poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1372 .



Ingerul pazitor
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sweetalex ]

2005-02-23  |     | 



Lacrimi..multe lacrimi și regrete..se simte așa de rău..plânge..oare de ce plânge iar? O văd cum stă ghemuită lângă pat, cu ochii plini de lacrimi..mâinile-i tremurau ..e atât de pierdută în spațiu..nu știu ce e cu ea..
Am vrut să mă apropii de ea, să-i mângâi parul moale, să o încurajez și să-i șoptesc încet că nu se merită dar..nu puteam..era atâta durere in ea iar gura ei micuță ce tremura când perle cristaline i se rostogoleau pe obraz, scurgându-i-se pe buze, putea confirma starea în care se afla.
Nu o văzusem niciodata așa..citindu-i gândul am putut afla ce povară purta in suflet..dorul care îl avea se inmulțea lăsând răni adânci în mintea și inima unei tinere fete care și-a început noua viață fără oamenii care îi iubește cel mai mult și care o iubesc..
O lacrimă caldă i se închegă lângă ochiul frumos de o culoare brună, oprind o altă lacrimă să-i alunece pe obrazul rozaliu..biata fată.. Nu pot vedea prea multe în gândul ei deoarece e prea plin de gânduri întunecate...văd un regret..regretă faptul că și-a lăsat identitatea și viața adevărată în urmă pentru a începe una nouă în țara aceea..pare atât de greu...se simte atât de singură..nu are pe nimeni..a lăsat totul..tot ce cândva avea..s-a oprit din plâns..dar privirea-i calda e acoperită de o tristețe copleșitoare..ochii ei blânzi se opresc pe monitorul ce afișa cuvintele care cu durere au fost descărcate de povara prea grea a dorului..
Nu mai știa ce să facă..unde să-și îndrepte pașii..păcat că nu mă poate vedea, să-mi poată sări în brațe precum unui tată, să o pot face a zâmbi..e așa de frumoasă..dar atât de tristă..draga de ea..
Îngerul ei păzitor..

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!