poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2380 .



Iubire eternă
proză [ ]
Fragment

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mihnealy ]

2014-01-15  |     | 



A fost cândva pe un tărâm îndepărtat un prinț pe nume Iohayus. Acest prinț era fermecător și chipeș și dincolo de înfățisarea sa masculină avea un suflet nobil și niște calități de invidiat. Astăzi și nu doar astăzi dar în fiecare noapte cu Luceafăr el se trezește și își cheamă jumătatea de pe cealaltă parte a lumii. Deși sunt două ființe, două suflete, se atrag reciproc iar comunicarea telepatică dintre ei este idistructibilă. Dar să nu pierdem timpul cu aceste detalii. Acest prinț era îndragostit peste cap de o simplă fată pe nume Maryohniaya. Pentru Iohayus, ea este prințesa sufletului său, este cea care l-a vrajit, care ia cucerit inima pe veci.
Acești doi tineri Maryohniaya și Iohayus nu au fost chiar așa de indrăgostiți de la bun început. Pe parcursul relației ce s-a infiripat, aceștia au trecut prin multe. Au străbătut un drum lung, presărat cu multe încercări și provocări și părea că până la urmă unu va renunța. O fi ea, cea care renunță? El va fi cel ce renunță? Aceasta era marea dilemă! Dar nu! Nu a renunțat niciunul. Acest lucru e cel mai important. Ambii au luptat, luptă și au luptat din totdeauna.
Soarta face sau destinul ca ei să se cunoască atât de bine și să se iubească atât de mult, întucât ar fi dispuși să facă orice unul pentru celălalt. Întro bună zi se vor găsi, se vor întâlni și își vor trăi visul pănă la adânci bătrâneți căci se vor iubi în eternitate și nimeni nimic nu îi va impiedica totul e posibil dacă cred și simnt cu adevărat!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!