poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1865 .



Dispozitivul de teleportat cu telecomandă și \"display\"
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2010-08-23  |     | 



Guvernul a hotărât să rezolve o dată pentru totdeauna și cât mai urgent problema infrastructurii din această țară, cu alte cuvinte vom reuși să ne mișcăm mai repede din punctul A până în punctul B.
Problema de fond o reprezintă faptul că drumurile, străzile, șoselele, autostrăzile sau mai bine spus autostrada deoarece avem doar una singură până-n acest moment, din păcate nici aceasta nefiind finalizată în totalitate, după cum spuneam sunt praf și pulbere, iar reparatul sau construcția acestora ar dura mult prea mult și ar costa exact banii pe care nu-i avem sau dacă i-am avea ar fi de furat, tocmai de aceea guvernul a venit cu o idee genială și anume să investească în cercetare pentru a realiza un dispozitiv de teleportat. Da ați auzit bine, în cercetare. Ce? Vă uimește acest lucru?
După cum spuneam acest dispozitiv pentru teleportat ar urma să arate precum o oliță de noapte pe care o vom fixa pe cap ori de câte ori ne vom dori să ne deplasăm undeva anume, ar avea de altfel și o telecomandă cu “display” cu ajutorul căreia ne-am alege destinația dorită. Și prin niște simple apăsări de taste, acea oliță de noapte pe care o vom fixa pe cap ne-ar duce instantaneu în locul dorit. Astfel am spune adio drumurilor obositoare, gropilor și hârtoapelor de pe șosele. Toată lumea ar fi multumiță, iar guvernanții ar câștiga astfel un vot de încredere din partea populației, deoarece prin această măsură turismul din Romania ar exploda pur și simplu, vorbind la figurat desigur, din punct de vedere financiar ar fi extraordinar, nu am mai face față cererilor sosite pe adresa agențiilor de turism, toți străinii de pretutindeni ar vrea să vină măcar o dată în viață pentru a ne vizita țara și minunățile ei. În special să viziteze parlamentul pentru a vedea sălile de ședință ce se prezintă mai mult goale sau pe acei câțiva parlamentari ce defilează “pe ici, pe colea” cu burțile lor până la gură.
Așadar și prin urmare să trăiască acea idee genială ce i-a venit acelui parlamentar cu un singur neuron spânzurat pe undeva prin creierașul lui plat și afumat. Astfel noi toți vom începe în curând sau maximum peste câțiva ani, binențeles după ce va fi inventat acel dispozitiv de teleportat, să ne deplasăm mai iute de la o locație la alta prin intermediul acelei olițe de noapte ce o vom pune pe cap. Că doar “D” ne aflăm într-o țară unde mai mult de 60% din oameni știu că soarele se învârte în jurul pământului și nu invers, iar dacă lucrurile stau chiar așa, păi atunci eu consider că ne merităm acel dispozitiv care va arăta precum o oliță de noapte, să-l avem așezat pe creștetele noastre de oameni inteligenți.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!