poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 15979 .



Atenție la Newsletterul Agonia
special [ Anunţuri ]
Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-09-28  |     | 



Aș vrea să vă atrag atenția asupra unui aspect important legat de newsletter-ul pe care am început să îl trimitem regulat și pe care o parte dintre voi ati ales să îl primiți prin email.

În afară de materialele informative interesante, newsletter-ul conține informații detaliate despre dezabonare, atât prin utilizarea unei pagini web cât și prin trimiterea unui mesaj email. Cu toate acestea, o parte din serviciile de webmail (de tipul Yahoo și Hotmail) clasifică uneori aceste mesaje ca Spam.

Cei care știu că s-au abonat la acest newsletter dar nu l-au primit până acum sunt invitați să verifice și celelalte foldere care apar în clientul lor webmail și dacă găsesc acolo aceste newsletter-uri să folosească butoanele corespunzătoare pentru ca de acum încolo mesajele să ajungă direct în INBOX. La Yahoo de exemplu, acest buton este marcat cu "This is not Spam".

Newsletter-ul este trimis în medie doar o dată pe săptămână și ocazional atunci când există comunicări speciale, și este compus din materiale deosebite culese din site și care aparțin membrilor site-ului.

Cei care nu sunt abonați o pot face folosind mini-formularul ("Înscrie-te pentru știri") care se află pe pagina principală a site-ului în parte de jos, pe coloana a patra, sau trimițând un email la adresa [email protected]. Dezabonarea este la fel de simplă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim lectură plăcută.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!