poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1664 .



Muzica
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Tacanita ]

2005-10-09  |     | 



Cateodata te simti obosit si iti trebuie un scop in viata ca sa traiesti.
Fapte si trairi extreme te duc la o ultima visare, sa nu se opreasca muzica. Ca sa o mentii trebuie sa tragi ,sa devii tu posibilul si sa te desfasori ca incredibilul. O respecti si o simti in vene ,ea iti inlocuieste prietenii cand ei nu sunt acolo,ea este ultimul vis,ultimul compromis.
Trebuie sa reactionezi la orice atac sa fii lumina ,sa iesi tu din fum si sa fii unicul care detine cuvantul, sa traiesti pentru ceva ,sa o traisti pe ea ,ca pe ultima si unica.Fara prezentare si convingere de sine ea te reprezinta pe tine.Banii aici nu au putere ,doar cuvantul cumpara,te spulbera,te duce pe taramul bitului ,in admosfera mc-ului.
Atunci cand iti vezi in fata si iti simti propria ta persoana, cand te poti ridica deasupra fricii si poti infrange profetia ,doar atunic focul nu mai e doar foc si credinta doar biserica,doar atunci poti fi tu muzica.
Cand te-ai nascut printre altii si nu altii pentru tine trebuie sa lupti,sa ucizi pe oricine, doar ca sa poti sa ajungi undeva ,sa faci ceva din viata ta.Poate ne-am nascut intr-o categorie usoara,doar nu am sa stau sa ajung la pana!
Uita-te cati ochi te privesc,fiecare dintre ei te studiaza ,in fiecare secunda se incordeaza ,ca sa traiasaca sa te striveasca.Traim toti intr-o coma profunda,unde ne furam intre noi ,desi nu ne dam seama ca mai aveam doar o melodie scurta.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!