poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 894 .



Criptic?Nu!Ecliptic!02.02.2008
proză [ ]
personal

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [noncomprehensiv ]

2008-02-28  |     | 



Intors dimineata de unde puneam tara la cale,pasesc pe covorul de plus.Hainele ei sunt azvarlite pretutindeni,iar infinitele perechi de cercei ricosati din mobila se infig in covor.Ciorapii scurti cu clame si chilotii ei imi sar in ochi mereu.Obisnuieste sa doarma goala,dar acum are pe ea jumatate de pantalon.O franghie atarna din tavan in caz de necesitate.
Mereu imi scot din talpa cercei,cel mai dureros mod de a-i strange la un loc.Vreau sa o sarut pe ceafa,dar ma dor prea tare talpile si mi-e frica sa nu o picur cu lacrimi.Mai fumez o tigara si ii pun biletul pe noptiera:"Trezeste-ma daca mai incerci sa te sinucizi;vreau sa te mai vad o data inainte de a fugi de langa proaspatul tau cadavru"!
Totusi ceafa descoperita si parul peste ureche ma face sa ma aplec peste ea si sa o sarut,sa-mi simta sudoarea,sa mi-o iubeasca.Apoi cad in somn.
Dormind simt mirosul ce vine de la bucatarie.Acelasi miros de mancare,dar mereu alta.Acelasi gust de mancare dar mereu alta.
Aflat la masa in fata ei ii vorbesc:nu vreau sa imi mai iau pastilele,vezi si tu,nu sunt nebun!Ce stiu psihiatrii astia?Pe ei cine ii expertizeaza sa judece ce e realitate si ce e imaginatie?
Ar trebui sa incetezi si tu sa iti mai injectezi esentele acelea antisociale.Mai ia su tu o gura de aer.Vino cu mine sa mirosim apa!
Peste 11 zile fac 20 de ani.La multi ani mie langa tine.Mi-am dat seama ce vreau de ziua mea,un glob electric de plasma.Am fost fascinat de a 4-a forma de agregare.
Glad si-a dat seama ca babele conduc lumea.Eram cu el in parc,dimineata cand m-au dat ai mei afara si am inoptat in beciul de la Casa Artmatei.Dimineata mahmuri,am urmarit cum 3 femei invarsta se intalnisera accidental fara sa se cunoasca si au inceput sa vorbeasca.Ele discuta soarta lumii.Sunt cea mai bine dezvoltata retea din lume.Nu au nevoie de internet.
Hai sa nu mai mancam mancarea asta.Hai sa ne certam.Vrei?Gata,nu mai vreau sa ne certam,mereu trebuie sa imi cer iertare si asta ma incomodeaza.Vreau sa avem un copil,dar suntem prea tineri,nu crezi?

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!