poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 718 .



upgrade in culori
personale [ Jurnal ]
vanzare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Impreuna ]

2010-02-13  |     | 



oamenii sunt prosti, oamenii isi doresc ce nu pot avea, oamenii mananca oameni pentru sperante, pentru vise, pentru idealuri. ducem o lupta in noi, o lupta in doi, eu si ceea ce sunt. va prezint varianta mea imbunatatita cu vise si escuri(peste care am trecut glorios, evident), varianta upgrade. versiunea veche e cu norii pe umeri si rateaza zilnic tramvaiul si vorbeste cu bancile de pe drum, banci mai tepene decat gheata de pe cizmele mele. si iata lupta dintre nou si vechi, m-am saturat sa astept un trecut care nu mai vine. de atata negru si albul s-a mutat in nord.

imi ratez zilnic trecutul, ratez zilele si incerc sa le prind cu undita in care nu prind decat pantofi. omul e proiectat spre a se simti mizerabil. ai grija sa nu mai calci pe buze coapte! inimile sunt ascunse in tablouri inramate cu grija si ciopartite la fiecare iubire, iar mi-ai calcat buzele! nu le mai vreau apretate, ele trebuie sa fie naturale.

intrati oameni si priviti! priviti sufletul upgradat la 500 de biti cu memorie interna. e varianta potrivita si o puteti cumpara acum in schimbul a doar cateva vise si sperante, renuntati acum la ele(oricum veti renunta in urmatoarele 15 minute si veti dori altceva), dati-mi-le mie si le voi imbunatati cu cele mai noi culori moarte. visele nu sunt de vazare azi, scrieti in caietul program al regizorului si vom incerca sa le aducem la oferta maine. bucurati-va de negru pana nu fuge si el in italia.


dragi copii, nu mai mancati dulciuri, muscati din nori, ei nu va cariaza maselele

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!