Comentariile membrilor:

 =  "Nevoia de adevăr absolut...este ca un lup care urlă în nopțile cu lună plină"
Alexandru Gheție
[27.Mar.10 10:56]
da, cat de necesare au fost in perioada obsedantului deceniu aceste exercitii de supravietuire!... se pare ca s-a reusit, de fapt s-a trecut peste, s-a trait prin ironie, autoironie, umor si alegorie... Am citit, mi-a placut recenzia, mi-a folosit si voi citi acolo, intre cei doi Radu Cosașu, cel sincer, cel cu fictiunea pe undele hartiei...
numai bine,
alex

 =  Un popas binefăcător
Dragoș Vișan
[27.Mar.10 11:06]
Ați putea să adăugați "a regimului nedemocratic" sau altceva, în exprimarea ambiguă "i-am putea acuza de afiliere la noua ordine", ca se-nțeleagă altceva cu ordinea asta.
Ați surprins foarte bine în aceste rânduri ironia prozei și eseistului lui Radu Cosașu, un martor de excelență a istoriei noastre contemporane, un patriarh al limbajului decent, curajos, inspirat!

 =  ...
vlad sibechi
[27.Mar.10 14:10]
scrisesem articolul inainte de a-l cunoaste personal pe radu cosasu, iar acum ca l-am cunoscut (acum vreo saptamana), nu as schimba nimic. cred ca textul de fatza s-a scris singur, eu eram doar ala cu pixul in mana. ma bucur ca v-a placut. cu bine, va mai astept!!!

 =  colectionarul de ziare
Anni- Lorei Mainka
[27.Mar.10 18:45]
cazul cu un cetatean care a colectionat ziare pina nu a mai putut iesi normal din ap., a cumparat 5 masini vechi si le-a umplut si pe acelea , apoi a depus in pivnitele cunostintelor si in final nu si-a terminat asa zisa carte nici dupa 20 de ani, a dat faliment si s-a ascuns flaminzind in casa etans asfixiata de carti - acesta este un caz real din orasul in care traiesc, mai sunt oameni care traiesc " ca in carti"

multumesc de articol

 =  ...
vlad sibechi
[28.Mar.10 00:07]
in sensul acesta este o nuvela de-a lui Adrian Alui Gheorghe (din volumul "batranul si marta" ...am uitat cum se cheama exact) in care apare acelasi motiv al cartilor, care devin "criminale".
ms de trecere!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !