poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2409 .



Prima Stagiune Camerală a UICCMR
presa [ ]
LUNI LA ORA 5 După-amiaza unui interpret

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mirela Zafiri ]

2009-11-15  |     | 



LUNI LA ORA 5
După-amiaza unui interpret

Prima Stagiune Camerală a UICCMR
Biblioteca Metropolitană București, str. Tache Ionescu nr. 4, sector 1.


Vă supun atenției un proiect de Stagiune camerală a UICCMR în parteneriat cu Biblioteca Metropolitană București, în spațiul oferit cu generozitate de Bibliotecă (Sala „Mircea Eliade”). Prin acest proiect oferim publicului posibilitatea întâlnirii cu personalități de marcă ale vieții muzicale românești, membri ai Uniunii Interpreților, Coregrafilor și Criticilor Muzicali din România.
Păstrarea memoriei MARILOR INTERPREÞI ROMÂNI este obiectivul demersului meu, în speranța de a naște în jurul acestei acțiuni o atitudine de promovare necondiționată a culturii românești, de creștere a unor generații de artiști, mândri de bagajul lor național.
Doresc ca în fiecare ultimă luni din lună, Biblioteca Metropolitană București să devină centrul unui eveniment pentru public, cuprinzând atât momente dedicate muzicii, cât și corespondențe pe planul altor arte (literatură, pictură, arte vizuale etc.) sau mici expoziții temporare, conexe actului muzical în sine. Valoarea momentului va crește prin calitatea integratoare a viziunii – fiecare artă potențându-și sora în ale frumosului. Gândesc acțiunea ca pe un tot unitar în plan artistic, dându-i o localizare în timp prin mini-expozițiile temporare.
Manifestările artistice vor avea loc în ultima zi de luni din lună, la ora 17, începând din octombrie până în iunie și vor fi prezentate de membrii comitetului de conducere al Uniunii, respectiv șefii de secții (spectacol, cameral, folclor, critică muzicală) dar și de invitați.



Manager de proiect: Dr. Mirela Zafiri,
Șef Secție muzică de cameră UICCMR.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!