poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1201 .



Il iubesc, il ador
proză [ ]
Compunere creata pornind de la o lista de zece cuvinte ce mi-a fost data: anemona, pamant, pahar, tigara, tocuri, talpa, nor, asteptare, argint, lentile

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Sergiu.Dima ]

2009-05-25  |     | 



Imi place foarte mult de el. Il iubesc, il ador! E viata mea din fiecare zi. El e motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata. Iar seara ma culc cu el in gand, sperand ca nu se va termina niciodata.

Ma grabesc sa ajung la timp, ba chiar mai devreme decat timpul stabilit, pentru ca sunt nerabdatoare. Ma asez la masa, sa il astept. Sunt foarte fericita. Abia astept sa soseasca.

Il vad. Se apropie, zambindu-mi. Se opreste in dreptul meu. Ma saluta, apoi se apleaca si ma saruta usor pe buze. Imi ofera o anemona mov, pe care vrea sa mi-o aranjeze in par. Insa o curata mai intai de pamant, si-mi spune ca a cules-o chiar el. E floarea mea preferata, de cand l-am cunoscut. Se aseaza si el, iar apoi ne este luata comanda. Sunt intrebata ce doresc, iar eu ma prefac ca ma uit in meniu, insa stiam deja ce vreau. Chelnerul pleaca.

Imi spune ca i-a fost dor de mine, desi ne vazusem chiar ieri, in acelasi loc. Dar imi face placere sa aud ca mi-a simtit lipsa, si ca nu sunt singura care abia astepta sa ne vedem iarasi. Ne este adusa bautura, iar el prefera sa imi toarne in pahar in locul chelnerului. Dupa care imi ofera o tigara si imi intinde bricheta aprinsa. Imi place atentia lui, sa fiu importanta pentru el.
Imi folosesc pantofii cu tocuri pentru a-l calca usor pe picior, sa-i atrag atentia. Zambeste, stie ce vreau. Imi ridica piciorul, ma descalta si incepe sa-mi maseze talpa, apoi degetele. Ador cand face asta. Ma simt ca si cum as pluti pe un nor, e atat de bine...

Stiu ce va urma acum, sunt nerabdatoare, iar aceasta asteptare ma face sa-mi bata inima din ce in ce mai tare. Baga mana in buzunarul de la haina lui si scoate o cutie mica, pe care o deschide si mi-o intinde. E un inel de argint. Ma intreaba daca vreau sa fiu sotia lui. Sunt asa emotionata, nu-mi vine sa cred daca este adevarat sau nu. Totul este perfect. Accept, ii zic ca da, ca vreau sa fiu sotia lui. Imi zambeste iar, vine spre mine, imi intinde mana si asteapta s-o intind si eu pentru a ma ridica, dupa care... ma saruta. Un sarut prelung, care nu vreau sa se termine.

Insa... totul ia sfarsit acum. Scena este gata, iar regizorul pare foarte multumit. Dar nu stie ca am umblat in cutia cameramanului si i-am pus alte lentile. Va fi nevoit sa filmeze totul de la inceput. Am nevoie de o solutie noua mereu pentru a strica scena, incat maine sa repetam din nou, sa retraiesc aceste momente.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!