Comentariile membrilor:

+ Da,
Nuta Craciun
[28.Jan.19 22:58]
bun discursul poetic si exemplar redata acea perioada istorica pe care unii dintre noi au trait-o pe pielea lor. Bun si finalul cu nota aceea de sarcasm care salveaza de la o eventuala monotonie a insiruirii evenimentelor... cu apreciere, luminez.

 =  Mulțumesc
Morar Nucu
[28.Jan.19 23:02]
Mulțumesc frumos

+ multumim din inima partidului
Victor Țarină
[29.Jan.19 10:58]
Ne-a creat drum nou de pionier!Intr-adevar, cum puteai sa fii pedepsit de tovarasul care ne iubeste, mai ales ca in ambele tablouri, si in cel /intr-o ureche/ avea o figura blanda senina si zambitoare. Nu mai e o simpla revolta personala aici ci e strigatul unei generatii intoxicate. Ironie pana la sarcasm, as indrazni sa si zambesc.
Stea pentru fluiditatea discursului.

 =  Să nu uităm
Morar Nucu
[29.Jan.19 12:16]
Mulțumesc pentru stea și pentru aprecieri. Astăzi pare ireal, totuși așa ceva a existat și ar fi bine să nu se mai repete. E bine să nu uităm.

+ mulțumesc
Paul Alex
[31.Jan.19 06:38]
un tablou captivant care m-a ajutat să înțeleg mai în amănunt un timp pe care nu l-am trăit. Mi-a adus aminte de un pasaj la fel de emoționant din cartea scrisă de Ileana Vulpescu, Arta Conversației, în care personajul principal își aduce aminte de scrisoarea pe care i-a scris-o în clasele primare tovarășului Stalin cu ocazia aniversării sale. Și cât suflet a pus în ea, și mama ei a citit-o și-o podideau lacrimile iar fetița nu înțelegea de ce plânge...
la școală i-au refuzat scrisoarea pentru că nu era scrisoarea tipică în limbajul de lemn pe care-l căutau :)

Stea!

 =  Mulțumesc
Morar Nucu
[31.Jan.19 12:06]
Mulțumesc frumos pentru viziune, aprecieri și vizită
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !