poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3581 .



Expozitie promovata de EuroNews
personale [ ]
Piatra Neamt

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin Severin ]

2009-01-07  |     | 



Marți, 13 ianuarie 2009, ora 17, la Galeria de Artă ''Lascăr Vorel'' a filialei UAP Piatra Neamț va fi vernisată expoziția de pictură ORAȘUL ALCHIMIC, care va fi prezentată de scriitorul și criticul de artă nemțean Lucian Strochi. Organizatorii evenimentului sunt Filiala UAP Piatra Neamț (la invitația artistului plastic Ștefan Potop, președintele Filialei UAP Neamț), Consiliul Județean Suceava și Biblioteca Bucovinei ‘’I. G. Sbiera’’ Suceava.



Expoziția care va putea fi vizionată până la data de 30 ianuarie cuprinde 19 picturi în ulei pe pânză și o instalație. Ea va fi prezentă pe simeze și în luna aprilie 2009 la cunoscuta Galerie de Artă ‘’Dalype’’ din Oslo , Norvegia, cu sprijinul Consiliului Județean Suceava.

Pe ArtSlant pot fi văzute majoritatea lucrărilor mele prezente la galeria de artă din Piatra Neamț , http://www.artslant.com/global/artists/show/37918-constantin-severin





Frédéric Ponsard, coordonatorul programului Rendez-vous de la cunoscutul canal de televiziune EuroNews, care își propune să reflecte evenimentele culturale majore din spațiul european, m-a anunțat în data de 2 ianuarie expoziția mea personală de la Piatra Neamț va fi promovată de post.



http://www.euronews.net/en/lifestyle/rendez-vous/238/



Este pentru a treia oară când mă bucur de această imensă șansă, după ce în 2004 au fost incluse în Agenda EuroNews expozițiile personale de la Suceava și Stuttgart . O șansă care mă onorează dar mă face mai responsabil în același timp, fiindcă dacă în 2004 totul părea un accident, accidentul absolut, acum am parte de o reconfirmare făcută de renumiții experți de artă de la EuroNews. Pe harta culturală a Europei de la EuroNews în luna ianuarie România este prezentă practic cu expoziția de la Piatra Neamț și cu alta organizată de Muzeul Național de Artă. M-am simțit copleșit când am văzut ce nume mari de artiști contemporani promovează programul Rendez-vous de la EuroNews în aceeași perioadă, expoziții personale Francis Bacon, Mark Rothko, Peter Doig, Gerhard Richter, Rene Magritte, Sandra Ackerman, Hans Hartung, Sean Scully, Dora Maurer, etc. Din păcate aș mai avea nevoie de încă o viață ca să ajung la valoarea lor, cred însă că o posibilă cheie a succesului meu e faptul că am teoretizat și promovat un nou concept în arta contemporană, expresionismul arhetipal, recunoscut de tot mai multe elite culturale din Occident.



Programele canalului TV reprezentativ al Uniunii Europene, EuroNews, pot fi urmărite în peste 120 de de țări, iar în Europa audiența lor este de 2-3 ori mai mare decât cele ale principalelor posturi concurente, BBC World și CNN.



Constantin Severin



http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Severin
















.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!