Comentariile membrilor:

+ P-uri
Motoc Lavinia
[13.Feb.04 19:48]
Haide sa sar peste secventa ironica a Poetului Poetescu, ce se prezinta parca de pe un podium inalt, de unde da din maini, in zvacniri enuntate si numerotate ca atare.
Atrag atentia ca pe un podium improvizat dintr-o crasma anonima, ce poate fi foarte bine templu, ne vorbeste cineva!

 =  vitamina P
Stefana Daos
[13.Feb.04 20:21]
da, sarcasmul continut in pseudonim nu ma poate impiedica sa spun ca P.vine si de de la Psalm. pentru timbrul puternic si autentic, pentru tonul profetic care se face auzit uneori. stiu e destul de vag ceea ce spun, dar nu prea se pot comenta multe despre un vers atat de simplu, de o intensitate coplesitor evidenta, care tasneste din adanc.
unde te-am mai citit? caci te-am mai citit.

+ Totusi..."prima dimensiune esti tu"!
Silvia CALOIANU
[13.Feb.04 20:35]
"sunt o balta de singe / de forma unui animal / cu doar doua dimensiuni"... Stii? Tu pari a fi chiar un Dumnezeu: ata de binecunoscut iti este actul creatiei !!! Doar Nichita Stanescu a zis la fel de frumos despre o pata de sange vorbitoare! Stii? Imi place mai bine cum suna la tine chiar! De mult nu am citit ceva atat de impresionant, atat de impresionant!!! Imi "salvez" poezia ta, eu nu as fi stiut s aspun atat de emotionat: "prima dimensiune esti tu / a doua dimensiune sunt eu / si impreuna / suntem tatuajul de singe"...Felicitari!!!

 =  Multumesc la toti...!
Poet Poetescu
[13.Feb.04 20:44]
Va multumesc, doresc sa ramin anonim... Am publicat aici hotarit si de abundenta Poeziilor bune si nu numai de pe acest minunat site...

Orice critica sau apreciere este bine venita, cu atit mai mult ca sunt despre creatiile mele in limba romana...

Multumesc tuturor!... :)

 =  pentru inceput
Elia David
[13.Feb.04 20:51]
Am trecut pe aici si mai devreme. De placut imi place foarte mult cum scrii, dar... Mai astept, o sa-m dau eu seama... Ma bucura stelele pe care le-ai primit. Astept si comentarii pe text din partea celor ce se pricep. Succes in continuare. Ca cititor, nu imi doresc decat versuri de la foarte bune in sus.

 =  toata admiratia mea, tie
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
eu am ramas fara cuvinte...

 =  Premiul national 'Gaudeamus' si propunere Premiu USR Debut/2004
Barbat
[14.Feb.04 23:03]
Volumul a fost publicat la Bucuresti in 2003, sub egida USR din Bucuresti si prezentat la Tirgul 'Gaudeamus', propus in 2004 ptr. Premiul de Debut USR.
A obtinut Premiul national 'Gaudeamus'...

Multumesc...:)

P.S.
La fel si volumul 'Singuratatea despicata in doua'...

Nu inteleg de ce aici sunt respinse definitiv si fara explicatie...?
Poate se deranjeaza cineva sa ma initieze in tainele acestui site si nu ma mai lasa sa ma framint fara rost...?

Multumesc.

 =  Intrebare
Radu Tudor Ciornei
[14.Feb.04 23:41]
Felicitari si bine ai venit.

Mi-a placut, ai talent, ai confirmat ai publicat... Foarte frumos.

Poti sa detaliezi ce te nemultumeste ? Ce s-a intimplat ? Cine te-a refuzat ?

 =  bun venit
Radu Herinean
[15.Feb.04 03:22]
iata explicatiile pe care le-ai cerut.
- daca doresti sa fii publicat in biblioteca virtuala o poti face, insa eu iti recomand sa o faci ca orice alt membru fiindca astfel vei beneficia de un grad mai mare de interactivitate.

pentru a accede la un nivel mai mare (care va permite publicarea fara filtrul editorilor) trebuie sa folosesti un nume care sa fie macar realist daca nu chiar real si sa renunti la pozele puse la misto pe profilul personal. daca nu ai nici o poza buna, nu pune niciuna, dar nu iti bate joc de ceilalti.

daca nu esti dispus sa iei in serios acest site, cred ca nici acest site nu va fi dispus sa te ia in serios pe tine.

nu stiu de ce sugerezi ca ar trebui sa "se deranjeze cineva" sa te "initieze in tainele acestui site". te-ai gandit sa citesti regulamentul ? el iti ofera cel putin o imagine de ansamblu asupra a modului in care merg lucrurile. daca dupa asta mai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie pe adresa de contact a site-ului.

 =  demn de a sta în vitrină
Tudor Negoescu
[16.Feb.04 09:35]
Poetescule,trecînd peste copilăriile cu poza și pseudonimul (apropo: de cine ți-e frică, de nu-ți declini identitatea?),te dovedești un croitor priceput. Din resturi și fracturi (nu numai urbane) ai reușit să croiești un costum demn de a sta în vitrină...Asta e o performanță, orice am zice.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !