Comentariile membrilor:

 =  Timpul
Laurențiu Nelu Rădoi
[30.Sep.18 15:16]

Vă citesc cu aceeași dragoste la fel cum descopeream clasicismul în paginile manualului de limba română. Poezia dumneavoastră respectă ceea ce-am învățat cândva că înseamnă poezie: măsură, cadență, rimă... Conservatorismul dumneavoastră încântă. În mijlocul poeziei moderne, printre atâtea versuri libere și proză poetică, versurile pe care ni le faceți cunoscute sunt ca o strângere de mână sub clar de lună. Recunosc, de multe ori ritmul sau numărul de silabe nu-mi ies cum ar trebui. Tocmai de aceea vă admir și mai mult și încerc să vă iau drept exemplu.
Îmi place cum împletiți timpul in versuri. Cum printre anotimpuri, culori și iubire inserați timpul ca pe-o maia fără de care nu crește aluatul.
"Că timpul curge-ncet ...
Prăjind câte-o secundă în tigaie"
"Minutul trece lent..."
"Vrem să furăm crâmpeie de secunde" etc.
Văd timpul în versurile dumneavoastră, un prieten bun pe care îl aveți mereu invitat la masă.
Aștept cu drag în continuare, ca prin penița stiloului sau prin "Apasă tasta enter" să ne răsfățați cu versuri la fel de frumoase.

 =  Reverență, Domnule!
Ioan Grigoraș
[07.Oct.18 10:36]
Mă bucur să descopăr că mai sunt persoane care apreciază versul clasic, când majoritatea spun că e desuet, că așa s-a scris acum câteva sute de ani. Am scris mult și în vers alb, dar poezia în vers clasic se cântă și primesc frecvent solicitări de colaborarea ori să-mi dau acceptul ca versurile mele să fie puse pe muzică. Reverență, Domnule!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !