poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1879 .



În căutarea ei ...
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [DeusMorpheus ]

2016-01-04  |     | 



Alerg către nicăieri, cu impresia că mă îndrept spre destinația corectă. Însă pas cu pas încep să mă îndoiesc de drumul parcurs.
De fiecare dată ceva mă oprește, iar ca de fiecare dată calea de scăpare este marea. Nu mă mai regăsesc în nimic, iar visele se înmulțesc din ce în mai mult. Alerg spre mii de destinații, dar nici una finală. Parcă am uitat de unde am plecat, de unde vin și nu mai știu unde mă duc. Un singur lucru ăl știu cu adevărat, că la fiecare 6,7 sau 8 luni mă întorc pe tărâmul natal și totuși nu-l recunosc.
Ca orice om caut fericirea și aș putea spune că am găsit jumătate din ea. Dar ea, partea ce-mi lipsește unde este?
O caut, o visez, mi-o imaginez. De fiecare dată când m-am întors 'acasă', m-am îndrăgostit de ea, dar de fiecare dată ceva nu a mers sau nu a fost să fie ea.
Am crezut că fac alegeri greșite sau sunt doar atracții fizice. În timp am realizat că eu sunt partea vinovată. Cel dificil, ce a început să iubească cariera sa uitând că fericirea nu înseamnă doar bogăția materială. Sunt bogat dar în acelasși timp sărac. Banii nu mai au nici o valoare și așa cum îi fac și dispar, fără a mă uita în urmă. Acum am încetat să o mai caut, pe ea. Aș vrea ca ea să mă gasească, pentru că eu am pierdut speranța. Și totuși voi alerga neîncetat, îndreptându-mă spre nicăieri, folosind mereu aceeași scăpare, marea. Aștept cu nerăbdare să te găsesc sau momentul când mă vei găsi.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!