Comentariile membrilor:

 =  13-01-2005 ora 4:37 P.M.
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
Daca tot nu am primit nici un comentariu la aceasta piesa,fac eu unu'.De fapt e o declaratie de dragoste...ASTA ESTE POEMUL MEU PREFERAT.TE IUBESC!!!

 =  Dumnezeu, Cronos, timpi, oameni, tu...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Hei, dupa declaratia ta de dragoste pentru piesa din Monopoly-ul vietii, mai greu acum sa ma joc si eu cuvintele!
Mi-a placut titlul, chiar azi ma gindeam la chestia asta; sa intitulezi un eseu, o personala, o poezie ceva, orice cu secunda-minutul-ora-ziua-luna-anul...
Merci ca ai facut tu prinderea asta de timp in titlu.
Nu te stiam si hot de ginduri:))

Hai sa ii mai soptim ceva lui Dumnezeul repede socotitor: Sa ii spuna lui Cronos "mai pune-ti pofta'n cui" si sa-si schimbe de maine meniul!

Cele bune de scris,
Ela

 =  offf daca-i sti
Costin Tănăsescu
[13.Jan.05 22:21]
cat de mult am suferit eu ca nimeni nu "s-a legat" de poezioara asta a mea... pentru prima oara nu ma ofensez cand cineva ma face hot,chiar si de ganduri... :)Nu ma asteptam sa mai treaca cineva pe aici.Iti multumesc de trecere...
Pe curand!

 =  esti pe scara
simona marcu
[13.Jan.05 22:28]
Costin, esti cosmopolit!Degeaba am marait eu mofturoasa, e stilul tau, numai ca perfectionat ar arunca Chanel 5 pe degetele comentatorilor.
Ia-o pe degete,usor...
Unu,doi,trei...
Și... mai vedem

Cu mult drag, mi'raj

 =  trenul timpului
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Îîîîmmm, pentru cea care s-a îmbătat de mică cu esență de Chanel 5... și nu a jucat Monopoly... și adoră să culeagă în zori roua florilor de câmp sau din curtea bunicii... îîîmmm, poezioara asta a ta este ca un tren trimis iar în gara copilăriei. Acum, cu alți ochi privind perisajul de pe fereastră,măi,vecine de compartiment :))

 =  ha ha ha!
Costin Tănăsescu
[13.Jan.05 23:05]
Nu e vers! :) Chiar ma bucur nespus de aceste cuvinte frumoase pe care mi le-ati scris. mi'raj,imi erai simpatica dar acum...imi esti si mai si... Daniela...? O iubire eterna! :)

 =  semnele mirării din iubirea eternă
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Plecăciune, iubire. Cineva spunea că va dura "o viață" fără precizarea simplă (dar subînțeleasă): "atât cât are iubirea viață". Noroc de soroc că nu iau cuvintele ad literam atunci când au alte nuante... de suflet.
"O iubire eternă!", îmi scrii tu, aici. Ah ce "propunere indecentă" în fața întregii eternități! :)) Sper să o pot duce... măcar o viață. A mea. :))

 =  Daniela
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
intre doua lumi,pe o scara, noi doi putem face o secunda sa dureze o eternitate.Ma rog... si doua... :) te rog s-o duci cat poti tu fiindca...e sincera si patetica :)

 =  spirale
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Acordul meu cu cele de tine înscrise, cu o simplă și plină de pathos rugăminte: să fie o scară în spirală... Am eu o sensibilitate pentru învârtirile nesfârșite, iacă-tă.
Ce zici, intri și tu?
Drag,
Ela
(P.S. - firește că înțelesesem, însă am mers pe o treaptă mai încolo să privesc mai bine, mă bătea o rază în ochiul minții)

 =  Daniela
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
Imi permit sa inchei raspunzandu-ti cu o intrebare: Si daca eu ma aleg cu pachetul de carti si tu cu stolurile de cocori,eu cu Chanel si tu cu roua florilor?

 =  partaj?
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Iti raspund si eu, insa cu raspuns, caci sunt de esenta feminina:))
Vezi Costine ce surprinzi tu prin intrebarea ta? Un timp de "dupa"... "daca eu ma aleg cu... tu te alegi cu..."...
Asta ar insemna un partaj echitabil. Oare ce ar fi inainte de dupa?
Si apoi, ce-ar fi sa ne alegem amindoi si inainte, si in secunda, si dupa cu luminitele... ele, costine, ele nu sa pot imparti decit intre spirite intunecate.

 =  Daniela
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
Ma dau batut...and winner is Ela!!! the winner take it all! nu vreau sa mai spun ce face loser-ul :) Glumesc...
Cu drag,Costin

 =  erata
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
*takes

 =  pas-des-deux
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Acum îți dau ție câștigul tău, căci eu nu-l pot duce decât pțnă acolo unde ține ritmul.
Tu știi ce este un "pas-des-deux", Costine?

 =  ...
Costin Tănăsescu
[02.Oct.05 19:06]
nu cred in sincron...sunt un lup singuratic,caruia ii este teama si de proprii lui semeni pe timp de iarna...in ce luna suntem? :)

 =  Lună spartă-n stepe de gânduri
Ela Victoria Luca
[02.Oct.05 19:06]
Si atunci, reciteste la gura sobei unui suflet (un suflet pentru citeva secunde sincron) "stepa de gind", ca sa-ți amintesti uneori cine esti, uneori cine sunt.
Suntem într-o Lună (vezi că de-abia a spart-o Ela zilele trecute în cuvinte, de n-a mai înețeles om și lup ce se întâmplă :)) )

 =  distractie placuta
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
acum va puteti continua linistiti telenovela.
succes!

nota: daca acest lucru se mai repeta pe un text aflat pe prima pagina a sitelui va va fi scazut nivelul la amandoi fara nici un avertisment.
costin, sincer, imi pare rau ca ti-am acordat credit. se pare ca fara sa vrei confunzi acest site cu unul de matrimoniale.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !