poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 550 .



Timpul
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [bogdanp ]

2010-11-13  |     | 



Timpul este singura cheie ruginită,ce sta neatinsa pe masă.
Pe celelalte chei, cea a gandului, cea a visului, cea a sperantei le-am atins candva, cred ca cea a sperantei a fost cea mai folosita cheie..cu toate ca nu am reusit totusi sa deschid usa..Oare de se ascunde in spatele acestor usi?Incerc sa zaresc ceva pe gaura cheii dar este prea intuneric..ma tem sa sper ca o voi deschide pentru ca este prea intuneric..Bine nici aici nu este cine stie ce lumina dar parca totusi dincolo este prea bezna..
Usa timpului..parca pe zi ce trece se exfoliaza mai mult stratul scorțos de vopsea.. parca broasca usii se inchide la culoare mai mult si mai mult..
Nu stiu.. Nu stiu cum , nu stiu de ce , nu stiu..cand..
Vreau sa ies de aici ..sau poate nu?..Ba nu, chiar vreau Vreau sa ies!!!
Dar daca vreau sa ies care este usa pe care ar trebui s-o deschid?Cea a sperantei sigur nu merge este blocata broasca..cea a gandului..?Ar putea merge ..dar este cea mai potrivita dintre toate? Usa visului este cea mai frumoasa dintre toate..O voi deschide pe aceasta!Am sa iau cheia de pe masa si am sa o deschid!Merge greu cheia..ha..am reusit!Deschid usa..si...si nimic .. este doar o usa frumoasa iar in spatele ei este un zid de caramida rosie rece..si.. umeda...Am sa incerc usa gandului, cheia este pe acelasi inel cu aceasta invart cheia in broasca.. iar usa se deschide!!Este o camera cu inca trei usi.. merg sa vad ce scrie pe ele!Hi!Ce ciudat usa gandului s-a inchis in spatele meu..in camera este o masuta o lumanre aprinsa pe ea su...patru chei...un scaun..este identica cu camera din care am venit...usa gandului ..usa timpului..usa sperantei ..usa vis..Este aceeasi camera..Oare ce este de facut..?Voi incerca cea din urma usa cea a timpului!Iau cheia ruginita de pe masa, o bag in broasca usii timpului..nu se rasuceste..pe semne ca-i blocat mecanismul..of.s-a deschis!Am apasat pe clanta iar usa s-a deschis!Se vede o lumina puternica!Este aproape orbitoare..nu inteleg nimic..
-Andrei, hai trezeste-te!Te roog..Mi-ai promis ca astazi dimineata mergem in parc...
-Ohh..Am avut un vis asa ciudat...

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!