= "Știe satelitul să ia paiul în gură...":))? | Ina Simona Cirlan [03.Sep.06 10:28] |
Faină de tot prăvălirea aceasta zburdalnic-nostalgico-zâmbăreață! Cârduri de tei zburând spre țările calde, guguștiuci poligloți, greieri refugiați în telefoanele mobile, bănuieli gușterii, previziuni sumbre cu îngustimi de orizont numai până la capacul cu filet sau nu... Rămân zâmbind rotofei ca un borcan uriaș de zacuscă, satisfacută estetic, acustic, olfactiv și vizual de imaginea roșcatei pe care niciodată resursele nu m-au ajutat să o văd așa! | |
= pe gustul toamnei | Doru Emanuel Iconar [03.Sep.06 21:00] |
Domnului George L. Dumitru Amuzant text, pe gustul meu si al toamnei precis. Dar sper sa nu plece si plopi spre tarile calde. Ar fi pustiu fara ei. Am o intrebare: eu cum pot sa invat "primăvăreasca, văratica, tomneza și iernana" | |
= toamna e | Maria Del [04.Sep.06 15:47] |
George, scrii formidabil. Nu stiu ce tot scrii despre regrete si iluzii si sperante arse, adica poate ca stiu sau banuiesc, dar toamna aceasta care e acum, cu tine, e...e pur si simplu.:)Te rog, daca ar fi sa fie dupa dorinta mea, de nears vreodata, nu inceta niciodata sa scrii...sa fii. Peltea maiastra de harbuz. | |
= asteptate si intoarse | George L. Dumitru [04.Sep.06 17:25] |
Ina M-ai invatat cu narav. Fiecare text pe care l-am postat a asteptat mangaierea pe frunte a cititorilor. Vorbele bune, sfaturile, stelutele tale au fost cele dintai pentru mine. Asa au ramas si acum. Multumesc si o sa-ti mai multumesc mult timp de acum incolo. Doru Plopii acestia ai mei sunt verisori buni cu creioanele tale colorate. Fac minuni dar mai mult pe sub freza. Cat despre acele limbi cu totul si cu totul straine, cred ca timpul te va ajuta cu siguranta sa le intelegi foarte bine. Timpul si scrisul. Multumesc de trecere si ma bucur ca iti place! Maria Iti multumesc pentru rabdare si pentru vorbe. Sa renunt. Ha! Mi-au trebuit patruzeci de ani sa m-apuc, iti dai seama ca nu -mi ajunge ce mi-a m-ai ramas de trait ca sa renunt. Si in gluma si in serios sper sa ne mai intalnim sa gustam pelteaua asta putin cam zaharisita. | |