poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 10511 .



lansarea cărții \"niciodată pe nume\"
comunităţi [ poezie.ro ]
anunț

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sirena ]

2005-03-28  |     | 



Pentru lansarea cărții mele "niciodată pe nume" (ed. "Arc", Chișinău), în sfârșit, am fixat data de 8 aprilie, ora 15.00.

(Așa rămâne, dacă nu modific în următoarele două zile. Și, voi contramanda numai dintr-un motiv foarte serios, cât nu s-a făcut chiar o jumătate de an, de când a ieșit de sub tipar...)

Îmi aștept prietenii, cititorii...Orice doritor este binevenit de a participa la micul meu eveniment, pentru care am ales biblioteca "Onisifor Ghibu" din Chișinău (localul în care am întrunit membrii acestui site în vara anului "93).

A promis deja să vină multă lume bună, printre care crtitici literari, scriitori.

Cu plăcere voi expune și volumele - pe care le am - ale membrilor www.poezie.ro, despre care aș vrea să se vorbească, în context. Și în acest sens, sper să fie prezenți câți mai mulți reprezentanți ai presei.

Apropo: unii dintre voi, cartile cărora nu le am, sper să veniți, să le aduceți. Eventual, mi le puteți expedia. Ar fi frumos, promit și eu volumașul meu, în cazul în care interesează.

Desigur: nu fără banchet. Pentru oaspeții Chișinăului promit și un program turistic, ce include, la dorință, plimbări, cu automobilul, prin orașul de noapte.

Rog să vă anunțați prezența în subsolul acestui text. Este important sa stiu din timp, si, nu doar ca sa vad in ce masura pot interveni in privinta cazarii. In acest sens imi pot asuma si deplina responsabilitate, scutindu-va de cheltuieli, numai daca nu veniti in numar nelimitat :).

Se știe, că pentru a trece Prutul trebuie de avut pașaport.

De altfel, un fel de anunț al cărții mele am publicat pe site încă la 23 februarie (are peste 700 afișări, http://www.poezie.ro/index.php/poetry/107678/index.html), așa că...nu e chiar o noutate pentru cine își dorește într-adevar să vină.

Cine are nevoie, poate primi un fax-invitație (pentru a fi prezentat la serviciu, la vamă...)









.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!