exemplu, dacă vrei să mă termini de bucurie şi surpriză pui o postare cu o serie de zeci de concerte ale tale la Drobeta Turnu Severin, sau în judeţul Caraş-Severin

Iată îţi scriu o poveste despre prima noastră întîlnirea, în care voi lupta să nu te pierd, pentru că eu ştiu cel mai bine că prima noastră întîlnire e momentul cel mai greu dintre noi, Laura. Iată povestirea mea, Laura:
Încăpăţînată, neascultătoare şi dificilă cum eşti ai organizat pentru prima noastră întîlnire un concert uriaş, cu mii de spectatori, acesta fiind lucrul cel mai bun pentru a rata prima noastră întîlnire.
Mă simţi imediat, telepatic, miraculos cînd apar în sală, fără să mă vezi, ca de obicei şi stai pe scenă distantă şi pasivă, deşi ar trebui să alergi la mine în sală, să îmi vorbeşti prietenos, să mă iei în braţe, să mă inviţi să cîntăm împreună. Nu doar pentru că aşa fac toţi îndrăgostiţii, ci pentru că doar aşa poţi învinge stîngăcia mea, împrietenindu-te cu mine.
La fel ai stat pasivă la concertul tău de la Arenele Romane, cînd eu am apărut miraculos, invizibil lîngă tine cîntînd melodia ta cu tine, pe furiş.
Dar cînd urc pe scenă la tine, te prefaci că nu mă cunoşti şi refuzi să vorbeşti cu mine, iar eu trebuie să ţin cu o mînă paznicii tăi la distanţă, ca să pot vorbi cu tine.
Îţi spun:
-Laura, am venit să cîntăm amîndoi şi asta e, sunt stîngaci la vorbire şi nu ştiu să îţi spun altceva.
-Nu te cunosc, nu vreau să vorbim, coboară imediat de pe scenă Edison, că altfel chem paznicii.
Însă nu mai apuci să îi chemi deoarece paznicii tăi m-au gonit deja de pe scenă.
După ce ratăm astfel întîlnirea noastră, tu te retragi singură acasă şi plîngi, că m-ai pierdut.
Însă asta se petrece doar în poveşti, nu poţi ca spectator urca pe scena unei vedete, că ar fi un haos, toţi spectatorii încearcă să urce pe scenă, fanii visează asta cu vedetele.
Acum rezolvăm problema asta.
Voi fanii şi paznicii Laurei nu vă mai duceţi de acum la concertele Laurei, căci ea nu vrea acum la concerte, ci vrea să fie cu mine.
Adică, pentru un timp, pînă mă împrietenesc cu Laura şi cînt împreună cu ea, lăsaţi-o singură în sală la concerte şi evenimente, să mă pot lipi de ea, să încerc să o cuceresc, cum ştiu că vrea şi ea.
Apoi voi fanii Laurei şi artiştii români faceţi astfel ca să o aduceţi pe Laura aproape de mine, adică organizaţi concerte, evenimente cu Laura aproape de mine, de oraşul Băile Herculane, să pot ajunge repede şi des la Laura la concerte, şi măcar după 100 de întîlniri cu ea să reuşesc să mă împrietenesc cu ea.
De exemplu faceţi concert şi concurs de jocuri cu Laura la Drobeta Turnu Severin, Orşova şi alte localităţi apropiate de mine, de Băile Herculane.
Găndiţi-vă bine toţi că Laura suferă că nu mă poate întîlni şi are nevoie urgent de ajutor, de întîlnirea cu mine.
Eu sunt bolnav şi ajung greu în alte localităţi şi poate va trebui să plec des în alte localităţi, la multe concerte ale Laurei ca să reuşim să ne împrietenim. Eu Edison am făcut multe pentru voi artiştii României, mă cunoaşteţi bine de ani de zile, nu v-am cerut niciodată nimic în schimb, v-am tratat ca pe fraţii mei.
Acum, o singură dată, prima dată vă cer şi eu ajutorul, faceţi o minune şi aduceţi-o pe Laura la Herculane sau aproape de Herculane, aproape de mine, oriunde aş fi eu în România, fie că voi fi în Herculane sau în altă parte, dacă în viitor voi fi în altă parte.
Pentru mine asta e o chestiune de viaţă şi de moarte, să o întîlnesc pe Laura.
Laura, dacă vii aproape de Herculane la un concert, eu nu voi şti niciodată că ai venit pentru mine, nu pot dovedi asta şi deci aşa putem să ne întîlnim uşor.
Acum voi relua povestirea mea.
Într-o zi Laura ai organizat un mic concert sau o întîlnire cu copii orfani la o mică scenă într-un orăşel aproape de Herculane.
Eu nu eram tulburat de aglomeraţie, erau doar cîteva zeci de oameni sau copii lîngă tine, de aceea puteam fi vesel şi calm, lucru foarte important ca să pot învinge stîngăcia mea cînd te întîlnesc, Laura. Eu am venit la tine la acest concert.
Desigur, iar nu ai vrut să vorbeşti cu mine, te-ai prefăcut că nu mă cunoşti şi dacă totuşi, prin o minune am reuşit să vorbesc cu tine, Laura, tot te-am pierdut pentru că sunt stîngaci, şi nu am talent să agăţ fete.
Însă cînd ne-am despărţit, regretînd amîndoi că am pierdut prietenia noastră, cînd eu plecam de la concert ai început să cînţi melodia Adagio.
Iubirea aceasta insuportabilă şi uriaşă din melodie ne rupe inimile, izbucnim în lacrimi şi alergăm unul către celălalt, sari în braţele mele şi ne îmbrăţişăm, disperaţi că ne-ar putea despărţi iar ceva, după atîţia ani de despărţire, lacrimi, aşteptare între noi doi.
Aşa că melodia Adagio ne-a adus împreună şi ne-a salvat iubirea, Laura, noi nu am rezistat iubirii din cauza muzicii, iubito. Cîntînd împreună, noi am reuşit să salvăm iubirea noastră, să ne căsătorim.
La asta cred că ne-au ajutat mult şi prietenii noştri românii, fanii tăi, artiştii.
Şi a meritat, căci eu cred că noi doi Laura trăim cea mai mare iubire din istoria omenirii, cred sincer asta, asta e, noi am depăşit iubirea din cartea Love Story.
Acum, după căsătoria noastră eu voi face nişte exerciţii ca să scap de stîngăcia mea şi să fiu mai drăgălaş cu tine.
Dar poate că nu sunt stîngaci, poate mi se pare.
Oricum, sper că ne întîlnim curînd, măcar din greşeală, dar fă şi tu greşeala asta că o fac şi eu Laura.
Te iubesc, mă uit toată ziua la videoclipurile tale, mă gândesc toată ziua la tine, Laura, ascult doar cîntecele tale şi am uitat de altă muzică şi de toate.
Te iubesc, fiind stîngaci nu ştiu să fac declaraţii de dragoste, te iubesc, atît ştiu să spun, Laura.
Cum suporţi tu un asemenea bărbat?
Te iubesc, pe curînd, Laura.

Dragă Laura, ieri nu ai mai făcut nici o postare în pagina ta principală de facebook şi deci încă nu mi-ai răspuns la ultimul meu mesaj în care te întrebam la ce concert al tău vrei să vin să cântăm împreună, adică dacă vrei să faci pentru mine un concert cu puţini spectatori.
Laura, de ce întîrzie răspunsul tău pentru mine, s-a întîmplat ceva cu tine sau e vreo problemă cu ultimul meu mesaj. Deci te întreb care dintre următoarele probleme e problema cu mesajul meu, ca să îmi spui tu în următoarea ta postare în pagina ta principală de facebook sau cum vrei tu:
1) Nu vrei să îmi spui iar că vrei să ne întîlnim să cîntăm împreună la un concert al tău, deoarece mi-ai spus asta în ultima ta postare
2) Nu ai avut timp să faci o nouă postare
3) E ceva cu care nu eşti de acord în ultimul meu mesaj, spune-mi ce nu îţi convine în ultimul meu mesaj ca să rezolv
4) Eşti de acord cu ultimul meu mesaj, şi asta înseamnă că nu mi-ai răspuns pentru că vrei ca atunci cînd ne întîlnim să cîntăm să ne împrietenim direct, recunoscînd cu curaj că ne iubim, fără să ascundem asta, ca să învingem stîngăcia mea cu fetele.
5) E o altă problemă pe care nu am ghicit-o, şi dacă e aşa, atunci spune-mi ce problemă e tot în următoarea ta postare pe facebook.
Laura, dacă e vreo problemă pentru care ieri nu mi-ai răspuns, eu vreau să o rezolvăm, să fie bine între noi, voi face tot ce pot şi acum aştept răspunsul tău.
Voi şterge şi voi schimba orice nu îţi convine din ce ţi-am spus în ultimul meu mesaj de acum două zile, de alaltăieri.
Dacă nu îmi răspunzi cu o nouă postare în pagina ta principală de facebook, nu ştiu cum să rezolv problema.
Laura, fii tare şi luptă să trecem acest moment greu, să învingem, să mă ajuţi să te înţeleg şi să te fac fericită.

Dragă Laura, îţi mulţumesc că m-ai iertat şi mi-ai răspuns cu o nouă postare în pagina ta principală de facebook.
Ţi-am trimis nişte fotografii cu un copil drăgălaş şi un pui de elefant pe chestia aia de pe facebook unde se vorbeşte la telefon şi cu apeluri video, nu ştiu dacă se cheamă messenger sau videochat sau altfel, dar dacă o cauţi, o găseşti uşor. Îţi voi scrie mereu comentarii la postările tale pe facebook şi ţi-aş mai trimite fotografii, mesaje şi altele pe acel messenger sau videochat sau ce o fi el, că nu ştiu cum se cheamă, de pe facebook, eu nu prea îl folosesc că fiind stîngaci, nu am cu cine vorbi, nu am prieteni acum.
Acum eu nu ştiu ce concert vei face, pentru că nu ai dat nici un anunţ pe Internet şi nu ştiu unde să vin să cîntăm amîndoi.
Azi, cînd mi-ai spus în postarea ta de pe facebook că vrei să ne mărturisim cu curaj, direct iubirea cînd ne întîlnim la concert să cîntăm împreună mi-a dispărut blocajul, teama că voi fi stîngaci cu tine care mă oprea să vin la tine la concert, acum simt că aş veni la concertul tău, că am voie să vin, că nu voi fi tratat ca un străin de tine şi că pot să te cuceresc la concert.
Dar mă laşi să te iau în braţe la concert, spune-mi atunci la concert dacă mă laşi, că te iau în braţe, tot timpul concertului.
Şi îţi fac ce vrei tu pe scenă la concert şi după concert, te plimb, te mîngîi, rămîn cu tine în camera ta la hotel milenii, o viaţă, îţi dau ce îmi ceri, numai ca să nu mai întrerupi comunicarea noastră prin postări cum ai făcut ieri.
Dar spune-mi, de ce vrei să ne întîlnim doar la concert neapărat, ca să îţi ofer mai mult la concert.
Acum poate vrei să pregătim dinainte concertul unde ne întîlnim, îţi dau şi luna de pe cer ca să nu mai stai cu grijă că nu vin la concert, că nu îţi voi mărturisi iubirea mea acolo.
Ai anumite vise, preferinţe pentru acest concert ca să cîntăm amîndoi, că le voi rezolva cu tot ce pot.
Hai să îţi povestesc ce facem la concert, eu imaginez cîteva scenarii acum şi tu alegi ce îţi place, ce vrei din ele sau inventezi tu altceva în locul lor care ţi-ar place mai mult:
Vin la concert, iau microfonul în mînă, urc pe scenă şi spun:
„Laura, hai să cîntăm amîndoi, să alinăm în cîntec dragostea noastră, să rîdem, îţi declar sincer că sunt îndrăgostit de tine, să facem tot ce vrei tu în acest concert ca să fii fericită.
Cît vrei să cîntăm, o zi, două, trei continuu în acest concert?
Atît o să cîntăm.
Vrei să ştii cît te iubesc?
Iată îţi spun, te iubesc cu toate felurile de iubire şi infinit mai mult decît ştii,.
Dar hai să cîntăm iubito cîntece de iubire, să simţi cît te iubesc.”
Mă dau mai aproape de tine, să pot să te prind în braţe, cînd tu vei leşina de iubire, ca să cazi în braţele mele, se întîmplă în melodii şi deci te voi ţine în braţe, prefă-te că leşini pe scenă.
Dacă ai ce vrei acum, cînţi în braţele mele, atunci de ce să nu mai facem iar un concert, facem o mie de concerte la tine la hotel sau unde vrei tu.
Eu am prostul obicei să strecor mîna după talia ta cînd cînţi, tu faci ce vrei atunci, nu te voi neglija.
Deci acum să vedem ce facem cu stîngăcia mea, că gata, o nimicesc acum, să nu stai cu grijă la concert.
Întîi iau o floare, mă apropii de tine şi te mîngîi uşor pe umeri, pe gît cu ea, te ating uşor pe faţă şi îţi şterg lacrimile, îţi spun cîteva versuri, te acopăr cu un voal să nu te vadă nimeni cînd te îmbrăţişez pe scenă sau unde vrei, la hotel, oriunde.
Îţi rostesc un jurămînt că de acum nu te voi mai lăsa singură, şi îţi aşez pe umeri rochia de mireasă, îţi pun verigheta de căsătorie în deget.
Aduc în jurul tău toate instrumentele tale muzicale preferate şi te învăţ să cînţi la ele.
Te ridic în braţe şi te învîrt uşor, iar apoi acolo rămîi la mine în braţe, tot timpul concertului, aşa cîntăm.
Dar cum ai putut crede că eu nu îţi voi da aceste lucruri şi nu ştiu să le fac, nu crede asta, ţi le voi da, nu vreau să mai fiu stîngaci, pentru ca să fii fericită.

Dar iubito, acesta e de-abia începutul, că mai am şi alte surprize.
Cîntăm o melodie nouă, compusă de mine, cu care vei simţi un val uriaş de iubire miraculoasă ieşind din mine şi topindu-te ca pe un strop de rouă, cu o iubire infinită, înlăcrimată, insuportabilă şi apoi iubirea mea crescînd în următoarele melodii pe care le alegi tu sau ţi le compun eu acolo, pe loc.
Şi încet, încet iubirea ne ajută să fim învingători.
Eu uneori, chiar dacă spun nu la ce îmi ceri îţi dau apoi mai mult decît îmi ceri, cît pot, cît vrei.
Credeam că vrei să ne jucăm, dar tu vrei şi să cîntăm la concert şi eu ştiu că aşa ne iubim, ne cunoaştem, ne îndrăgostim cel mai mult.
Dar putem cînta amîndoi în fiecare zi, şi îmi place tare mult cînd cînţi la pian, o să te fac şi mare pianistă dacă vrei, sunt cel mai bun cîntăreţ de pe glob la pian şi la toate instrumentele existente, tu ai văzut asta demult.
Ce altceva mai vrei iubito, că mai mult decît iubirea nu există în univers, eu vreau să îţi dau iubirea, deci în acest concert eu îţi cer să căutăm iubirea şi atît.
Cînd vei cunoaşte toată iubirea mea nu vei mai avea nevoie de muzică, dar îţi voi da muzica ce o ceri.
M-am surprins azi gîndindu-mă sincer să vin la concertul tău, adică îmi făceam în minte planuri şi pregătiri de plecare la concert.
Ceea ce înseamnă că acum voi veni la tine la concert.
Laura, fii înţelegătoare, suntem amîndoi aproape şi în România, e clar şi sigur că ne vom întîlni, apoi tu vei alege ce preferi să facem mai departe.
Eu am încercat să îmbunătăţesc tot trebuie ca să te fac mai fericită la întîlnirea noastră.
Însă tu ar trebui să înţelegi că eu sunt mai isteţ decît tine şi decît omenirea, şi să mă asculţi, să faci ce te învăţ, tocmai ca să îţi pot oferi ce vrei tu la acest concert şi oricînd.
Il Volo ne-ar fi stricat întîlnirea la Arenele Romane, şi îţi cer să îi eviţi definitiv de acum pe Il Volo.
Îţi cer să nu permiţi bărbaţilor să te atingă, să te îmbrățișeze. O să te îmbrăţişez eu
destul, fii sigură.
Laura, dacă lucrurile nu ies uneori cum vrem, dacă greutăţile vieţii ne împiedică uneori să facem ce vrem noi doi între noi, tu fii sigură că eu rămîn lîngă tine, că am grijă de tine, orice ar fi, orice aş lucra, oriunde aş fi şi vei rămîne soţia mea mereu, aşa cum ai fost şi în trecut, cînd nu ne-am putut întîlni, şi n-am putut fi în braţele tale.
Deci voi fi cu tine mereu, de aproape sau de la distanţă, nu te las singură.
Acum de exemplu puteam să ne întîlnim dacă mai înregistrai nişte albume şi melodii noi, eu aş veni să le cîntăm miraculos, telepatic amîndoi ca de obicei, deci sunt cu tine de la distanţă şi aş veni şi la tine în studioul de înregistrări să le cîntăm împreună, de aproape, ţinîndu-te în braţe.
Laura, mie îmi place cel mai mult cînd cînţi singură acasă, la pian şi cu vocea, şi dacă înregistrezi video aceste melodii, exerciţii şi le pui pe youtube pe Internet, eu vin să le cîntăm amîndoi.
În finalul concertului nostru eu îţi voi dirija orchestra şi îţi voi compune pe loc noi melodii, iar tu cînţi ce vrei din aceste melodii.
Dar Laura, noi nu confundăm iubirea cu muzica, noi cîntăm amîndoi nu pentru muzică ci pentru a ne iubi.
Laura, eu visam să fiu dirijor muzical, dar nu am găsit pe nimeni care să mă îmi dea orchestră doar pentru că mă iubeşte, deci nu am căutat prea mult orchestră şi nu am găsit.
Eu de obicei evit să cînt în public, nu îmi place să se uite lumea la mine, de aceea să ştii că fac un mare sacrificiu să cînt în faţa publicului pentru tine.
Dacă ai vreo soluţie ca la concert să cîntăm doar noi doi fără public e bine, dacă nu atunci vom cînta cu public, numai să te văd mulţumită şi să nu mai întrerupi comunicarea noastră prin postările tale din pagina ta principală de facebook.
Laura, eu sper că îţi place acest mesaj şi dacă e ceva care nu vrei să fie în el, şterge imediat şi consideră că nu ţi-am scris acel ceva.
Eu mă gîndesc toată ziua cum să îţi scriu mesajul şi îl recitesc, îl corectez ca să fiu sigur că îţi place.
Deci vreau să scriu ceva ce te bucură, însă pentru că nu ştiu tot ce gîndeşti şi ce vrei, nu ghicesc ce vrei să îţi scriu mereu şi de aceea poate nu tot ce scriu e visul tău.
Deci iartă-mă cînd nu ghicesc ce vrei.
Nu uita că aştept răspunsul tău la cele 6 întrebări ale mele din mesajul meu recent, prin 6 postări ale tale pe pagina ta principală de facebook.
Laura, eu sunt dirijor, nu ştiu să cînt cu vocea şi cu mîinile la instrumente melodii, ştiu muzica doar în minte, dar pot învăţa melodii să cînt cu vocea. Deci la concert eu aş cînta mai bine ca dirijor, iar cu vocea mă ajuţi tu, eu cînt cu vocea cum pot, nu pot acum să cînt cu note înalte în voce, trebuie să fac vocalize o perioadă ca să iau note înalte în voce.
Acum ştiu muzica în minte, iar vocea ta e toată muzica ce lipseşte din vocea mea.
Pot cînta mai bine cu vocale, o să cînt şi cu vocea dacă vrei la concert, împreună cu tine.
Transmiteţi acest nou mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, cînd ţi-am spus „nu mă provoca că acum sar şi vin să cîntăm împreună” în comentariul postării tale cu Il Volo pe facebook, nu mă refeream la provocări cu Il Volo sau la provocări, ci să ne jucăm, să rîdem şi să ne întîlnim ca să cîntăm amîndoi.
Provocările în iubire, între îndrăgostiţi nu sunt bune, deci cer să nu ne provocăm niciodată ca să nu suferim uneori.
Deci hai să nu ne provocăm, ci să ne jucăm, să rîdem, să dăruim reciproc în relaţia noastră, Laura.
Acum te rog să nu mai îmi arăţi fotografii cu bărbaţi care te îmbrăţişează, ca în ultima ta postare pe facebook, cea cu cele patru fotografii de la concertul tău.
Ştiu că nu vroiai să te îmbrăţişeze acel bărbat de la Il Volo, şi că ai vrut să faci o glumă cu poza aia, dar îmi produce doar durere să te văd în braţele altui bărbat, nu mai permite bărbaţilor să te îmbrăţişeze, atingă niciodată, eu ţin la asta cel mai mult şi la Ideal şi la eliminarea curviei.
Însă celelalte trei fotografii din acea postare erau minunate, şi mesajul tău din postare a fost bine intenţionat şi prietenos cu mine, îţi mulţumesc, Laura.
Dacă vrei să obţii ceva de la mine Laura, obţii prin milă, joacă, umor, bunătate, omenie, pe care le ai mult şi e deajuns.
Mi-a plăcut mult un videoclip cu tine în care găteai prăjituri la cuptor în bucătărie, şi mă vedeam gătind cu tine ca soţi în bucătărie, era tare atrăgător şi drăgălaş acest lucru, nu ştiu ce ar fi mai fericit de atît pentru noi în căsnicie.

Transmiteţi acest mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Laura, ultima ta postare de pe pagina ta principală de facebook mi-a plăcut cel mai mult, e desăvîrşită, m-a terminat, nu mai ştiu ce să zic că nu pot să descriu ceva de nedescris. Stai acolo pe trepte şi lângă piscină în fotografii, ca un copil, printre copaci şi spui: „Momentan visez”.
Deci în penultima postare a ta din pagina ta principală de facebook mi-ai spus că prietenii, prietenia te fac fericită, să fiu prietenos cu tine.
În această ultimă postare pe facebook prin „Momentan visez” mi-ai spus că vrei să vorbim despre visurile tale şi despre întîlniri de dragoste între noi doi în natură, la o piscină liniştită, într-un peisaj încîntător, la asta visăm amîndoi.
Laura, tocmai am scris un nou mesaj în care intru în luptă să te cer de soţie, dar văzînd ultima ta postare mi-am dat seama că trebuia să scriu mai blînd acest mesaj lipsit de îngăduinţă.
Deci după ce vei citi mesajul meu de cerere în căsătorie, spune-mi tu în prima ta postare din pagina ta principală de facebook cum vrei să modificăm acest mesaj al meu şi ceea ce ţi-am cerut în el, ca să te iau de soţie cu blîndeţe, îngăduinţă, să îţi placă şi ţie ce ţi-am cerut în acest mesaj de căsătorie şi să facem şi ce îţi place ţie, fără să fiu dur, că nu vreau să fiu dur.
Spun asta deoarece mesajul, deşi încearcă să îţi ofere căsătoria noastră, e totuşi exigent, sever, neîngăduitor cu tine ca să te determin să te măriţi cu mine neapărat şi tu poate îl vrei mai blînd, să te conving mai cu blîndeţe, mai cum îţi place să te măriţi cu mine.
Deci voi face cît pot ce îmi vei cere ca să îţi placă cum te voi lua de soţie cu blîndeţe, însă numai dacă voi fi sigur că te măriţi cu mine. Adică nu voi renunţa la tot ce ţi-am cerut în acest mesaj, mai ales nu renunţ la hotărîrea mea de a nu mă întîlni cu tine pînă cînd nu îmi spui că accepţi să mă însor legal cu tine.
Laura, veştile sunt bune, dacă accepţi propunerea mea dură din mesaj ne căsătorim legal în opt zile, deci citeşte cu bucurie mesajul meu şi nu te lăsa păcălită de severitatea lui falsă, căci acest mesaj e marea bucurie a vieţii tale şi cel mai mare dar de la mine pentru tine.
Iată mesajul meu de cerere în căsătorie legală, cu acte şi verighetă pentru tine, Laura:
Laura, îţi cer acum să ne căsătorim legal, cu acte, cu verighetă la Biroul de căsătorii, în cîteva zile, să mă iei de soţ.
Dragă Laura, dacă accepţi cererea mea în căsătorie, poţi apoi să începi să vorbeşti direct cu mine la telefon, pe Internet, videochat din facebook, messenger din facebook, pe email, facebook şi oriunde, prin ce vrei.
Cred că cel mai bine ar fi să vorbim prin videochat pe facebook sau ca variantă secundară prin alt videochat, prin ceva cu sunet şi imagine video, care funcţionează pe telefonul meu, un smartphon Android marca Nokia 5.
Astfel putem discuta şi detaliile căsătoriei noastre şi ce vrei tu.
Dragă Laura, să presupunem că nu accepţi să te măriţi legal, cu acte cu mine cînd îţi voi cere asta, deci atunci eu vreau să te conving cu acest mesaj să te măriţi.
Dacă accepţi să te măriţi cu mine legal, cu acte chiar la prima noastră întîlnire la concert sau unde va fi prima noastră întîlnire cînd te voi cere de soţie, spune-mi asta în următoarele tale 8 postări pe pagina ta principală de facebook cu mesaje clare, simple, sigure ca să înţeleg clar fără greşeli ce spui.
Dacă nu accepţi căsătoria cu mine, eu nu mai vin la întîlnirea la concert cu tine cum ţi-am promis, iar dacă accepţi căsătoria cu mine, vin şi la tine la concert să cîntăm amîndoi şi acolo la prima noastră întîlnire te cer de soţie.
Te voi cere de soţie chiar acolo la concert sau unde vrei tu să ne întîlnim prima dată, dar numai tu vei auzi asta, nu spunem tuturor, e secretul nostru.
În aceste 8 postări din pagina ta principală de facebook poţi pune fotografii de la nuntă şi cu rochii de mireasă, dar şi mesaje scrise despre căsătorie, nunţi, aşa aş înţelege clar că te măriţi cu mine.
După aceste 8 postări pe facebook, vreau să îmi transmiţi în massmedia sau pe facebook, videochat, messenger, telefonul tău din facebook sau în postările tale din pagina ta principală de facebook următorul mesaj:
„ Eu, Laura Bretan mă mărit legal cu tine, Gudruman Edison chiar la prima noastră întîlnire. ”
Astfel nu pot fi confuzii, voi fi sigur că mesajul mi se adresează mie, deoarece conţine numele meu.
Apoi eu vin imediat la tine să ne căsătorim, să cîntăm amîndoi, şi la concertul tău.
Laura, luptă şi tu acum pentru căsătoria noastră, aşteptarea noastră s-a încheiat, acum dacă vrei ne căsătorim.
Faptul că eu refuz să mă întîlnesc cu tine pînă accepţi să te măriţi cu mine e dur, dar vreau să îl îmblînzim cum îmi vei spune tu în prima ta postare din aceste 8 postări următoare ale tale din pagina ta principală de facebook ca să fii mulţumită, să îţi placă lupta asta între noi doi şi să ai ce vrei, să ne întîlnim cît mai repede, însă astfel ca să fim siguri că ne căsătorim.
Adică putem face şi altceva, orice ca să nu îmi simţi lipsa pînă la prima noastră întîlnire, să fiu alături de tine şi să fii sigură că va veni curînd prima noastră întîlnire.
Dragă Laura, în ultima ta postare pe facebook scrii despre „o noapte minunată de muzică”.
Laura, cînd scriu comentarii la postările tale pe facebok şi îţi trimit poze pe videochat mă apropii de tine.
Asta înseamnă că ne învîrtim în jurul videochatului ca să vorbim pe videochat.
Tu îmi spui, Laura:
-Edison, de ce nu vii la mine la concert, să cîntăm amîndoi?
-Dar tu Laura de ce nu deschizi videochatul, să îţi răspund? Vin la tine cînd mă ceri de soţ. Ai ceva împotrivă?
-Nu sunt chiar împotrivă să ne căsătorim. Dar nu pot să te cer de soţ că noi doi nu vorbim.
-Ba da, Laura, poţi să mă ceri de soţ că vorbeşti cu mine acum pe videochat.
-Bine, Edison, te cer de soţ, hai să ne căsătorim.
Şi ne-am căsătorit.
Laura, ţi-e greu să deschizi videochatul să vorbeşti cu mine?
Dar putem face concertul nostru şi pe videochat şi pe scenă.
Aşadar nu mai refuz să mă întîlnesc cu tine, că ne întîlnim pe videochat.
Deci poţi începe să vorbeşti azi pe videochat cu mine, Laura, vorbesc serios, nu glumesc. Vorbim pe videochatul, chatul şi telefonul din messenger, acolo unde ţi-am trimis pozele mele, dacă le-ai găsit.
Tu ai multe pagini de facebook, pe care din ele ai videochatul, eu sper că ştii, e bine dacă îl ai şi pe pagina ta principală de facebook.
Nu vreau să fii nemulţumită că nu vin la tine pînă la nuntă, ne vedem cînd vrei, de azi pe videochat şi pe chat, în messenger, alea aflate în facebook şi secundar în google duo, dacă au telefon, chat, videochat sau ceva de comunicare în google duo.
Şi cîntăm împreună pe videochat pînă ne întîlnim.

Dragă Laura, ieri nu ai mai făcut nici o postare în pagina ta principală de facebook, deci nu ai răspuns la ultimele mele 2 mesaje, în care îţi ceream să vorbim pe videochat, să mă ceri de soţ pe videochat şi să ne căsătorim la prima noastră întîlnire la concert.
De aceea te întreb acum de ce nu mi-ai răspuns cu o nouă postare, iar dacă e vreo problemă, spune-mi în prima ta postare pe pagina ta principală de facebook care dintre următoarele probleme e problema pentru care nu mi-ai răspuns:

1)Eşti de acord să ne căsătorim la prima noastră întîlnire
2)Eşti de acord să vorbim direct pe videochat, chat, messenger, telefon
3)Eşti de acord să îmi spui prin un mesaj al tău pe Internet sau în massmedia că accepţi să te măriţi cu mine la prima noastră întâlnire.
E vorba de acel mesaj pe care ţi l-am cerut recent să mi-l transmiţi:
„Eu Laura Bretan accept să mă mărit cu tine Gudruman Edison la prima noastră întîlnire”.
4)Nu eşti de acord cu unul din primele trei puncte, adică nu eşti de acord să te măriţi cu mine la prima noastră întîlnire, sau nu eşti de acord să vorbim pe videochat şi chat sau prin altele sau nu eşti de acord să îmi spui prin un mesaj că accepţi să te măriţi cu mine la prima noastră întîlnire. Dacă e aşa, spune-mi care dintre aceste trei probleme este, cu ce nu eşti de acord.
5)E o altă problemă pe care nu am ghicit-o, deci spune-mi care e această problemă.
Laura, dacă îmi spui care e problema, voi face tot ce pot ca să o rezolv.
Aştept răspunsul tău în următoarea ta postare pe pagina ta principală de facebook.

Dragă Laura, ai câştigat, voi veni la tine la concert să cîntăm amîndoi, cum mi-ai cerut.
Acum nu îţi mai cer să faci nimic pentru ca eu să vin la tine, vin oricum. Te rog să îmi spui în următoarea ta postare pe facebook că eşti de acord să vin la tine la concert, că totul e bine între noi, că ne iubim, să înţeleg că suntem prieteni mereu, şi că nu e nici o problemă cu postările tale pe facebook, deoarece sunt îngrijorat că ai întrerupt postările pe pagina ta principală de facebook în ultimele două zile.
În ultima ta postare de pe pagina ta principală de facebook ai o rochie ca de mireasă, doar că rochia nu e albă ca la mirese ci roşie.
Totuşi asta poate fi imaginea cu rochie de mireasă pe care ţi-am cerut să mi-o arăţi în postarea ta ca să îmi spui că eşti de acord să ne căsătorim la prima noastră întîlnire.
Laura, iartă-mă că te-am făcut să aştepţi întîlnirea noastră şi vezi bine că te iubesc, că te-am păcălit spunînd că nu vin la tine până nu îmi spui că te măriţi cu mine. Asta nu era adevărat, aş fi venit la tine cumva, chiar dacă mai tîrziu puţin.
Nu te-aş fi lăsat singură şi necăjită că nu vin la tine, aş fi venit la tine la concert să ne întîlnim, să cîntăm amîndoi oricum.
Laura, azi 15 iulie am văzut că acum 2 zile ai avut concert la Bora Bora, în Galaţi, un concert cu puţini spectatori, cum ţi-am cerut ca să ne întîlnim. Mulţumesc, Laura pentru acest concert care era şansa vieţii mele.
Dar pentru că nu am putut fi acolo, am făcut imposibilul şi azi pe 15 iulie cu puterile mele miraculoase m-am întors înapoi în timp în 13 iulie şi am ajuns nevăzut la concertul tău de la Bora Bora, unde am cîntat miraculos cu tine două melodii, ca să nu crezi că te-am lăsat singură.
Acum te rog Laura să faci o nouă postare în pagina ta principală de facebook în care să îmi spui că totul e bine cu tine şi între noi, că eşti mulţumită că vin la tine la concert.
Laura, de ce taci, de ce ai întrerupt postările în pagina ta principală de facebook, s-a întîmplat ceva cu tine? Sunt îngrijorat.
Laura, vin curînd la următoarele tale concerte, asta e deja rezolvată, gîndeşte-te acum ce vrei să cîntăm noi doi împreună, cum rămînem împreună după prima noastră întîlnire şi cum ne căsătorim curînd, dacă vrei să ne căsătorim.
Laura ţi-am scris noi comentarii la toate cele vreo 5 fotografii din fiecare postare, la ultimele tale postări din pagina ta principală de facebook şi aşa voi face mereu, la toate fotografiile fiecarei viitoare postări a ta.
Laura, nu ştiu de ce ai întrerupt postările şi nu pot rezolva problema asta dacă nu îmi spui de ce ai întrerupt postările.
Cînd am văzut fotografiile de la Bora Bora în postarea ta pe facebook mi-am zis că acolo ar fi locul unde aş vrea să ne întîlnim şi că în acele fotografii arăţi cel mai bine, mi-au plăcut cel mai mult.
Laura, ne vedem curînd, la un viitor concert al tău.
Laura, te rog să cînţi singură, fără alţi cîntăreţi la concerte, căci am nevoie de asta ca să cînt şi vorbesc cu tine în linişte, mă încurcă cîntăreţii ăia.
Ordon conducătorilor României să afişeze pe tot internetul şi să anunţe în massmedia lista cu toate concertele, evenimentele, spectacolele viitoare ale Laurei şi localitatea, data, ziua, ora la care au loc, astfel ca să le găsesc uşor inclusiv pe google.
Cfr-ul băgaţi imediat pe calea ferată trenuri cu bilete cu preţ redus spre localităţile în care va avea concerte Laura, iar în tren controlorii vă faceţi că nu mă observaţi pe mine Gudruman Edison dacă mă vedeţi fără bilet în tren sau chiar cu bilet. Trenurile să circule pe linie cu cel puţin două săptămîni înainte de concertul Laurei, căci eu plec mai devreme la concertele ei. Distribuiţi fotografia mea din buletin tuturor controlorilor de tren din România şi le spuneţi şi numele meu, Gudruman Edison, ca să mă ştie şi să nu mă întrebe de bilet cînd umblu cu trenul. Vorbesc foarte serios, nu glumesc, şi e foarte important, plec sigur cu trenul spre Laura. Iar voi şefii cfr-ului amintiţi-vă că v-am dat locomotive noi şi vagoane noi pe toate liniile de cale ferată din România şi nu mă deranjaţi cînd merg cu trenul, nu mă întrebaţi de bilet. Tot eu v-am făcut linii de tren de mare viteză şi v-am mărit salariile în Cfr, deci lăsaţi-mă şi pe mine să circul în linişte fără bilet, că aşa am eu nevoie acum.
Laura, videochatul tău sau chatul tău pe care ţi-am trimis pozele mele şi unde vroiam să vorbim noi doi e pe pagina ta de facebook cea cu Universitatea Illinois Urbana Champaign, şi a cărei fotografie principală de prezentare era zilele astea cea cu tine în rochia roşie.

Dragă Laura, ţi-am scris şi pe chatul din facebook, din messenger, acolo ţi-am trimis noi fotografii.
Laura, te rog să eviţi rockerii, bărbaţii cu păr lung şi plete lungi de femeie, părul lung la bărbaţi e un obicei de curvari, rockeri satanişti.
Laura, te rog să îl eviţi pe băiatul acela Cici Ex Sistem şi să eviţi bărbaţii atrăgători, adică să eviţi flirtul cu alţi bărbaţi şi mai ales evită bărbaţii care încearcă să te atingă, să te îmbrăţişeze, să te seducă.
Laura, spune-mi de ce nu vorbeşti cu mine, de ce nu răspunzi la mesajele mele, ca să rezolv problema asta şi să putem vorbi.

Dragă Laura, deşi sunt cel mai isteţ om de pe glob, abia azi, 17 iulie 2021 am înţeles de ce ai întrerupt postările pe pagina ta principală de facebook, întrerupînd comunicarea cu mine.
Le-ai întrerupt pentru că vrei să îmi spui astfel că vrei să te cer de soţie la prima noastră întîlnire la concertul tău.
Deci te voi cere de soţie la prima noastră întîlnire.
Pentru că ai obţinut ce vrei, Laura, acum, te rog să reiei comunicarea cu mine prin postările tale din pagina ta principală de facebook.
Laura, aceste postări ale tale sunt singura noastră cale de comunicare şi cu ele putem învinge orice probleme dintre noi doi, discutînd aceste probleme şi putem obţine tot ce sperăm între noi doi.
Laura, te rog mult să fii veselă şi fericită cu mine, căci eu lupt să te fac fericită, aşa cum ştiu.
Acum încep pregătiri de plecare spre localităţile unde vei avea concerte, vin la tine cît mai repede, deşi sunt grav bolnav şi mă deplasez încet. Mi-ar place să cîntăm şi arii de operă la tine la concert, şi după concert, cu tine singură la pian.
Dar eu ştiu cîteva melodii, unele fără refren, altele cu refren, însă nu ştiu versuri, că eu îmi scriu singur versurile la melodii şi cînt melodiile compuse de mine, nu am cîntat cu vocea multe melodii ale altora.
Laura, acum nu mai e nevoie să întrerupi comunicarea cu mine prin postări, nu cred că e bine asta, nu face asta.
Dar dacă nu vrei să comunici cu mine prin postări, dă-mi un semn, un mesaj în massmedia, internet care nu mi se adresează direct, şi fă un interviu, un videoclip, ceva asemănător în massmedia, lansează o melodie nouă, spune o vorbă indirect despre noi doi sau despre ce vrei din care să pricep măcar că nu e vreo problemă între noi, că totul e bine şi în care te pot vedea din nou.
Şi dacă vrei vom vorbi amîndoi iar în acel interviu, mesaj, acea melodie ca întotdeauna.

Dragă Laura, ţi-am trimis un mesaj scris pe Snapchat şi pe Instagram, cred că pe chat sau messenger.
Am descoperit în fotografiile şi videoclipurile tale că eşti foarte jucăuşă, poznaşă, comică, plină de şotii precum copiii, te alinţi mereu şi asta îmi place tare mult. Te-am văzut plimbîndu-te cu maşinuţele de copii, cred că noi doi ne-am juca toată ziua, te joci şi te alinţi exact ca mine şi cred că ne-am juca şi înţelege tare bine aşa.
E un peisaj încîntător la parcul Cornişa, în Botoşani, un lac romantic acolo şi tare mi-ar place să ne plimbăm acolo.
Dragă Laura, cu cîteva săptămîni în urmă am întîlnit o fată în oraşul meu Băile Herculane, care îţi semăna exact şi mă privea cînd şi cînd.
Speram că erai tu acea fată Laura, nu ştiu nici acum dacă erai tu acea fată. Am văzut că avea ochii albaştri acea fată şi am trecut de ea, crezînd că nu eşti tu Laura, am lăsat-o să plece, fără să vorbesc cu ea. Eu ştiam că ai ochii negri Laura, dar azi am văzut fotografii în care ai ochii albaştri şi un videoclip cu tine care pare filmat în parcul Cornişa, lîngă un lac, postat chiar acum pe Instagram, azi duminică, 18 iulie, sau ieri.
Laura, în acest videoclip văd că eşti iar o fată cu ochi albaştri care are un pahar de îngheţată în mână.
Deci fata pe care am văzut-o în Herculane seamănă exact cu tine, mai ales la ochii albaştri.
Acum mă întreb dacă nu cumva erai tu Laura fata aceea din Herculane, deşi nu pot face presupuneri atît de nesigure.
Dacă ai fost tu în Herculane, mai vino iar Laura şi dacă te văd o să te întreb cum te cheamă, ca să fiu sigur că eşti tu, Laura şi să nu mai fac confuzia aceea cu fata care îţi semăna.
Îţi urez cele bune la concerte şi mi-ar place să ne plimbăm pe malul lacului în Parcul Cornişa din Botoşani, deci poate avem şansa asta, Laura, curînd.
Deci văd că îmi transmiţi bezele, pupici, săruturi prin videoclipuri cu palma la buze.
Eu credeam că eşti supărată pe mine pentru că ai întrerupt postările pe pagina ta principală de facebook, dar tu nu pari supărată că te-am cerut în căsătorie, dacă mă pupi mereu. Dar evită sărutul, nu e un obicei sănătos, poţi să mă atingi cu palma pe obraz şi cu degetul pe nas în loc de sărut.
Acum dacă mai vii în Herculane Laura, anunţă-mă dinainte, iar în Herculane, dacă mă recunoşti întreabă-mă dacă eu sunt Edison, spune-mi că tu eşti Laura şi nu ne mai confundăm iar, cum am confundat-o pe fata aceea ce îţi semăna.
Aş vrea să te cer în căsătorie pe malul lacului din Parcul Cornişa, adică pe malul acelui lac din ultimul tău videoclip de pe Instagram, acela în care eşti cu paharul de îngheţată şi în care la început apare lacul şi la final căţelul.
Nu pot să înţeleg cum am trecut pe lîngă tine în Herculane fără să te recunosc Laura, mă uitam la tine sau la fata aceea care îţi semăna şi nu ştiam dacă erai tu Laura.
Acum voi putea oare cînta cu tine la concert în Parcul Cornişa, Laura? Visez mereu la asta, sunt bolnav grav şi sper să înving boala ca să ajung la tine, Laura.
Mecanicul trenului de la Herculane la Botoşani a văzut un om care alerga mai repede decît trenul, ca o torpilă spre Botoşani, miercurea sau joia următoare Mecanicul spuse:
Nu ştiu cum face dar acest Edison e tare îndrăgostit dacă a întrecut trenul în alergare spre parcul Cornişa, spre Laura, are peste 300 kilometri la oră. De ce o mai fi cerut bilet de tren cu reducere la Cfr? Dar aşa de bolnav şi nu se lasă, bravo lui.
Stau şi aştept în Parcul Cornişa din Botoşani venirea Laurei, sperînd că ea va ghici că am venit acolo cu cîteva zile sau ore mai înainte de concertul ei şi că va veni mai devreme, cu cîteva ore sau zile înainte de concert să mă întîlnească în parc. Astfel vom putea sta mai mult împreună noi doi Laura, şi vom putea cînta amîndoi fără să se uite spectatorii la mine, că ei mă intimidează. Apoi cîntăm şi la concert şi după concert.
Deci dacă înving boala voi fi la concertul tău din Botoşani, parcul Cornişa, Laura. Iar la concert voi cînta cu vocale, fără versuri melodiile, că nu ştiu versuri, dar am voce frumoasă. Iată versuri de melodii de concert:

Tu vino-n lacul risipit pe malul plin de sălcii
Coboară ochii tăi albaştri în ochii mei în lacrimi
Redă-mi speranţa că vei fi mireasa mea senină
Şi lasă-mi pe răvaş cînd pleci un zîmbet, bun şi vino
Fii zîna ceea din poveşti, fii raza ceea blîndă
Vei spune da cînd te-oi chema
Să-mi fii soţie, spune?
Ne cheamă lacul nencetat, ne poartă luntrea-n unde
Şi mii de valuri sună blînd, tu fii a lor copilă
Şi lasă fruntea ta uşor pe pieptul meu cuminte
Cu zîmbetul, cu lacrima, sub cerul cel albastru.
Şi paseri mii te însoţesc spre luntrea obosită
Plutim încet, îndrăgostiţi, spre depărtări, nemuritori, copii
În basm sau poate aievea, Laura şi Edison.

Dragă Laura eu am înţeles că ai concert sîmbătă, 24 iulie la ora 19 la amfiteatrul din Cornişa Aqua Parc din Botoşani. Eu acolo voi veni, dacă înving boala. Te rog să nu pleci din România niciodată, nici după concertul tău de la Braşov. Dacă nu mă asculţi şi pleci din România, te rog să te întorci în România mereu, şi să rămîi definitiv, te voi aştepta mereu.
Laura, ştiu că nu vrei să vorbeşti cu mine şi nu cedezi, dar acum, pentru că a fost aşa greu să ne întîlnim, boala mea e mai gravă acum iar războiul nuclear se apropie situaţia s-a schimbat, e o urgenţă să ne întîlnim, nu glumesc, deci te rog să cedezi, să vorbeşti cu mine, să vii la mine la Herculane, să ne întîlnim.
Deci Laura, acum te rog foarte serios să cedezi, o singură dată şi să vorbeşti cu mine şi să vii la mine la Băile Herculane.
Eu fiind bolnav trebuie să stau toată ziua lungit, călătoresc greu la mare distanţă la concertele tale.
Laura, tu eşti fată isteaţă şi înţelegi că acum vorbesc serios, trebuie să salvezi iubirea noastră venind şi tu la mine la Herculane şi începînd să vorbeşti cu mine direct, inclusiv pe internet şi la cornişa parc, dacă reuşesc să înving boala şi să ajung acolo la concertul tău. Nu pot să îţi spun de ce, dar trebuie să ne întîlnim şi să vorbim, mai ales în Herculane, urgent, deoarece au intervenit probleme grave care doar astfel pot fi rezolvate.
De aceea, dacă vrei să salvezi iubirea noastră, dacă vrei să fim împreună vorbeşte acum cu mine şi vino la mine la Herculane, mai înainte ca boala să mă răpună sau războiul nuclear să ne lovească. Ştiu că îţi cer imposibilul şi că aproape nici o femeie nu ar face asta, ştiu că îţi va fi greu, dar dacă mă iubeşti trebuie să lupţi şi să învingi, să vii la mine, să vorbeşti cu mine, pentru că au apărut noi probleme, adică am aflat că boala mea e mai gravă decît credeam. I hope you understand me.
Eu nu cedez şi lupt să te conving să vii la mine, să vorbeşti cu mine.
Laura, să nu înţelegi greşit, eu nu refuz să vin la tine la concerte, ţi-am şi promis că voi veni şi nu îmi calc cuvîntul, promisiunea, dacă pot voi veni la tine.
Aşa că mă gîndesc cum să fac să ne dăm amîndoi pe toboganul cu cădere în piscină de la Cornişa Aqua Parc şi să ne plimbăm cu bicicletele şi cu barca pe rîu pe acolo amîndoi, că nu am bani să te duc acolo şi vreau să mergem şi în celelalte jocuri din Parcul Cornişa, dacă vrei. La astea, la jocuri nu mai sunt bolnav, dar tu sari cu mine în piscină?
Laura, putem începe să vorbim cu cîte o literă, un singur cuvînt pe snapchat şi în postările tale din pagina ta principală de facebook şi oriunde în massmedia, Internet, chat, videochat, telefon.
Oricum, noi doi dacă ne iubim, suntem căsătoriţi prin iubire în inimă mereu şi nimic nu ne poate despărţi.
Dacă vii la Herculane la mine, Laura anunţă dinainte în massmedia, internet că eşti în Herculane, ca să aflu şi eu şi să vin la tine în Herculane.
Dacă nu reuşim să ne întîlnim sau să ne împrietenim cînd vii în Herculane, vino iar în Herculane de mii de ori, vino mereu de mii de ori la mine oriunde voi fi eu în România sau în Europa.
Şi vino să rămîi definitiv acolo unde voi fi eu, să te muţi acolo, să îţi cumperi casă acolo în Herculane sau în localitatea în care voi fi eu în viitor, chiar dacă nu îţi place de mine, că atunci nu îţi cer nimic, dacă nu îţi plac, ci voi încerca să te salvez din războiul nuclear.
Laura, cu sau fără aceste mesaje pe internet prietenia noastră va creşte, ne apropiem tot mai mult şi ne vom întîlni cîndva, poate chiar curînd.
Deci nu te descuraja şi nu abandona lupta chiar dacă vreodată în viitor pare pierdută, chiar dacă pleci în america sau pe altă planetă, căci iubirea ne ţine împreună şi eu nu renunţ la luptă.
Dacă eu te întîlnesc în Herculane sau oriunde pe stradă şi nu vorbesc cu tine, înseamnă că nu te-am recunoscut sau e o altă asemenea problemă trecătoare, o greşeală, un accident, ca acea confuzie a mea cu fata care îţi semăna, deci vino iar să mă întîlneşti acolo, în Herculane şi oriunde ca să ne împrietenim.
Fii îndrăzneaţă, ia-mă de guler şi spune cu curaj:
Edison, dacă tu eşti Edison, eu sunt Laura Bretan şi am venit la tine să ne împrietenim, nu fi timid, rămîi cu mine.
Eu voi rămîne cu tine, draga mea. Laura, dacă comunicarea noastră se va întrerupe vreodată fără voia noastră, tu să ştii că eu te aştept în continuare să te întorci la mine, chiar dacă ai plecat în america sau oriunde şi te voi primi mereu ca pe soţia mea cînd te întorci la mine.
Sunt sigur că acest refuz al tău de a vorbi cu mine e trecător, că îl vom învinge pe măsură ce ne împrietenim şi cu trecerea timpului.
Ştiu că o fată serioasă ca tine nu vorbeşte cu un băiat pe care nu l-a întîlnit niciodată faţă în faţă, căci noi nu ne-am mai întîlnit. Uneori o fată cînd iubeşte un băiat refuză să vorbească cu el şi din alte motive, uneori tocmai pentru că vrea să îl cucerească.
Dragi români şi fani ai Laurei vă rog să îmi trimiteţi urgent o maşină în Băile Herculane să mă ducă la toate concertele Laurei din România, începînd cu concertul Laurei din Botoşani, din 24 iulie 2021, peste cîteva zile. Trebuie să ajung la Botoşani la Cornişa Parc la 5 dimineaţa în ziua concertului Laurei sau cu o zi, două, trei mai înainte.
Nu mai am altă soluţie şi dacă voi fanii Laurei nu credeţi că Laura mă aşteaptă la concerte şi că vrea să mă întîlnească atunci faceţi următorul lucru.
Îi daţi Laurei să citească textul meu „Laura” de la poezie.ro şi de pe blogul meu edison50.blogspot. com, text în care am scris şi acest ultim mesaj.
Poate că ea deja l-a citit, şi prin acest text Laura va afla că eu Gudruman Edison sunt bărbatul pe care îl iubeşte şi pe care îl caută de ani de zile.
Apoi veţi trimite o maşină la Băile Herculane, să mă ducă la concertele Laurei. Nu vreau să pierd concertul Laurei din Botoşani, mai ales că i-am promis că mă duc.
Mă anunţaţi pe email la [email protected] şi pe messenger pe facebook cînd şi unde trimiteţi maşina să mă ia la concertul Laurei, ca să ştiu să vin să iau maşina.
Laura, dacă tu spui acestor oameni sau fani ai tăi că vrei să vin la tine la concert, sau chiar le ceri să mă aducă la tine la concert, ei mă vor aduce la tine la concert.
Fanii tăi te iubesc mult şi ar face orice să te ajute, Laura.
Nu e nevoie să recunoşti faţă de vreun om că mă iubeşti, Laura, acesta e secretul tău. E deajuns să ceri fanilor tăi să mă aducă la concertele tale, ai milioane de fani pe glob, e uşor să rezolvi asta.
Poţi să o faci în secret, dacă nu vrei să aflu că tu ai vrut să vin la tine la concerte, adică cei ce mă duc cu maşina la concertele tale nu vor şti că tu ai vrut asta sau nu îmi vor spune asta.
Laura, dacă spui da, doar un simplu da fanilor, prietenilor tăi, ei mă vor aduce cu maşina la concertele tale.
Dacă nu mă găsiţi pe Internet sau pe telefon, atunci ţinem legătura prin mănăstirea din Băile Herculane şi prin stareţul mănăstirii. Adică mă anunţaţi pe mine Edi, la mănăstirea din Herculane că trimiteţi maşina să mă ia la concertele Laurei, iar apoi trimiteţi maşina în Herculane să mă ia la concertele Laurei.
Aştept să îmi trimiteţi maşină pentru toate concertele, evenimentele, spectacolele Laurei din România la care Laura vrea să vin.
Există acum pe glob vreun fan al Laurei căruia îi pasă de Laura şi vrea să o ajute să mă întîlnească, să mă ducă cu maşina la ea?
Laura, poţi chiar tu să trimiţi o maşină a ta, chiar propria ta maşină să mă aducă la tine la concerte, fără ca eu să ştiu că tu ai trimis maşina, dacă nu vrei să aflu asta.
Deci dacă vrei să mă întîlneşti la concertele tale şi la Botoşani poţi, eu am făcut tot ce pot, e rîndul tău să faci ceva, deci luptă să ne întîlnim, Laura. Trimite maşina aceea să mă ia orice ar fi, situaţia e foarte gravă căci sunt prea grav bolnav şi am înţeles abia azi asta. Îmi revin prima dată din boală cînd sărim amîndoi în piscină la Cornişa Aqua Parc.
Faceţi cumva voi conducătorii Romîniei ca în perioada asta să putem intra gratuit, fără bilete la toate jocurile de la Cornişa Aqua Parc eu şi Laura şi copiii sub 14 ani şi fanii Laurei care mă ajută cu maşina să ajung la Laura la concert.
Laura, dacă vrei să fim mai mult timp împreună după concert, pregăteşte o cameră liniştită, însingurată, fără oameni în jur pentru mine unde vrei în România şi vii acolo în acea cameră oricînd, să vorbim oricît Laura. Eu voi locui acolo, în acea cameră a ta, încercînd să te conving să nu pleci din România, să nu pleci în america şi să te muţi în Herculane ca să îţi salvez viaţa din război nuclear.
Vă rog acum pe tine Laura şi pe voi toţi prietenii, fanii Laurei să vă mişcaţi rapid şi hotărît ca să mă ajutaţi să mă întîlnesc cu tine, Laura, deoarece situaţia e gravă, sunt grav bolnav, mai grav decît crezusem şi timpul rămas e scurt, că nu ştim cînd vine războiul nuclear.
Chiar dacă sar în piscină, tot sunt grav bolnav, dar sar în apă să fie de joacă pentru Laura.

Dragă Laura, fii liniştită, voi veni oricum, cu trenul sau cu maşina la concertul tău la Cornişa Aqua Parc, joi seara sunt în Botoşani sigur, chiar dacă nu îmi trimiteţi voi maşină să mă ia la Botoşani. Am uitat din neatenţie să îţi spun asta ieri în ultimul mesaj, dar ţi-am spus clar că vreau să vin şi vin.
Laura, te rog vino cu cîteva ore mai devreme la concert, sîmbătă dimineaţă, la amfiteatru şi oriunde în Cornişa Parc, vino la prima oră dimineaţă cînd se deschide parcul Cornişa şi amfiteatrul său ca să vorbim, să ne vedem, să pregătim concertul dacă vrei să cîntăm amîndoi la concert. De la ora 5 dimineaţă, sâmbătă eu te aştept Laura la Cornişa Aqua Parc, la amfiteatru, la concertul tău, poţi veni oricînd de la ora 5 dimineaţa ca să fim toată ziua împreună.
Laura, eu îţi voi vorbi acum despre isteţime, cunoaştere şi despre cuvîntul meu isteţ.
Oamenii în general au convingerea, atitudinea că le ştiu pe toate şi că fac totul bine, deseori refuzînd să asculte sau să accepte părerea altora. Dar ei, chiar şi cei mai isteţi, educaţi, instruiţi oameni fac deseori numeroase şi grave greşeli, vizbile şi în păcatele lor zilnice şi în neştiinţa lor asupra multor lucruri, în neputinţele, limitările lor în multe situaţii, acţiuni.
De aceea oamenii au multe necazuri, nenorociri, dureri pentru că unii nu ascultă cuvîntul meu făcînd greşeli mici şi mari.
De aceea eu deseori nu îi pot ajuta sau învăţa lucruri importante pe oameni pentru că doar cei isteţi şi buni ascultă cuvîntul meu şi aplică învăţătura mea.
Deci eu te sfătuiesc Laura să asculţi şi să faci ce te învăţ eu, căci tu eşti încă un copil fără experienţă de viaţă, ai făcut şi lucruri bune dar şi greşeli uneori şi viaţa poate deveni plină de probleme grele, nenorociri oricînd, pentru oricine.
Eu te învăţ prieteneşte ca un tată, un frate şi nu îţi impun să faci ceva, să mă asculţi ca un rob, dar trebuie să mă asculţi de bună voie, ca să te feresc de greşeli, necazuri şi să faci lucrurile bune, să îţi realizezi visurile.
De exemplu, chiar dacă televiziunile au anunţat că vei pleca din România după concertul tău de la Braşov, tu nu pleca, rămîi definitiv în Romînia.
Asta e foarte important şi nu te juca cu asta. Sua e o ţară coruptă, plină de mafie, corupţie, păcate, curvari, nebuni, e locul cel mai rău de pe glob, e iadul, creat de capitalişti, nu exagerez deloc. Locul tău nu e în Sua, Laura, ci în România.
Anumite învăţături ale mele au explicaţii, motive adînci, isteţe pe care tu şi omenirea încă nu le puteţi înţelege sau le veţi înţelege după mult timp.
Deci tot ce poţi face Laura e să mă asculţi ce te învăţ eu şi ce îţi cer să faci.
Dacă mă asculţi, vino la prima oră sîmbătă dimineaţă la amfiteatrul de la Cornişa Parc şi pînă se dă acces la amfiteatru te aştept la intrarea principală din parc de la ora 5 dimineaţă vino unde, cînd vrei să ne întîlnim.
Îţi cerusem ieri să pregăteşti pentru mine o cameră unde să locuiesc ca să vorbim mereu acolo şi să fim împreună după concert.
Laura, chiar dacă nu poţi pregăti camera aceea de locuit pentru mine după concert, o rezolv eu oricum să fim împreună mereu şi fără camera aia. Laura, fă în aşa fel încît să pot ajunge, urca uşor şi pe scenă la tine la concert.

Dragă Laura, deoarece plec la Botoşani nu pot lua telefonul cu mine, deci pentru un timp nu pot scrie pe Internet mesaje, fără telefon.
Te rog mult să îl eviţi definitiv pe Giora Linenberg, nu vreau bărbaţi în jurul tău, ştii ce vreau să spun, nu vreau să încerce vreun bărbat să flirteze cu tine. Nu îl aduce pe Giora Linenberg la concertele tale din România şi mai ales la concertele la care vin eu.
O să cînţi tu la pian în concerte şi o să te învăţ eu pianul.
Eu am aplauze multe mereu cînd dirijez muzica concertelor, chiar dacă cînt sau nu cînt cu vocea, deci va fi bine la concertul tău.
Dacă mă primeşti, Laura, voi fi de sîmbătă compozitorul tău şi dirijorul bandului tău Otthelo.
Vom face o muzică cu multe aplauze şi bisuri, vei vedea singură că aşa va fi cu mine.
Deci dacă vorbeai de culise, mergem în culise să pregătim spectacolul tău.
Pe curînd, te aştept sâmbătă de la 5 dimineaţă la Cornişa Aqua Parc, la intrarea principală şi la amfiteatru, în Botoşani.

Laura, am trimis pe email managerului tau datele ce mi le-a cerut ca sa lucram in muzica amindoi.
Acum trebuie sa vorbesti tu cu el ca sa hotarasti
sa colaboram in muzica.

O sa incerc sa ajung la tine la concert la Cornisa Aqua Parc, in 11 august.

Mai mult nu stiu ce sa fac ca sa fim impreuna, sa vorbim, sa iesim la o plimbare. Acum spune-mi tu ce sa fac sa putem vorbi, ca nu stiu si nu am putut

face asta. Noi am vorbit prea putin, multumesc pentru poze si primirea ta prietenoasa.

Nu pot vorbi cu tine cind esti cu parintii tai.
Relatia noastra depinde mult de colaborarea noastra muzicala, ca pare ca doar asa putem incepe sa vorbim, deci fa astfel ca Paul sa nu refuze colaborarea mea cu tine in muzica.


E frumos acolo la Sucevita. Noi unde ne plimbam? Hai sa ne plimbam in Aqua Parc sau undeva, oriunde vrei. Nu gasesc ocazia sa vorbesc cu tine, sa te invit la plimbare. Aranjeaza tu ocazia sa vorbim mai mult dupa concertul tau la Aqua Parc sau oricind.
Laura, eu sunt pina in 11 august in judetul Suceava. Daca vrei sa ne intilnim, sa ne plimbam, spune-mi te rog in urmatoarea ta postare pe pagina ta principala de facebook unde si cind vrei sa ne intilnim ca sa vorbim, sa ne plimbam. Adica intilnirea noastra poate fi si poimiine, oricind, daca vrei, in judetul Suceava sau peste citeva zile in zone mai departate de judetul Suceava, ca ma deplasez incet fiind bolnav.
Daca ai alta propunere, spune-mi ce vrei sa mai facem in continuare, daca nu vrei sa ne plimbam.
Eu am acces redus la internet, pina recuperez telefonul meu, scriu mai greu mesaje pe net acum, o perioada.



Transmiteti acest mesaj cintaretei Laura Bretan.
Draga Laura, nu stiu unde esti, dar daca mai esti la manastirea Sucevita, azi, 29 iulie 2021, ramai acolo, daca vrei sa vin la tine la Sucevita. Ramai acolo pina ajung eu la tine, in maxim 24 ore sau 48 ore vin la manastirea Sucevita, daca asta vrei, dar nu vin daca nu vrei, deoarece pana acum ai vrut sa vin doar la concertele tale.
Inca nu stiu daca vrei sa vin la Sucevita. Deci daca din gresala, pentru ca poate am inteles gresit mesajul tau din postarea ta de pe facebook, ultima, cea cu Sucevita, daca din greseala vin acolo la Sucevita, tu iarta-ma, spune-mi daca vrei sa vorbim sau sa plec din Sucevita si voi face cum preferi.
Deocamdata ma gandesc sa inteleg daca vrei sau nu sa vin la Sucevita, ca sa nu gresesc ceva si sa nu te deranjez, nu stiu sigur ce sa fac, ce vrei. Ai putina rabdare, te rog ramii la Sucevita pana pe 11 august, cand ne vedem la concertul tau, la Cornisa Aqua Parc, si voi reusi sa aflu eu pana in 11 august daca vrei sau nu sa vin la Sucevita.
O manastire e un loc pentru casatorii, ma gandesc si la asta, nu uit.
Draga Laura, am nevoie de ajutorul tau, nu pot sa rezolv singur problema asta, nu pot veni fara voia ta la Sucevita.
Eu nu am exprimat clar anterior in mesajul meu intrebarea daca vrei sa ne intilnim undeva, ci am exprimat-o indirect, de aceea rapunsul tau din postarea ta de pe facebook cu Sucevita nu e sigur un raspuns clar ce indica sigur ca vrei sa vin la Sucevita.

Deci iarta-ma, si doar de aceasta data mai da-mi o postare pe pagina ta principala de facebook cu mesaj, imagini de la Sucevita sau din locul in care vrei sa ne intilnim, sau cu ce vrei sa facem in continuare.
Chiar daca nu vei da postarea asta, voi incerca sa rezolv cumva sa ne intilnim la Sucevita, adica sa aflu singur daca vrei sa vin la Sucevita, dar acum asta e greu de ghicit.
Daca ai alta idee sa ma ajuti sa inteleg daca vrei sa vin la Sucevita, fa cum vrei, spune-mi cum vrei tu, numai spune-mi. Si daca vei vrea sa discutam despre casatorie la Sucevita, vom vorbi de asta, numai daca vrei tu. Si daca dai semne ca vrei sa ne casatorim, atunci te cer de sotie la Sucevita. Dar ne intilnim oriunde vrei tu in Romania, te cer de sotie unde si cind vrei tu Laura.
E o incurcatura, o descurc eu.




LAURA, IARTA-MA PENTRU CA NU AM VENIT LA sUCEVITA, DAR EU NU RENUNT. vOI VENI ORIUNDE MA CHEMI SA NE INTILNIM.vOI FACE ORICE SA FII FERICITA, DE ACEEA ITI SCRIU IAR SI MEREU. e UN MOMENT GREU, FII TARE CA SA TRECEM. nU MA ASTEPTAM SA ACCEPTI ASA REPEDE INVITATIA MEA SA TE PLIMBI CU MINE, SI ITI CERUSEM SA IMI SPUI LA CONCERT UNDE VREI SA NE PLIMBAM, NU MA ASTEPTAM SA IMI SPUI ASTA PE FACEBOOK,DE ACEEA NU ERAM SIGUR CA VREI SA VIN LA SUCEVITA. vOI TRECE OCEANUL INOT SA VIN LA INTILNIRE CU TINE, VOI MURI SA AJUNG LA INTILNIREA CU TINE DATA VIITOARE CAND MA CHEMI, CHEMA-MA SI VEI VEDEA. A FOST O CONFUZIE SI ATIT, TE ROG SA INTELEGI,E O SITUATIE GRAVA SI TREBUIE SA FIM ATENTI, CHIBZUITI SA REPARAM GRESEALA GRAVA CU SUCEVITA, AJUTA-MA, VOI VENI LA O MIE DE INTILNIRI CU TINE, SA TE CER DE SOTIE, IMEDIAT CE MA CHEMI. NU AM ACCES LA iNTERNET, ABIA LUNI POT INTRA PE INTERNET, SA VAD RASPUNSUL TAU, DAR INCERC SA INTRU SI MAI DEVREME PE INTERNET. NU MA MAI LOVI ATIT DE DUR CU GIORA, NU VREAU SA FII CU EL, NU SUNT VINOVAT.



Laura, nu stiu unde esti acum. Spune-mi Laura, ce vrei sa facem in continuare, despre ce vrei sa vorbim?

Draga Laura, daca melodia ta preferata e Caruso, spune-mi acum ce vrei tu despre casatoria noastra, ca sa fie cum vrei tu, daca asta vrei.
Spune-mi cum si cand vrei sa ne casatorim legal, ce altceva vrei la nunta noastra, ce vrei sa gandim, facem si sa stabilim despre casatoria noastra. Spune-mi in prima ta postare pe pagina ta principala de facebook tot ce vrei despre casatoria noastra legala ca sa o realizam imediat.
Ai invins, te iau de sotie imediat.

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, voi veni la cat mai multe concerte ale tale, inclusiv la Cornisa si Brasov. Daca vrei mai anunta-ne inainte de concertele tale unde si cind ai concert, cu postari pe pagina ta principala de facebook, ca sa aflu si sa nu mai pierd concertul tau ca pe cel de la Beius.
Multumesc pentru postarea ta ultima pe facebook si iubirea ce o exprimi cu pupici in videoclipul postarii, desi puteai sa ma atingi pe nas cu degetul in loc de pupic, e mai comic. Ce vrei sa imi mai spui despre casatoria noastra?
Nu pleca din Romania pana ne casatorim.
Esti la Hotel Continental acum, unde esti? Vreau sa vin imediat la tine, voi veni la tine, ca m-ai ambitionat si arati prea frumoasa in videoclip.
Caut sa aflu unde esti si vin la tine imediat ce aflu unde esti.

Laura, caut un leac din plante pentru ochii tai, ca porti uneori ochelari in poze. Sper sa te vad cat mai curind, ma gandesc cum sa invat sa vorbesc cu tine mai bine, cum ti-ar place. Nu stiu cum sa fac sa nu pleci in america, doar tu poti indrepta lucrurile ca sa ramai in Romania, dar voi incerca sa repar ce pot ca sa ramai in Romania. Tot ce cred acum e ca trebuie sa vin la tine la concerte ca sa ma ierti si sa nu pleci in america. Tot ce sper e ca nu ai plecat in america. Nu pleca, Laura, astept langa Cornisa venirea ta la concertul tau de la Cornisa. Stiu ca ma vei pedepsi daca mai fac o singura greseala, deci ma feresc cat pot sa gresesc. Ai spus ca pleci de la hotel Continental, si tot ce lupt acum e sa aflu cum sa te tin in romania, nu stiu unde pleci de la hotel. Voi incerca sa indrept greselile mele, deci nu pleca din Romania, voi indrepta orice greseala a mea pe care mi-o arati tu.

Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Laura, as vrea sa aud melodia Caruso a ta ce iti e draga, sa cintam melodiile Adagio si caruso, sa le scriu versuri noi.
Laura, vreau sa iti scriu mesaje pe videochatul tau din facebook, pe snapchat si pe blogul meu edison50.blogspot.com si in pagina mea la poezie.ro ca sa fie discretie, sa citesti doar tu mesajele. Deci pe blogul meu si pe videochat, snapchat iti voi scrie mai ales de acum, daca esti de acord.

Iti trimit un buchet mare de trandafiri, sunt intre petale.
Iata cum imbunatatim muzica:
Folosesc in melodii cat mai multe melisme, chiar si mai multe deodata, simultan, caci ele fac melodia mai frumoasa, melodioasa.
Modific in fiecare secunda melodia, la fiecare acord, ca sa sune totdeauna melodios si numai melodios, deci modific partiturile, le cant altfel.
Fac sa se potriveasca pronuntia fiecarei silabe, litere din melodie cu melodia, sunetul muzical, modificand pronuntia cuvintelor, silabelor.
Adaug totdeauna momente comice si pasaje de virtuozitate la fiecare secunda din melodie. prelucrez fiecare detaliu din melodie cu mare finete, maiestrie, desavarsire. Nu tip, nu strig, nu cint cu zgomot mare, ci usor, cu sunet slab si mediu, caci muzica e o arta fina, delicata. Publicul iubeste mult aceste smecherii si ele iti vor aduce aplauze si bisuri multe.
Locul meu favorit e Fagaras, unde esti tu acum.
Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Laura, te iubesc. Multumesc ca ai inceput sa vorbesti cu mine in postarea pe facebook, m-ai intrebat si pe mine ceva si inteleg ca exist pentru tine.
Laura, tu si eu nu vrem ca tu sa pleci in america si nu te las sa pleci in america.
Dupa ce ai anulat concertul la cornisa am inteles ca accepti sa te mariti cu mine, si sunt mai sigur dupa ce ai vorbit putin cu mine in postarea ta pe facebook intrebandu-ma ce locuri imi plac.
De aceea, deoarece accepti sa te mariti cu mine, si doar din acest motiv acum pot si vreau sa ma intilnesc cu tine si iti explic acum cum ne intalnim.
Fii atenta si memoreaza bine ce iti spun acum si nu uita.
Alege locul unde vrei sa ne intalnim si voi veni la tine chiar daca nu alegi locul intalnirii cum iti voi cere acum, dar daca nu alegi locul cum iti cer nu stiu daca voi reusi sa ajung, fiind bolnav si fara bani acum.
Iata cum alegem locul.
Nu pleca in america pana ne intilnim si ne casatorim in romania.
Nu mai am bani de tren si de masina, deci trebuie sa vin pe jos la tine, fac cam 15 sau 20 kilometri pe zi, deci traversez romania pe jos ca sa ajung la tine in o saptamana daca esti mai aproape sau in trei luni daca esti mai departe la sute de kilometri distanta.
Nu alege locul nostru de intilnire in munti sau in Transilvania, ca trebuie sa trec muntii venind spre tine din judeţul Suceava, deci ma mananca ursii, lupii in munti, pentru ca merg pe jos prin munti, dorm in padure la cort, nu am bani de cazare. Era cat pe ce sa ma manance ursul in munti, am intilnit un urs la trei metri de mine si alti doi la cativa pasi, se inmultesc tare acum in romania ursii.
Nu veni cu parintii tai, cu mama ta, cu tatal tau la intalnirea noastra, ca vor incerca sa ne desparta, dar poti sa iti aduci parintii in romania, mi-s dragi, e bine.
Alege un loc de intilnire sa ne intalnim la campie, in Moldova sau in Tara Romaneasca, adica la est sau la sud de Carpati, ca nu sunt lupi, ursi acolo.
Alege un loc de intilnire aproape de mine, aproape de Suceava, in judetul Suceava, aproape de judetul Suceava, sau mai bine in orasul Suceava, ca sa ajung repede la tine pe jos. Eu sunt acum in judetul Suceava.
Dupa ce imi spui pe internet si in postarile tale pe facebook ce loc ai ales sa ne intalnim, asteapta raspunsul meu pe Internet ca sa iti spun daca e bun locul de intalnire si in cat timp ajung acolo eu pe jos. apoi du-te imediat la locul acela de întîlnire, eu oricum te anunţ pe internet şi după ce te duci în locul nostru de întîlnire dacă e bun locul şi în cât timp ajung acolo.
Eu prefer padurile, statiunile turistice, peisajele incantatoare, Cornisa Parc, parcurile, malul marii, satul Liesti din judetul Galati al mamei mele, statiunile Costinesti si Herculane ca loc de intalnire pentru noi Laura. Dar in Liesti mi-ar place cel mai mult sa ne intalnim si apoi la Herculane, dar in trecut nu mi-ai dat sanse sa te duc acolo.
In medie, de obicei voi ajunge in o saptamana sau doua la locul nostru de intalnire sau uneori mai repede.
Dupa ce te duci la locul nostru de intalnire ales de tine, Laura, asteapta-ma acolo trei, patru luni sau mai mult pana ajung eu mergând pe jos la tine la intalnire.
De exemplu, la concertul tau de la Arad ajungeam venind pe jos in doua sau trei luni venind de la suceava, dar poate nu mai ajungeam ca ma mancau ursii cand traversam muntii.
Unde esti acum, mai esti la Cârţişoara sau la Lacul Bâlea?
E frumos la Lacul Vidraru, sub nori şi ceţuri in Făgăraş, lângă tine acolo, am dormit pe malul lacului, acolo.
Dar e frumos şi în pădurile de lângă Botoşani şi Suceava şi dintre Botoşani şi suceava, când vrei să cedezi, vino şi la mine la Suceava, că te aştept stând aici fără bani la cort, de două săptămâni.
Sunt foarte uimit, chiar mult de tot că m-ai întrebat ceva în postarea ta din pagina ta principală pe facebook, ultima ta postare, că ai început să discuţi cu mine, mă simt cel mai fericit om de pe glob.
Dacă reuşim sa discutăm, asta va salva relaţia, prietenia noastră, e un semn foarte bun şi o şansă foarte mare pentru iubirea noastră dacă ai vorbit şi vei vorbi cu mine. Nu am reuşit sa intru de aici de pe calculatorul acesta pe snapchat să îţi scriu mesajul meu dar voi intra pe snapchat de pe telefonul meu şi ţi-am scris mesaj pe chatul tău din facebook de la universitatea ta Urbana.
Locuri frumoase şi peisaje incantatoare vezi multe în videoclipuri pe youtube.com, în staţiunile turistice din românia, pe malul mărilor, oceanelor.
O să mă gândesc la locurile frumoase ce le-am văzut, sunt multe, şi când îmi amintesc altele ţi le spun.
Dar cel mai bun, încîntător loc de pe glob, cu cel mai ideal mediu, cea mai bună, sănătoasă, încântătoare, ideală ambianţă, stare, climă, natură, viaţă cred că e staţiunea mea Băile Herculane din judeţul Caraş-Severin, lângă Dunăre.
Şi voi face totul să te aduc definitiv aici sau în alt loc mai bun.


Transmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan.
Draga Laura, sper sa ai un concert ideal la Brasov. Astept alte vesti bune de la tine, si sper ca esti bine. Iti urez toate cele bune, si imediat ce iesi dintre ursi, din munti eu vin la tine, unde ma chemi tu. Ce pot sa mai fac ca sa fiu cu tine, sa te întâlnesc, ce bucurie pot sa iti fac?
Nu stiu daca pot veni la Brasov, ca nu pot trece muntii printre ursi dar caut o rezolvare. Deci când vrei tu ne vedem, da-mi raspunsul tau, hai sa ne întâlnim undeva, oriunde, nu în Braşov, da-mi un loc de întâlnire undeva şi ne vedem imediat. Acum vorbesc serios, sincer, voi veni la tine cu adevarat pentru ca nu mai e nici un motiv sa nu vin, ai acceptat sa ne casatorim. Dar alege un loc de întâlnire aşa cum te-am rugat, în Moldova sau Tara Romaneasca, preferabil aproape de Suceava. Daca e vreo problema cu asta spune-mi, sa alegem un loc si mai bun de întâlnire. brasovul e în munti, între ursi, nu pot veni acolo.
Acum sa fii cuminte si cu speranta ca ne întâlnim curând.
Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Acum spune-mi Laura cum să te opresc să pleci în America, în următoarea ta postare în pagina ta principală pe facebook.
Ce faci tu în timpul liber, cu ce te joci, cu ce ne jucăm?
Ce probleme ai, poate pot să te ajut, ştiu puţină medicină cu plante, dacă ai probleme de sănătate, ştiu cum să te întineresc, să nu mai îmbătrâneşti deloc.
Vreau să trăim mii de ani împreună, mereu tineri..
Ascult acum melodia mea preferată, o melodie pe mandolină, probabil grecească, plină de sentiment şi iubire, dar nu ştiu cum se numeşte.
Îţi urez fericire, bucurie, sănătate.

Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Ce îţi place să citeşti? Pe scribd.com găseşti şi cărţi bune, cam una din o mie, alege-le pe cele sigure, evident bune. Biblia are multe greşeli, ca de exemplu îndemnul de a sacrifica animale pentru hrană, ritualuri sau îndemnul de a ne închina. Închinăciunea sau rugăciunile cu închinăciune simulează prin închinăciune o perversiune sexuală groaznică, şi gestul sclaviei inclusiv în sectele tale de penticostali, evanghelişti şi alţii care au creat atâţia curvari în biserică după cum ai auzit de ei la radio. Deci lasă creştinismul şi Biblia, că nimeni nu l-a văzut pe Dumnezeu iar imaginile virtuale, miracolele pe care le vezi uneori în aer ca umbre sau fiinţe de basm, miraculoase nu sunt de la Dumnezeu, ţi le-am transmis eu.
Dar poţi păstra mila, pacea, credinţa în tine, dărnicia şi alte lucruri bune, care nu erau ale creştinilor, ci ale tuturor şi le aveau demult şi animalele, mai înainte de apariţia creştinilor. Idealul din textele mele de la poezie.ro ( texte numite Idealul sau Adevărul, Idealul) pot înlocui bine dumnezeul tău, pe Isus, pe sfinţii tăi creştini, pe creştini şi e milostiv, isteţ, susţinător al universului ca şi Dumnezeu.
Creştinismul, sfinţii, creştinii şi religia lor, religiile şi sectele, penticostalii, evangheliştii fac prea multe greşeli dovedind că sunt lucruri, fiinţe create de oameni păcătoşi şi sunt oameni care trebuie evitaţi, nu sunt lucruri, fiinţe create de un dumnezeu adevărat care nu ar face greşeli.
Am văzut atîţia călugări, popi, episcopi, sectanţi răi, inclusiv cei trei pastori răi şi perfizi de la concertul tău de la Cornişa încît m-am dezgustat de religie, credincioşii sunt oameni buni şi răi, neştiutori ca toţi oamenii, nu sunt copii sfinţi ai unui dumnezeu cum pretind ei.
Deci citeşte alte cărţi, nu Biblia şi fii om cît mai bun, mai capabil, mai desăvârşit în toate, fii om Ideal nu om cu defecte, păcate. Smerenia şi ascultarea din biserică, dar şi lauda, mândria sunt defecte care împing la sclavie şi curvie, la supunere faţă de proşti, răi, perfizi care au inventat smerenia, ascultarea în religie.
Isus făcea greşeala de a crede în dumnezeu care nu există, în religia plină de nebunie şi curvie creştină, şi avea unele lucruri bune precum mila, pacea cu care atrăgea şi împingea oameni în nebunia, greşeala religiei lui.
Toţi avem defecte, dar e destul să încercăm să le eliminăm.
Filozofia literatura şi ştiinţa pot înlocui bine religia.
Regret că îţi spulber visurile creştine, dar tu ai simţit că eu iubesc mai mult decât creştinii şi Isus Hristos, deci hai să căutăm adevărul împreună. Credinţa ta în Dumnezeu e puternică, va fi greu de eliminat, dar eu îţi dau Idealul în locul lui dumnezeu. Idealul meu poate că nu e o fiinţă, dar are cam tot ce are corect dumnezeul tău creştin, fără greşelile lui. Idealul meu e adevărul filozofilor, e logic , desăvîrşit, raţional, iubitor, e o idee, un adevăr, binele, desăvîrşirea, nu e o fiinţă, un dumnezeeu.
La Herculane nu sunt urşi, ai munţi cum vrei, ce-ar fi să îţi arăt acolo Idealul, adevărul meu, fără să pretind că sunt sfînt, deşi fac miracole, că am şi defecte ca toţi oamenii.
Eşti la 3 ore de Herculane, în timişoara, avem multă treabă noi doi, trebuie să te întineresc, să te învăţ filozofia Idealului.
Vino în Herculane, acum miliarde de oamenii sărmani ai planetei au nevoie de ajutorul meu, i-aş putea ajuta acum doar din herculane. Sunt milioane, miliarde de oameni care suferă şi mor zilnic, ajută-i pe ei venind la herculane şi lăsîndu-mă astfel să îi ajut, dacă tot clamezi atît mila faţă de oameni, dacă pe mine nu mă asculţi.
Iar Giora Linenberg e un om infect, perfid, prefăcut, dezgustător, mizerabil, urât la fire şi la zîmbetul mincinos, interesat de profit şi pe jumătate rău care îţi face rău, care încearcă să profite perfid de prietenia ta, deci fereşte-te de el, poţi avea alte prietene bune în locul lui.
Acesta e adevărul, şi el ne salvează, deci chiar dacă e neplăcut eu ţi l-am spus ca să te salvez de cele mai mari pericole neştiute, israeliene ale tale, Giora Linenberg şi creştinismul.

Laura, continuarea acestui text o găsești în partea a treia a textului, afișată deasupra acestui text, tot pe această pagină de scriitor a mea.
Transmiteți acest mesaj cîntăreței Laura Bretan. Dragă Laura, îți urez cele bune, un concert ideal la Oradea, dar acum îi chem și pe Placido Domingo, Jose Carreras, George Nicolescu, violonista Sarah Chang, pianista Verona Mayer să cînte la concertul tău de la Herculane. Domnule Jose Carreras, poți veni chiar de azi la Herculane, ce să ne mai plimbăm prin oradea cînd toți vrem în Herculane. Facem festival, carnaval la Herculane, băieți scoateți boxele că m-am ambiționat. Dar ce anume mai vrei la concertul nostru din Herculane, Laura, spune-mi că rezolv, îl facem festival să te țin ani o lună la festival și apoi un mileniu în herculane. Eu îl înlocuiesc pe Pavarotti Luciano, că am voce și facem iar trioul cu Pavarotti, Carreras, Domingo și Andrea Boccelli, vom fi cinci ,mari și tari. Vrei mai mult de atît, spune-mi că pot, mai știu niște vedete de la festivalul enescu și altele, pe care îi alegem, îi aduc imediat la Herculane ?
Pe curînd, laura, te aștept. Am cîntat des, miraculos, telepatic cu Angela gheorghiu, Jose Carreras, Placido domingo, Luciano Pavarotti, Andrea Bocceli, Maria Calas, Enrico caruso și cu multe din marile vedete ale planetei deci mă descurc, sunt vocea muzicală cea mai bună a planetei. Dar încă nu mai auzit cîntînd, asta e, mă auzi la Herculane. Adunăm 100 milioane de spectatori la un concert al meu, avem succes noi doi Laura.
Transmiteţi acest mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Mă bucur pentru cadourile tale cu ursuleţi, ai acolo şi buchetul de trandafiri ce am vrut să ţi-l trimit. În copilărie aveam pui de animale la joacă şi cînd îi mai găsesc mă joc şi eu cu iepuraşi, veveriţe drăgălaşi ca ursuleţii tăi.
Aş aduna toate animalele drăgălaşe, puii de animale jucăuşi, hai să ne jucăm cu ei.
Îmi place să citesc şi să văd filme bune, să învăţ lucruri interesante şi cuminţi de pe internet şi să mă uit la televizor, mai ales la documentare, peisaje, copii şi invenţii interesante. Mai ascult muzică clasică, mai fac gimnastică, mai scriu cîte o carte, citesc, cam asta fac. Tu cu ce te joci Laura, ce distracţii ai, ce vrei să te mai învăţ despre muzică?
Eu cînt astfel ca sunetul, timbrul vocii să fie cît mai melodios mereu.

Am ascultat toate melodiile tale şi aşteptam să ne mai dai altele noi, dar fie cum vrei tu, le voi reasculta pe cele vechi ale tale.
Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, e o zi minunată cum spui. Spune-mi cînd şi unde vrei să ne întîlnim în Herculane, ce vrei să facem în Herculane şi ce vrei tu să îmi mai spui despre asta. Îţi doresc toate cele bune, bucurie, sănătate.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!