poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 679 .



loialitatea intre poyitiv si negativ
personale [ ]
by deea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [dea92 ]

2009-10-17  |     | 



Fiecare dintre noi apartinem unui grup,grupul din care facem parte ne uneste pe toti datorita unor lucruri pe care le avem in comun.Grupul de care apartinem e o parte din noi.
Intr-un grup sunt mai multe lucruri care ne asemana,insa fiecare suntem unic prin felul nostru de a fi.Putem face parte dintr-un grup care nu ne reprezinta,dar doar pt a fi la "cool" sau pt a fi acceptati facem "chestii" pe care nu ni le dorim cu adevarat.In prezent sunt foarte multi adolescenti care cad prada drogurilor,tutunului sau alcoolului doar pt a fi intr-o gasca de "temut" păt ceilalti.
Loialitatea fata de grup ne poate duce atat pe o cale gresita,dar poate fi si invers,de exemplu,putem fi dependenti de tutun,dar facand parte dintr-un grup de nefumatori incercam sa renuntam la acest viciu.Cu sprijinul celorlalti sdi cu propria vointa cu siguranta vom reusi.
Atunci cand suntem loiali unui grup tindem sa nu mai gandim in felul nostru si sa facem ceea ce considera ceilalti de cuviinta,insa acest lucru depinde de taria de caracter a fiecaruia.
Trebuie sa luptam pt ceea ce ne dorim cu adevarat si sa nu depindem de grupul din care facem parte.Totusi in drumul nostru spre reusita trebuie sa tinem cont de parerea celor care tin cu adevarat la noi.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!