Comentariile membrilor:

 =  Înalt
florian stoian -silișteanu
[13.Dec.09 00:12]
Mă bucur din toate inimile mele dintre ccare numai unacred că bate. Frumos gestul Eugeniei Reiter precum înalt tot ce se leagă de oameni care au construit cu inima lor scări care au făcut nod cu inima lor frânghiei de care trage istoria. Dragă Frate Miron pot să/ți spun din taina mea că nenea Adam că Nașul că traducătorul că poetul Adam Puslojic te prețuiește.Mi-a spus mie în secret odată cînd veneam amândoi zgribuliți fiecare de frigul său:Al lui Adam frig zgribulind din trăitorul poem eu mai în urmă încercând să înțeleg. Adam Puslojic a făcut enorm pentru literatura română și nu ostenește nici azi. Nu întind la vorbă aici doar atrag frumos atenția și aplaud fiindcă se aude un clopot și ce bucurie mai înaltă decât să fii martor la bucuria scrierii.M/ai obligat bătrîne să scot din sertar lungi discuții. Bravo frate Miron!

 =  da
Mahmoud Djamal
[13.Dec.09 12:16]
mă descalți și mă plec în fața cuvântului ce desființează granițele și dărâmă zidurle între suflete.


 =  Ca bine a zis Stanescu!
Valerian Ciobanu
[14.Dec.09 14:45]
Vreau să vă spun că și eu, după ce am citit interviul acesta, i-am răspuns cu fraza lui Nichita Stanescu unui prieten rus din Chisinau care tot trambitează ca vrea să-l traducă pe Eminescu in rusă și chiar s-a apucat s-o facă.
In rest, va sunt recunoscator de tot ce Bunul Dumnezeu vă ajută să realizați.
Din Basarabia romana, si din spațiul ex-sovietic, aveți al meu umăr, sprigin și tot ce-mi pot permite in limitele bunului simț.
Cu stimă,

 =  poezia care ne îmbrățișează între granițe fără sens
silviu viorel păcală
[14.Dec.09 18:02]
Ce drac de infecție trebuie să fie aceea care ne face poeți, bre oamenilor, de ne lipim ca guma de mestecat de părul pierzaniei. Frumos, curgător și înălțător, ce mai putem spune ?!

 =  A.M.T.
Călin Sămărghițan
[14.Dec.09 23:04]
Există lucruri care trăiesc și există lucruri pentru care trăiesc. Un astfel de crâmpei ca aici, care în-cuvântează Arătările Marilor Treceri, face parte din cea de-a doua categorie.

Sunt singurele lucruri pe care timpul va avea mult de furcă să le șteargă.

"Tristețea mea aude nenăscuții câini
pe nenăscuții oameni cum îi latră."

Frumoasă și înaltă comemorare Nichita, de întâmpinare a 13-ului decembrie. Domnilor Miron, Florian, Mahmoud, Valerian, Viorel, că-i fain la voi, m-așed și eu puțin.

 =  '
Mihai Robea
[15.Dec.09 02:51]
sunt locuri pe lumea asta unde treci tăcut, gânditor și impresionat. Și îți spui că odată, demult, poezia a însemnat ceva.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !