poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1666 .



Scrisoare catre D-zeu
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Emundin ]

2003-12-01  |     | 



Jocul vietii mele nu este cinstit , trisezi dar pana cand ? Mi-am dat seama ca in aceast moment sufar enorm , ca nu mai pot sa trec aceste clipe grele cu zambetul pe buze , ca nu mai pot avea incredere in Tine ! Sunt dezamagit enorm ! Cu ce am gresit sa merit o asemenea soarta ? Nu e cinstit ca un copil ca mine sa cunoasca de trei ori moartea pana acum ! Dar mai ales sa cunosc suferinta in adevaratul sens al cuvantului . Am senzatia ca ar trebui sa ma schimb , sa nu mai fiu asa de sufletist , si cinstit cu viata ! vreau sa fiu si eu dur si rece ca o gramada de persoane pe lumea asta !
Am trait alaturi de acest om momente de culme , frumoase si memorabile . Imi aduc aminte de zambetul , chipul , mintea si spiritul lui . De prietenia si devotamentul care ne legau vietile . Am fost si vom ramane de nedespartit . El nu a murit , exista si va exista in inima mea ! I-l voi iubi mereu asa in felul meu si-l voi respecta in continuare asa cum si el ma respectat si nu voi permite nimenui sa-i pateze oanoare ce o merita ! Era in stare sa faca orice pentru mine , nu conta ce era , numai sa ma vada mereu fericit si cu zambetul pe buze ; nu-l voi dezamagi si voi incerca sa zambesc in continuare , dar o sa-mi dau seama ca voi zambi fals . Clipe de bucurie si de tristete cand plangeam pe umarul lui si-mi spunea conceptia lui optimista despre viata . As da orice sa nu fi murit , sa-l mai vad macar o data si sa-i mai povestesc despre nazbatiile mele . Sa fim FERICITI . Nu era deajuns ma mai distrugi o data ? Este ultima oara cand iti vorbesc si jur ca niciodata nu voi mai apela la ajutorul tau pana nu-mi vei demonstra penitenta mea !
I-am fost mereu alaturi asa cum sunt de putini oameni , dar oameni care-mi schimba viata , nu sunt oameni care trec prin viata neinsemnati . "Esti un om bun , asta e defectul tau si al meu , dar nu conteaza ce spun altii , ramai asa cum esti si cine te accepta o sa-ti fie alaturi , cine nu sa plece ! " Sunt cuvintele lui . Simt suferinta tuturor prin lacrimi si durere , ma gandesc daca eu sufar asa de mult cum o suferi familia lui ? . Vreau sa sti **** ca vei ramane mereu alaturi de mine , si de acolo de sus indreapta-ma catre calea buna , arata-mi drumul bun asa cum o faceai si vegheaza-mi somnul INGERE PAZITOR ! . Nu o sa-ti spun ADIO niciodata ci BINE AI VENIT in sufletul meu aici e inima MEA ! Mi-au trebuit 10 ani ca sa te cunosc asa cum nimeni nu te-a cunoscut , si voi fi ani in fata , ani si ani . In dragoste nu mai cred , de la dragoste pana la suferinta e doar un mic pas , blestemat pas , blestemata suferinta ! , arzatoare de lacrimi lasa-ma in pace !!! nu-mi mai arde sufletul , mintea , trupul ! Am suferit pentru tatal meu , pentru Madalina , Victor si Andrei .. Acuma sufar pentru Tine si sufar mai mult decat am suferit pentru ceilalti la un loc ! Mai salvat de la moarte cand am vrut sa ma sinucid .., mai incurajat si mi-ai spus cuvinte magice !
" Nimeni nu are dreptul sa te judece ,
imediat , ci numai dupa ce te cunoaste
indeajuns sa o faca ! "
Lasa totul si fugi ! catre fericire nu te uita in urma , in trecut , ridica-ti fruntea si descopera cat de luminos este viitorul . Nu te uita in umbra , caci te trage inapoi , Fa orice te face fericit , nu baga in seama tot ce spune lumea , fi fericit . Asta doresc din toata inima pentru toti cei care au citit aceasta fraza !
Nu voi reusi sa umplu minutul trecator cu 60 de secumde de bucurie si dragoste , dar voi ramane copilul Tau copilul lunii asa cum imi spuneai in zilele racoroase de toamna . Amintirile devin din ce in ce mai puternice , te vad plangand in ceata noptii .. oare nu esti fericit ? vreau sa stiti cu totii ca VIATA NOASTRA ESTE UN SIRAG CU ZECE PERLE , FIECARE PERLA REPREZINTA UN SENTIMENT . PRIN SUFERINTA PERLELE DEVIN DIAMANTE DATORITA LACRIMILOR NOASTRE . FIECARE LACRIMA ESTE UN STROP DE LUMINA MAGICA , CARE SE TRANSFORMA IN RUBINE DE SANGE . DACA VETI GASI TOATE CELE 10 NESTEMATE ATUNCI VETI CONSTATA CA ATI TRECUT PRIN TOATE ! MAI VREAU SA STITI CA SUFLETUL NOSTRU ESTE UN LABIRINT IN CARE TE PIERZI FOARTE USOR , DAR DACA GASESTI UNICA IESIRE ATUNCI CUNOASTETI ADEVARATA VOASTRA VALOARE SENTIMENTALA .


Fie ca cerul sa te imbrace cand o sa-ti fie frig , stelele sa-ti lumineze drumul , universul sa te indrume catre viata de dupa moarte , iar eu sa te las sa te duci .. catre cer ... ;(


Suflet pierdut , de mine gasit , te las sa pleci catre fericire , te las la inceputul drumului catre rai .. sa-mi veghezi somnul , sa-mi alini sufletul , sa-mi dai sperante , te las dragostea mea .... du-te acum pana nu regret ca te-am dat cerului . Iar cand vei ajunge la cer , da-mi o stea cazatoare semn ca inca ma mai iubesti . Te voi astepta in vis INGERUL MEU ! sa-mi spui lucrurile magnifice pe care inca nu mi le-ai spus . Mergi iubire catre fericire , atinge cerul si da-mi o parte din el , sa-l pastrez in palme , da-mi caldura sufletului tau printr-o raza de soare si spala-ma cu ploaia de lacrimi . Suferinta o dau de acum cerului sa o cunoasca . Tu da-mi in schimb bucuria si zambetul tau adevarat . De acum vei ramane in amintirea mea , dar mai presus de toate in suflet OMUL MEU !
Vreau sa stiti voi totii ca exista si alfel de iubiri .. iubiri ce leaga suflete doar prin simpla comunicare . Voi lupta si voi reusi ! Daca o sa am sansa o sa public o carte "Suferina unui Om"
Va multumesc Nicolaescu Dan Gabriel

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!