= pe vremuri calde | Anaid [10.Jul.02 06:26] |
Se umple si cu vodca, dar mai bun ii 'pomadat' cu coniac. | |
= Ad libitum | Nexus [10.Jul.02 06:39] |
E uite cum imi creste inema in mine cind vad ca mai stiu si altii de retete magice. Eu sunt un mare gurmand si mincau, aviz amatorilor de invitatii la masa chiar si virtuale. Si..Anaid...e bun orice numai alcool sa fie.Vodca e mai barbateasca coniacul are o aroma ce ma cam "stagneaza" la cap in odioasele "morning after" Dar putem sa-l umplem cu ciresata, sau cu palinca nu ? Eu unu va dau voie. Ca altii nu prea au adus fructe de umplut asa ca las reteta la "ad libitum" | |
= daca-i vorba de retete | Anaid [10.Jul.02 12:00] |
Ai incercat vreodata cu vin alb demisec, una-doua felii de lamaie si un pachetel de zahar vanilat? Si lasa la rece o zi. Si-apoi sa vezi cantalup!:) | |
= yummy! | Nic [10.Jul.02 13:06] |
Frishca, frishca! Pune frishca! | |