poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 802 .



Diferenta e comuna
proză [ ]
Mediu nociv sau anturajul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Monnie ]

2008-02-05  |     | 



Anturajul pe care il ai


Anturaj sau mediu nociv,cum zic unii.Eu prefer sa nu-l numesc asa,cu toate ca are si parti negative.Apreciaza-l pe acela ce sta mai retras si care are o mentalitate diferita,cu toate ca se afla in acest ‘’mediu nociv,, , pentru ca acela~fraier,ratat ..sau cum il mai numesc ceilalti~isi arata adevarata superioritate fata de ceilalti , fiind diferit..dar nu chiar diferit, fiind acelasi ca restul in felul sau diferit.Nu esti placut de toata lumea si nu te faci mai superior,daca te comporti la fel ca cei pe care-I vezi la televizor sau ca aceia cu care-ti alcatuiesti anturajul pentru ca acest gest josnic te face sa fi inferior in superioritate.
Spune-ti parerea!Nu sta acolo doar ca sa fi unul dintre milioanele de oameni care inghit tot ce li se serveste,nu, nu trebuie sa fi la fel ca ceilalti.Fi diferit si corect cu tine insuti.Pentru ca in tara noastra sunt numai oameni mediocrii , care nu prea s-au trezit.Au uitat ca a avut loc o revolutie in 1989,au uitat scopul acelei revolutii!
Nu ai nevoie de o ‘’fericire artificiala,, , cu toate ca uneori te calca viata in picioare.
Atunci cand esti ingropat si plin de griji si de probleme ca stupul de miere,deconecteaza-te macar putin de la aceasta rutina in care traiesti secunda de secunda,minut de minut…in care iti traiesti viata de ceva timp.Iesi afara , uita-te in sus,ci nu in jos cum obisnuiesti,uita-te in sus si mediteaza,nu la probleme,nu la griji, nu la chestiile care iti fac viata sa fie o viata obisnuita si monotona.Gandeste-te ca milioane de oameni gandesc in acelas fel si incearca sa te gandesti ca esti singurul dintre atatea milioane de oameni care-si rup parul din cap de nervi si de probleme,care spune ‘’imi place viata mea,,.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!