poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2162 .



În numele cutumei
proză [ ]
Descriere

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Solnan ]

2016-09-06  |     | 



Un sat în care legile nescrise sunt respectate cu sfințenie! O familie care își sacrifică propria fiică pe altarul unor ambiții deșarte! Două civilizații a căror intersectare înseamnă moarte! O fată pentru care datina și tradiția reprezintă un obstacol în calea dezvoltării sociale! Un sacrificiu în numele cutumei și o lume în care dragostea devine crimă! Nimic nu pare real, dar din păcate aceasta este doar o parte dintr-o poveste de viață!
Și, oricât de mult și-ar dori cineva să schimbe această gaură neagră a societații, atâta timp cât mentalitățile celor din jurul ei refuză să renunțe la vechile tradiții, eforturile sale vor fi în zadar. Aici, nu este vorba despre voință sau ambiție ci despre convingerea unei întregi comunități să renunțe la valorile și principiile cu care a trăit până atunci. Și nu este un lucru simplu! Uneori, nu este de ajuns doar să îți dorești ceva, nu este de ajuns să ai curaj și nici măcar lacrimile și rugile nu te vor scăpa de infernul în care te-ai născut. Numai atunci când hotărăști să îți sacrifici propria persoană, poate că lumea se va schimba, dar câteodată nici macar acest efort nu este de ajuns.
O poveste care peste generații va fi uitată iar ororile se vor produce în continuare! Această uitare va avea însă consecințele ei, pentru că trecutul nu iartă niciodată!


***ACCESEAZÃ PROFILUL MEU PENTRU A VEDEA CAPITOLELE PUBLICATE***

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!