poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2980 .



Bookfest - Salonul Internațional de carte – ediția a XII a, 2017, București
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [minela ]

2017-06-04  |     | 



 photo DSC06557_zpsfbzrfdg0.jpg


În perioada 24 – 28 mai, 2017, în București a avut loc Salonul Internațional de carte – ediția a XII a, Bookfest, eveniment organizat de Asociația Editorilor din România (AER), sub egida Federației Editorilor din România.
Fondată în 1991, AER este principala asociație profesională a editorilor de carte din România, care reunește editori din toate domeniile de interes cultural, propunându-și să încurajeze autorii români și să promoveze lectura de calitate în rândul cititorilor, contribuind astfel la integrarea culturii și limbii române în circuitul mondial de valori.
Invitatul de onoare al ediției din acest an a fost Suedia.
 photo DSC06601_zps0svbcz0z.jpg

Am bântuit două zile la rând standurile pavilionului expozițional. Surpriza mare a fost atunci când am descoperit că, în ultima zi, majoritatea editurilor erau axate pe literatura pentru copii. Mai mult decât atât, organizatorii au construit în incinta standurilor spații de joacă, ateliere creative, cu măsuțe și scăunele, unde micuții s-au bucurat de atenția tinerelor animatoare care îi provocau în diverse jocuri sau socializau cu ei, discutând despre personajele unor cărți cu tematică educativă.
 photo DSC06547_zpsoftpdvja.jpg

Zarva produsă de copii, râsetele lor, bucuria participării la eveniment, darurile primite, decorul viu colorat, luminile, muzica, banerele imense cu personaje din desene animate sau din cărțile cu povești îndrăgite de micuți, caricaturile realizate de artiști plastici, baloanele, statuile imense ale unor eroi din povestirile SF, au reușit să impresioneze un număr mare de participanți care s-au transformat în cumpărători.

 photo DSC06554_zpsn2xrl0kf.jpg

A fost o atmosferă efervescentă, dinamică, benefică, atât pentru vizitatori, cât și pentru editurile participante la Târgul de Carte Bookfest.

 photo DSC06561_zpsurnstbls.jpg

Imaginile sunt mai mult decât grăitoare.

 photo DSC06580_zpsheg7njrb.jpg

 photo DSC06592_zpslhnixirp.jpg


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!