Comentariile membrilor:

 =  .
laurentiu enache
[16.Jun.07 01:43]
si ce vrei, o prajitura ?

+ Felicitari !
Dan Cârlea
[16.Jun.07 07:03]
Instelez pentru vizibilitate si pun link spre aceste mici recenzii si pe blogul meu personal.

 =  Prajutură
Dan Persa
[16.Jun.07 07:19]
D-lui enache: Chiar și două!

 =  roman bun
Ela Victoria Luca
[16.Jun.07 07:19]
Eu recomand spre lectură romanul lui Dan Perșa. Este o arheologie de întâmplări și personaje, construită cu spirit viu și cu profunzimi pe care, azi, orice cititor care își dorește lucruri de preț le așteaptă.
Felicitări, Dan Perșa

Daniela Luca

 =  multumiri
Dan Persa
[16.Jun.07 07:20]
Domnului Cârlea: Multumesc pentru amabilitate, o sa vizitez blogul dvs.

 =  semnal
Anghel Pop
[16.Jun.07 07:44]
Enache, iar mă dezamăgești. Dar tu nu te poți abține, așa-i?

Domnule Perșa, felicitări pentru acest volum.

 =  mulțumiri
Dan Persa
[16.Jun.07 09:11]
Doamnei Daniela Luca: Milțumesc pentru frumoasele cuvinte!
Domnului Anghel Pop: Mulțumesc! Nu-l certați pe dl. Enache, îmi plac prăjiturile.

 =  .
laurentiu enache
[16.Jun.07 12:33]
scuze, cand am citit articolul parea doar un post in care ne prezentai ce frumos vorbeste lumea despre tine[chiar daca au de ce].
acum inteleg scopul real al postului si chiar te felicit
se pare ca avem totusi ceva in comun, ne plac prajiturile

 =  multumesc ptr serviciul facut
Anni- Lorei Mainka
[16.Jun.07 15:40]
mi-e greu sa ma informez in citeva ore despre atitea ce se intimpla in citeva luni: BRAVO ca mi-ai pus pdv despre roman
sper ca il gasesc , il citesc si apoi poate am curajul sa iti scriu, prajitura e periculos sa-ti trimet vara, la toamna sau iarna

 =  Dnei Mainka
Dan Persa
[16.Jun.07 16:40]
Doamnei Mainka: Vă mulmuțesc pentru intenția de a citi romanul. Sper, din tot sufletul, să nu vă dezamăgească și să descoperiți în el măcar câteva pagini care să corespundă aspirațiilor dvs. de lectură. Prăjitura o aștept la toamnă, sunteți deosebit de drăguță.

 =  arcade pontice
Ioan-Mircea Popovici
[16.Jun.07 16:23]
Dane, de cand nu ne-am vazut se pare ca pe langa Vestitorul ti-a mai iesit si un Turn (din care ti-am citit doar fragmente). Dupa cum vezi, primirea ti-a fost facuta cu ou si cu otet iar cuvintele de convenienta nu spun nimic despre carte. Pe unde poate fi gasita cartea? Daca nu-i prea tarziu, o voi intalni pe Rebornnow. Tu esti intrat in literatura pana-n gat. Daca ar fi sa numesc doi prozatori romani contemporani, as spune Cartarescu si Persa. De-ar fi sa aleg doar unul as spune: Tympul decide.

 =  Plaja cu suflet, zic bine?
Dan Persa
[17.Jun.07 09:04]
Domnule Profesor, mă bucur să vă întâlnesc, fie că e doar în mediul virtual. N-am mai fost prin Constanta demult. Din câte știu, CR difuzează bine cărțile și trebuie să fi ajuns și a mea în librării. Prin București, Bacău și Iași, pe unde mă mai plimb, am vazut-o. Eu am avut câteva exemplare, dar cum a apărut chiar de Paște, le-am dat deja (m-a bucurat apariția ei de Paște, mai ales că oul și oțetul simbolizează pătimirile lui Iisus). Multumesc pentru comparația cu Cărtărescu, după ea îi pot dori să-i dea Dumnezeu să ia Premiul Nobel. :) Să vă spun și adresa blogului meu: http://persa.ablog.ro/ și am mai facut unul unde am propus scrierea unui hyper-roman (poate vă prindeți să scrieți un capitolaș, ar fi grozav, pentru că aveți ce spune, ba chiar aș zice că lucrurile pe care le aveți de spus așteptau existența unui hyper-roman ca să fie spuse, alt cadru fiind neîncăpător): http://romanul.ablog.ro/
Transmiteți vă rog salutări din partea mea doamnei Popovici și am rugamintea să-mi trimiteți prin mail fotografii ale tablourilor noi.

 =  scuze
Anni- Lorei Mainka
[16.Jun.07 18:28]
am revenit ca sa-mi notez exact ce sa caut
SCUZE ca V-am tutuit, aici cind intri , evident ca fara usa si stai mut in fata unui monitor tinzi repede sa uiti pentru cine scrii ori cui ii raspunzi ...astfel poate imi intelegeti raspunsul simplut din repezeala, pe toamna

 =  Doamnei Mainka
Dan Persa
[17.Jun.07 09:06]
Nu vă faceți probleme, și eu folosesc comunicarea prin Internet de mult si chiar nu-mi place formalizarea. Dar, fiind gazda pe blog în acest loc, eu sunt obligat să respect regulile.

 =  robur
Eugenia Reiter
[17.Jun.07 09:05]
Felicitari si din parte-mi, Dan
Sa tot fie patru ani cand imi vorbeai despre "Sah orb..."
Am mai imbatranit si noi putin, nu?
Ma bucur pentru tine, mult.

 =  Stradela Vantului...
Ioan-Mircea Popovici
[17.Jun.07 10:25]
Dane, cand faci din dragoste ce faci, toate leaga nod bun si trainic si-n Tymp, nodurile astea impletesc un navod in ochiurile caruia o forma nevazuta de realitate prinde a se intrupa, ca-n picturile cu interior si gramofon ale lui Magritte. Ma bucur ca nu m-am grabit sa dau o forma finala Scarii lui Escher si ca m-am oprit mai mult la Casa Tympului de la numarul 17 de pe Stradela Vantului... ne mai auzim, ca am de facut niste miscari in Sah cu hazardul... si unde astea: in atelierul pictorului orb... inca mai crede in intoarcerea Adelei... care i-ar reda vederea... nu-ti stiu adresa de mail sa-ti trimit din picturi... azi voi cauta prin librarii... salutari Doamnei (R) (Doamna cu catelul... )... nu ma indoiesc ca va iesi si hiper-romanul... nu vezi? ucenicii Tympului zburda-n hyperliteratura... am o poza faina de tot cu ei... Mugur tinand zarulul galben, pe cap, George si Maparlo impingand in Zidul Alb al... si aici nu divulgam... nu uita adresa de mail... azi trec pe la Sophia...


 =  buchii
Daniela Șontică
[17.Jun.07 11:28]
Bun venit pe agonia si felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum in tzara literelor!

 =  Mersi, Daniela
Dan Persa
[17.Jun.07 18:02]
Salut, Daniela, dupa primul tau volum nu mai stiu daca ai mai publicat ceva. Te-am mai vazut prin ziare cand si cand, cu articole. Unde locuiesti, cu ce te ocupi, ce-ai mai scris?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !