Comentariile membrilor:

 =  Înainte spre noi "succesuri"
Constantin Iurascu Tataia
[12.Aug.09 11:23]

E drept, am citit-o, m-a amuzat versul "cu valiza în urdiniș", transpunerea în lumea albinelor a expresiei consacrate "cu valiza la ușă" și am uitat de intenția de a comenta. Am expus păreri la cealaltă poezioară cu numărătoarea și am fost convins că mi-am expus părerea și la aceasta. Voiam să spun că și această drăguță poezioară are aceleași calități: sprintenă, fluentă, în limbaj nepretențios, deci se potrivește perfect cu lumea celor mici. Încă un motiv să te îndemn să mergi pe această cale ce ți se potrivește ca o mănușă.

 =  RE- Înainte spre noi "succesuri"
Vali Slavu
[12.Aug.09 14:35]
Văzând că nu zumzăie nimeni pe lângă stupul meu, credeam că vor trece neobservate pregătirile de curățenie. Dar iată, Tataia nu se teme de înțepăturile albinelor (poate doar de înțepăturile subsemnatei) și s-a apropiat de stup. S-a întâlnit și cu domnul trântor, cărora, între timp, vă spun că albinele i-au făcut bagajul.
Tataie, aveți dreptate că stilul mi se potrivește ca o mănușă (sau mai bine ca o mască de apicultor). Mi-au mai spus și alții că am dat în mințile copiilor.

Acum, lăsând gluma, vă mulțumesc din suflet pentru încurajări !


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !