Comentariile membrilor:

 =  Tot ce e poetic in mine vibreaza puternic
razvan rachieriu
[09.Apr.15 09:32]
Dintre două rele o alegi pe a treia, învăluită în echivoc, confuz și neclar, pentru a nu i se vedea efectele nocive, nefaste și funeste, în acest caz oglinda în care se privea sinele este spartă și ea reflectă mistificat aburul dens în care s-a travestit sufletul, căci o viață ineficientă își dislocă structurile în zadar, van și superfluu, pe când o viață sinusoidală alternează emoțiile pozitive cu angoasele, încrederea în sine cu anxietatea, iar o viață palpitantă face slalom printre obstacole, urmând aventura spiritului prin spațiile realității.
O poezie atât de bună, complexă și expresivă, încât tot ce e poetic în mine palpită, vibrează, zvâcnește și pulsează puternic.


 =  hm
emilian valeriu pal
[09.Apr.15 10:28]
Cred ca ar trebui sa reformulezi primul vers pentru ca nu suna deloc romaneste.

 =  uauauiua
Miruna Gavaz
[09.Apr.15 13:39]
lasă primul vers cum este. deși scrii altfel, scrii atât de clar. într-un fel epuizant dar cu o conotație pozitivă. nu vreau să spun că-mi amintești de mine, dar mi-amintești de mine, poate de-aia tind să cred că înțeleg destul de bine ce vrei să spui.un poem sincer.

 =  Un rau, doua rele...
Daniela Luminita Teleoaca
[09.Apr.15 13:20]
... substantiv neutru, prin urmare, il alegi pe al treilea..., asta daca nu cumva autorul a vrut sa spuna "altceva"...

 =  dacă
Ioan Postolache-Doljești
[09.Apr.15 17:20]
"răul" e adjectiv
în vers e chiar foarte bun.

 =  daca
emilian valeriu pal
[09.Apr.15 17:45]
nu e licenta poetica sau autorul nu a dorit sa spuna altceva, din punctul meu de vedere primul vers ar trebui reformulat, la bruma de limba romana pe care o mai stiu. nu de alta dar inca mai cred ca poezia nu e txt de msg. si ma refer strict la limba romana nu la cit de bun sau rau e versul. d-le postolache, rau poate fi si substantiv neutru, caz in care primul vers e stilcit rau de tot.

 =  ah, femeile
Eugenia Reiter
[09.Apr.15 18:32]
două femei
rele, evident:)

 =  și da și nu
Anghel Geicu
[09.Apr.15 19:38]
scuzați-mă că răspund așa de târziu, însă, cum am mai spus, timpul este o chestie de care cam duc lipsă. în textele mele obișnuiesc ca ceea ce spun la început să se regăsească spre finalul lui. chestie [gen fem] folosită frecvent de f. mulți autori. așadar, spre sfârșitul textului vbesc despre viață. iată, deci cine era chestia de la început și de ce am scris așa. și încă ceva. uite un exemplu; ,reaua aia iar m-a mușcat' reaua, gen fem, în acest caz este substantiv. în sfârșit, vă mulțumesc pentru atenționări, desigur, aștept sugestii. promit că, cea mai bună sugestie o voi lua în calcul și voi modifica. doar un cuvânt, nu aș vrea ca textul, după ce modific să iasă de la recomandate.

Eugenia Reiter mulțumesc pentru recomandare

 =  topica
radu stefanescu
[09.Apr.15 19:50]
alegi pe o a treia - de ce nu "o alegi pe-a treia"?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !