poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 25 .



Despre terapia prin rugăciune
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-05-10  |     | 



Dumnezeu Tatăl Ceresc, implicit toate spiritele divine de lumină și Universul îi vor pe oameni realizați, fericiți, evoluați conform planului divin, sunt entități pline de iubire absolută, cu care ne înconjoară clipă de clipă, trebuie doar să simțim și să credem acest lucru.
Din păcate sau din nefericire oamenii nu îl percep cum trebuie pe Bunul Dumnezeu, fiecare om îl percepe diferit, total neadecvat, artificial, se conectează doar din când în când cu El, mai ales atunci când nu mai face față necazurilor, nevoilor, bolilor trupești și sufletești.
Rugăciunea este o tehnică psihologică foarte importantă fenomenală chiar , face parte din terapia tehnico-medicală metodă prin care poate scăpa definitiv de problemele sufletești și fizice ale vieții.
Rugăciunea este modul cel mai eficient de conectare cu Dumnezeu Tatăl Ceresc și cu Universul, cu îngerii veghetori pe care fiecare om trebuie să îi conștientizeze.
Este facil de învățat rugăciunea către Îngerii Veghetori, astfel că o prezint aici,- Îngeri veghetori ai mei ce mi v-a dat Dumnezeu, întotdeauna ați fost cu mine și m-ați învățat să fac numai bine, eu am fost mic voi m-ați crescut mare, eu am fost slab, voi m-ați crescut tare, în tot locul m-ați păzit și de rele m-ați ferit, întotdeauna cu dragoste m-ați călăuzit pe drumuri luminoase, către Iisus Hristos, către bunul Dumnezeu și către maica Dumnezeie. Binecuvântați să fiți acum și pururea și-n vecii vecilor Amin.
Dar rugăciunea trebuie să fie sinceră, cu recunoaștere a greșelilor, a eșecurilor, a păcatelor, a durerilor, a nevoilor.
Rugăciunea de recunoaștere a divinității poate fi reprezentată astfel; Bunul Dumnezeu Tatăl Ceresc mă iubește, sunt Creația Lui, îmi iartă păcatele, mă vindecă de toate bolile trupului și sufletului și mă ajută se realizez tot ceea ce îmi propun, Amin.
Această rugăciune folosește și tehnica parapsihologiei și are efecte benefice imediate.
Rugăciunea Tatăl Nostru este arhicunoscută și nu consider că este nevoie să o expun aici în acest context, important de știut este faptul că produce cea mai mare și mai multă energie material și imaterială datorită faptului că este zilnic rostită de milioane de credincioși.
De asemeni rugăciunea iubirii este semnificativă în eliberarea de probleme sufletești și fizice, ea poate fi reprezentă astfel; Dumnezeu Tatăl Ceresc m-a creat ființă plină de iubire, să iubesc aproapele meu, să iubesc natura, să iubesc sfinții părinți, să iubesc toate vietățile de pe această Planetă Mamă, să trăiesc în armonie cu tot ceea ce reprezintă universul divin. Așa să îmi ajute bunul Dumnezeu Amin. Această rugăciune face parte din tehnica parapsihoenergosugestiei, rezultatele benefice nu întârzie să apară.
Mai este foarte importantă și rugăciunea recunoștinței care se prezintă astfel; Bunule Dumnezeu, Tatăl Ceresc, mulțumesc pentru viață, mulțumesc pentru zestrea cerească, mulțumesc pentru pâinea cea de toate zilele, pentru darurile fiecărei zile îți mulțumesc, am primit sănătate, am primit înțelepciune, am primit noroc, am primit fericire, am primit pace și liniște în minte și suflet, am primit iubire sfântă, am primit credință sfântă, am primit speranță sfântă, am primit tot cee ace mi-a trebuit. Slavă ție Tată Ceresc, binecuvântat să fii acum și pururea și în vecii vecilor Amin.
Rugăciunea inimii foarte cunoscută este, Doamne Isus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu miluiește-mă pe mine păcătosul, și ajută-mă să devin omul – fratele pe care îl dorești.
Toate rugăciunile ajung în siguranță la Bunul Dumnezeu duse de îngerii veghetori pe care ni i-a dat la venirea în viață,. Cuvintele care compun aceste rugăciuni creează energii convenționale și neconvenționale, materiale și imateriale, energii care atrag după sine numai binele.
Prin rugăciune ne putem conecta cu Universul cu Tatăl Ceresc și astfel putem fi mântuiți, ajutați să devenim realizați , evoluați pe toate planurile existențiale, putem deveni fericiții cocreatori cu divinitatea. Nu în ultimul rând cu puterea rugăciunii omul poate dobândi îndumnezeirea, iluminarea.
Din propria experiență vă spun că treapta cea mai înaltă de întâlnire cu toate spiritele divine este rugăciunea, trebuie să cerem ajutorul prin rugăciune și vom fi ajutați, Hristos spune în Sfânta Scriptură - bate și ți se va deschide, cere și ți se va da. Acesta este rezultatul miraculos a rugăciunilor, obținem de la spiritele divine împlinire a visurilor, a dorințelor, obținem rezolvarea necesităților, trebuie să credem, atâta doar ne cere divinitatea să credem, numai credința ne poate salva.
Am înțeles din teoriile budiste că toate lucrurile din natură din univers, toate obiectele din jur sunt energii care trebuie prețuite și binecuvântate, că trebuie să îi mulțumim divinității și naturii că ne-au ajutat să le obținem să ne folosim de ele, să ne bucurăm de ele pentru dezvoltarea noastră spirituală.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!