poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4374 .



De ziua lui Picasso, s-a lansat www.picturicelebre.ro
poezie [ ]
Arta spală sufletul de tot praful fiecarei zile din viața noastră ( Pablo Picasso )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [StreetwisePR ]

2009-10-26  |     | 



Pe 25 octombrie, ziua de naștere a lui Pablo Picasso, a fost lansat www.picturicelebre.ro, un site dedicat iubitorilor de artă și închinat marilor pictori ai lumii. Site-ul pune la dispoziție, la calitate excepțională și prețuri avantajose, reproduceri în ulei după operele celor mai valoroși pictori ai tuturor timpurilor: Albrecht Durer, Claude Monet, Edouard Manet, Edvard Munch, El Greco, Henri Matisse, Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Pablo Picasso, Paul Cezanne, Peter Paul Rubens, Salvador Dali, Vincent van Gogh, Rene Magritte, Wassily Kandinsky si multi altii.

Conceput ca un omagiu adus artei clasice și contemporane, www.picturicelebre.ro ascunde în spate o echipă de pictori profesioniști care și-au reunit eforturile din dorința de a oferi pasionaților de artă posibilitatea de a se bucura de frumusețea unui tablou celebru, exact așa cum este el în original.

“Suntem o familie de iubitori de artă ce și-a propus să păstreze vie opera marilor clasici într-o lume modernă, tributară graficii computerizate. Și nu trebuie să fii milionar în Euro pentru a te bucura de un Van Gogh. Trebuie doar să ți-o dorești. Acest site îți dă posibilitatea de a comanda pictura preferată, la dimensiunile dorite și un preț rezonabil. Mai mult decât atât, poți găsi pe site și povestea fiecărei lucrări – date biografice despre autor, anul execuției, contextul în care a fost creată, și multe alte detalii”, a declarat Elena Calapereanu, inițiatoare a proiectului.

Picturile care se regăsesc pe site-ul www.picturicelebre.ro sunt realizate manual, în ulei pe pânză, de pictori din țară și străinătate.

Tablourile se pot comanda în șapte variante de dimensiuni și au prețuri care variază între 76 € și 295 €. Portofoliul www.picturicelebre.ro deține, momentan, peste 260 de reproduceri și 27 de pictori, echipa realizând, însă, și comenzi speciale cu lucrări propuse de clienti.

La cerere, site-ul pune la dispoziție și servicii de înrămare, la prețuri dintre cele mai avantajoase.

Pentru comenzi:
www.picturicelebre.ro
www.picturi-reproduceri.ro
E-mail: [email protected]
[email protected]
Tel: 0728 999 867 sau 0757 627 039
ăăă

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!