poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 12144 .



Marele Premiu Agonia 2009 - proză scurtă
comunităţi [ poezie.ro ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Nia ]

2009-12-18  |     | 





Pentru a trimite texte click pe acest link


Amintesc câteva reguli esențiale:


- Poate concura oricine are un singur cont valid pe site, cu nivel minim 50.

- Un concurent va înscrie o singură proză scurtă - nepublicată anterior (site, internet, volum, concursuri, revistă, etc.). Nu se impun restricții privind tematica.

Textele vor avea maxim 10.000 caractere (aprox. 2 pagini și jumătate în word, times new roman 12).

- Vor fi eliminate din concurs textele care nu respectă regulile de postare pe site: textele care conțin cuvinte scrise în întregime cu majuscule, nu au toate semnele diacritice, conțin greșeli gramaticale sau de ortografie, conțin limbaj explicit, textele care depășesc numărul maxim de caractere sau care fac referire la nume de persoane de pe site.
Aceste texte vor fi descalificate de organizator și nu vor fi supuse notării juriului.


NOTÃ: Orice text trimis în altă parte, la Traducere, în căsuța de comentarii sau oriunde poate fi cunoscut ca aparținând unui anume autor, va fi descalificat, pentru că a devenit vizibil. Nu se admit reveniri-corecții la textul trimis, astfel că rugăm MARE atenție la editarea textului de concurs.

NOTÃ: Vor coexista, în etapele de postare și de notare, două căsuțe: cea obișnuită, de comentarii, în care se poate comunica, fără a abuza, cu organizatorul, și o a doua - cea în care se vor introduce textele pentru concurs și notele, în ferestrele de timp prevăzute pentru etapele respective. Ceea ce se introduce în căsuța de Comentarii (cea obișnuită) e vizibil pentru toți. Ceea ce se introduce în căsuța de “Texte înscrise în concurs” rămâne ascuns (vizibil doar pentru organizator)

- Textele (și implicit autorii lor) nu sunt vizibile după postare. Se va putea observa, totuși, avansul contorului de texte înscrise pentru concurs. Dacă aveți dubii privind completarea tranzacției de postare, puteți trimite textul din nou. Dublurile vor fi eliminate și acțiunea nu va fi considerată ca o abatere de la regulament. Totuși, dacă în mod întâmplător, un concurent se vădește ca participant la concurs, faptul nu va fi considerat ca o încălcare a acestui regulament. E bine să vă logați chiar înainte de momentul trimiterii textului pentru concurs.

În mod excepțional, dacă un text este introdus greșit (la Comentarii sau altundeva) și devine vizibil cu autor cu tot, el poate fi înlocuit cu un altul, TOTAL DIFERIT (astfel ca să nu permită în nici un fel identificarea autorului).

- Postarea se va face în zilele de 25 decembrie 2009 – 3 ianuarie 2010, încheindu-se la ora 24 a zilei de 3 ianuarie 2010.

- După terminarea perioadei de postare, organizatorul va face vizibile textele rămase în concurs, fără numele autorilor.

Important:
Autorul care constată o eroare la transpunerea textului său o poate semnala printr-un mail pe adresa [email protected]

Orice eroare privind textele afișate după încheierea perioadei de postare va fi semnalată pe adresa mai sus menționată, nicidecum în spațiul destinat comentariilor (pentru a evita divulgarea identității)

- Numai după terminarea votării, adică după ora 24 a zilei de 18 ianuarie 2010, pot fi postate comentarii privind textele înscrise în concurs (în căsuța de comentarii). Cei care nu vor respecta această prevedere, comentând oricând înainte de terminarea notării, riscă sancțiuni, iar în cazul în care sunt concurenți, eliminarea din concurs.

- Clasamentul textelor/concurenților, în ordinea descrescătoare a punctajului total obținut de fiecare text (de fapt, clasamentul autorilor), va fi afișat în cursul zilei de 20 ianuarie 2010, moment în care numele concurenților vor fi atașate textelor din concurs.

Autorul clasat pe primul loc va primi trofeul:

"Marele Premiu Agonia 2009 - proză scurtă"

Nu se vor acorda alte premii.

Organizator:

Eugenia Reiter


Juriul concursului:

Liviu Nanu
Ina Simona Cîrlan
Dorin Cozan
Ela Victoria Luca
Adrian Suciu



Click aici pentru pagina unde trimiteti textele

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!