poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 14499 .



Concurs manuscrise de poezie, colecția Agonia
comunităţi [ poezie.ro ]
12 septembrie data limită pentru înscrierea în concursul de poezie Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2010-08-27  |     | 



Fundația EDO va acorda până la sfârșitul lui 2010 burse de editare în valoare de 2000 RON (20 milioane lei vechi) pentru proiecte de carte ce vor fi editate prin intermediul Editurii EDO.

Ne face deci plăcere să anunțăm o primă selecție de manuscrise prin intermediul unui concurs adresat tinerilor scriitori (fără limită de vârstă). Concursul se adresează membrilor site-ului, însă nu există nicio restricție cu privire la vechimea înscrierii în comunitate sau categoria de utilizator.

Manuscrisele vor fi evaluate de o comisie specializată, în cadrul Editurii EDO. Toate volumele publicate în colecție vor avea aceeași identitate grafică.

Editura va organiza o selecție preliminară în cadrul căreia vor fi identificate cele mai bune 3 manuscrise pentru fiecare gen literar acoperit de concurs. Cei 3 scriitori vor fi contactați pentru finalizarea detaliilor privind contractul de editare. În funcție de numărul și calitatea materialelor primite, pot fi acordate alte 5 mențiuni și 2 premii speciale.

Data limită de trimitere a manuscrisului: 12 septembrie 2010 ora 24.00.
Autorii selectați pentru premiul I, II și III vor fi anunțați până la data de 20 septembrie. Termenul programat pentru "bun-de-tipar" este 30 septembrie, însă acesta depinde de promptitudinea autorilor în comunicarea cu editura. Mențiunile și premiile speciale vor fi anunțate simultan sau ulterior, dar nu mai târziu de 15 octombrie.

Manuscrisele vor fi trimise preferabil prin email la adresa concurs2010 - edo . ro sau prin poștă pe adresa editurii (Editura EDO, București, OP.64-CP.9).
Manuscrisele vor fi trimise în fișier de tip .doc sau .rtf, cu font Times New Roman 12pt cu diacritice, în format A4, fără niciun alt detaliu de punere în pagină sau setări de format.

Volumele selectate și publicate vor fi promovate prin mijloacele la îndemâna editurii: site, lansări de carte, presă literară, mass-media, potențial târguri de carte etc. Copyright-ul va rămâne al editurii pe o perioadă de 5 ani.
Toate cărțile apărute prin Concursul Agonia vor constitui Colecția Agonia.

Condițiile de editare sunt următoarele:
  • editura va asigura un coordonator editorial pentru fiecare volum selectat care va lucra cu autorul pentru rafinarea materialului. Editarea volumului este condiționată de acceptarea condițiilor detaliate de editare și de avizul coordonatorului.
  • câștigătorii vor primi burse de editare în valoare de 500, 300, 200 RON pentru locurile 1, 2 respectiv 3, 5 burse de 100 RON pentru eventualele mențiuni, și 2 burse speciale de 250 RON în cazul în care premiile speciale vor fi acordate, burse care vor acoperi o parte din costul editării fiecărui volum (50%, 30%, 20%, 10% respectiv 25%), costurile de editare ale diferenței de tiraj urmând să fie suportate de autori, pentru un tiraj minim de 200 de exemplare.
  • 50 de exemplare vor rămâne la dispoziția editurii pentru a fi furnizate către biblioteci, critică literară, reviste și cenacluri literare, dosare de presă și alte situații de tip "protocol". Restul tirajului va fi furnizat în întregime autorului, iar Agonia.ro poate facilita vânzarea volumului prin intermediului magazinului virtual de carte (dar tranzacția comercială și livrarea cărților se va desfășura nemijlocit între autor și cumpărători).

    Termenele descrise mai sus sunt aplicabile pentru manuscrise de poezie.

    Pentru proză selecția se va desfășura separat, cu aceleași burse și în aceleași condiții de editare, dar cu termene care vor fi anunțate ulterior.


  • .  |










     
    poezii poezii poezii poezii poezii poezii
    poezii
    poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
    poezii
    poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

    Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
    Copyright 1999-2003. Agonia.Net

    E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

    Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!